💜TELMAF.14.💜

97.7K 2.9K 605
                                    

Karakterime, karakterin fiziki ya da psikolojik herhangi bir özelliğine laf eden herkes, erişime engellenecektir. Karakteri hakaret derecesinde eleştirmek demek, yazara yapılmış büyük bir aşağılama demektir! Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Beğenmeyi unutmayın. ⭐

...

Üzerime hayvanca atılan kol yüzünden refleksle ellerim karnıma gidip, kolu iterken inlemiş ve gözlerimi aralanıştım. İrem, rahatını bozmadan uyumaya devam ederken homurdanarak, kızları uyandırmadan yataktan kalkmaya çabaladım. Yeterince uyuduğumuzu düşünüyordum gerçi.

Yataktan İrem'in üzerinden atlayarak indim. Ecem'in homurdandığını duydum ama diğerleri hala uyuyordu. Yatağı fazla hareket ettirmiş olmalıydım. Buna rağmen, en ufak bir şeyde uyanan Emine gözlerini açmadığında, önce onu uyandırmak adına omzuna dokunmak için elimi uzatmıştım ki, konuşması ile elim havada kaldı.

''Uyanığım ben.''

Tanıyordum arkadaşımı, uyanıktı tabii ki.

''Günaydın, hadi kızları da uyandıralım. ''

Gözlerini aralayıp sıkkınca nefes verdi ve kalkarken, iklinin sıkıca sarıldığı pikeyi üzerlerinden hızla çekti. Tabii bu hamle onları kendilerine getirmek için yeterli değildi. İkisi de tepki vermezken Emine'yle birbirimize baktık. Nasıl uyandıracağımızı düşünürken sinsice sırıttım. Kesinlikle uyanırlardı. Tek bir ortak zaafları vardı.

''Oha lan, o kaslara bak!Allah boş gününde yaratmış mübarek, İrem baksana... ''

Söylediklerimin üzerine Ecem hızla kafasını kaldırıp etrafa bakarken İrem saçını düzelterek yattığı yerde doğruldu ve

''Nerede, hani?'' diyerek kendini toplamaya devam etti. Henüz kendilerine gelememiş olmaları yüzünden olayı algılayamazlarken, başımı iki yana salladım. Önce Ecem, durumu algılayıp tekrar yatağa uzanmıştı.

''Böyle mi uyandırılır lan insan! ''

İrem Ecem'in kurduğu cümleden sonra hala boş boş bize bakarken

''Ne oldu ki?'' dedi. Onun vücudu tepki vermiş olmalıydı. Alışkanlık haline geldiyse tabii. Ellerimi çırptığımda Ecem kapattığı gözlerini açtı ve

'' Yeter be uyuyacağım iki dakika... '' dedi. Bir daha ellerimi çırptığımda Ecem sinirle yatakta doğruldu.

''Kızım yürü git, elimde kalacaksın he. Uyuyacağız şurada iki dakika.''

Göz devirdim ve tekrar el çarptım. Kimi tehdit ediyordu? İnsanlarla uğraşmayı severdim. Gıcıktım ben, yapma denileni her zaman yapan olmuştum. Ecem sabır diler gibi gözlerini yukarı dikti ben de o arada alnına bir tane vurdum.

''Hadi kendinize gelin, siz buraya uyumaya mı geldiniz yoksa benimle ilgilenmeye mi?''

Haklı olduğumu fark ederek başını salladı.

''Tamam tamam, kalktım.''

İrem de kendine gelip yataktan kalktı ve

'' Ben tuvalete gireceğim '' dedi. Sabah sabah hep tuvalete girerdi. Uzun sürede içerde kalırdı, uyuyor mu diye düşünmüyor değildim hani. O odamdaki banyoya ilerlerken Ecem ondan beklenmeyecek bir depar atarak banyoya girdi ve kapıyı kapatıp kilitledi. İrem olduğu yerde şaşkınlıkla dururken

'' Ya ama ben girecektim ilk önce! '' diyerek çığırdı. Ecem gülerek seslendi.

'' Sen girince çıkmıyorsun bir daha, bekle iki dakika.''

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin