💜 Büyük Duyuru💜

21.5K 1K 100
                                    


DUYURU 2016 YILINA AİTTİR, GEÇERLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR.

Masum olduğum ve büyük bir heyecanla kitap yazdığım zamanlar. Gerçekten o zamanlar bu kitabı yazmak bana çok iyi geliyordu, büyük bir kitle yakalamıştım ve resmen insanlar benim yazdıklarımı okumak istiyordu... Bu hayal edilmesi güç bir durumdu benim için ve ben daha ufacıktım. Liseye yeni geçtiğimi söylemişim duyuru da, şimdiyse çoktan mezun oldum. Mükemmel yıllardı, o zamanlarda olmayı çok isterdim.

2021'den selam olsun sana Sebepsizokur, artık çok daha güçlü bir kadınsın!

...

 Merhaba arkadaşlar....
Ben Telefon Sapığım adlı hikayenin yazarı.

     Sizlere bir teşekkür borcum var. Kitabı yazmaya başladığımdan beri beğeni ve yorumlarınızı esirgemediğiniz için ve eleştirileriniz için aynı zaman da yardımlarınız için size minnettarım. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerden ilham alıp sizinle beraber yazdığım bu hikayeyi desteklediğiniz için size tekrardan teşekkür ediyorum.

     Kitapta yazım hataları , kurgu hatası elbet olmuştur bunun için özür dilerim. Sizin uyarılarınızla kitabı baştan aşağı düzelteceğim. Bu zamana kadar bana özelden mesaj atıp arkadaşım olan kişilerede çok teşekkür ederim. İnanın sizinle mesajlaşmak bana çok iyi geldi ve azmimi arttırdı.

    Kitap yazmaya bir hevesle başladım ve siz bu hevesi büyütüp besleyenler oldunuz. Sizinle beraber bir aile olduk. Bazı bölümleri beraber yazdığımız bile oldu. Bölüm kurgularını sizden aldığım , yorumlarınızı değerlendirerek yazdığım bölüm sayısı çok.

    Kitapta 1  milyon kişiye yakın okurumuz var. Sizden isteğim lütfen tıpkı ilk bölümlerde yaptığınız gibi yorum yapıp beğenmeniz ve hak ettiğimiz yerde olmamız. Beni bir yerlere taşıyacak olan sizlersiniz. Sizin yorumlarınız ve beğenileriniz.

     Gecelere kadar uğraşıp bölüm yazan ve her ne kadar bazı bölümleri geç atsam da sabahın körüne kadar uğraşıp yazdığım bölümlere karşılık bir beğeniyi esirgemeyin.

    Duygu sömürüsü veya kendimi beğendirme çabasında değilim. Bunu bu güne kadar hiç bir zaman yapmadım. Sadece hak ettiğimi bana verin yeter. Sinir krizi geçirdiğimi aranızda bu duyuru okuyanlardan bazıları biliyor. O zaman bile sizin için bölüm yazıp attım. İnanmak veya inanmamak sizin elinizde. İnanmanıza zorlayamam veya kitabı size zorla beğendiremem.

Sizinle beraber mezun oldum ben ve liseye geçtim. Sizinle birlikte de büyüyorum bir nevi.

Beraber daha nice yeni bölümlere diyorum. Umarım kitabımın hak ettiği yerde olur. Ki hak ettiğinden fazlası bile. O yüzden yine teşekkür ederim. Tekrar beğeni ve yorumlarınızı unutmayın.

   SİZİ SEVİYORUM. İYİ Kİ VARSINIZ.

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin