💜AŞKMAF/4💜

38.2K 1.4K 442
                                    

Yazarın ergenlik dönemindeki duyurusu aşağıdadır, şuan yıl 2021 ama o zamanlar 2016 olduğunu unutmayın. Utandığım için silmiyorum sjsjsj biraz daha güncel tayfaya rezil olayım.

....

Şuan benim kafa bin beş yüz ona göre.

Çünküm kıymetli yazarcığınız az önce fox tv de çıkan A.R.O.G u izlerken mantı yedi.

Ayrıca gülmekten altına sıçıyordu. Karnıma ağrılar girdi peğğ filmi izlerken.

BU ARADA BÖLÜMÜ İKİYE AYIRDIM. BU BÖLÜM BİRAZ EĞLENELİM İSTEDİM EZGİYLE UĞRAŞALIM FİLAN. BU BÖLÜMÜN İKİNCİSİNDE DE BAKALIM NELER OLUR ALLAH KERİM.

Hemen filmin ardından yazmaya başladığım için bazı yerlerde espri filan geçer dikkate alınız.

Çünküm sevilen yazarınız on numara espri yapar.

Ve bu yazar Rüzgar'a espri yaptırıp otoritesini bozmuş biri.

Bence çok çok dikkate alın.

Benim bünyem kaldırmaz diyenler bence okumasın. Bazen dediklerimi benim bile bünyem kaldırmıyor.

İyi okumalar aşklar.....

******************

Yukarı da ki duyuru daha önce yayınladığımdan kalma. Ama bölümde değişiklik olmayacağı için dikkate alın bence.

Annemle aylar sonra baş başa olmasak da aynı sofrada yemek yemek beni anlatamadığım bir mutluluğa sürüklemişti. Çok özlemiştim onu. Onunda beni özlediği bana her baktığında dolan gözlerinden belli oluyordu ama ben onu izlediğimi sürekli ona bakarak belli ediyordum.

Yemek yemeye çalışırken bile onu süzüyordum. Gören de anneme yavşıyorum diye düşünür ama bilmiyorlar ki özlemimi gidermeye çalıştığımı. Evimize geldiğimizde tedavisi hakkında konuşmuştuk. Fazlasıyla iyi olduğunu öğrenmiştim. Tedavide çok ama çok başarılı geçmiş.

Birde benim şu Rüzgar'la nasıl tanıştığım konusu açılmıştı bende kaba taslak bir şeyler mırıldanmıştım. Nedendir bilinmez utanmıştım biraz anneme Rüzgar'ı anlatırken. Annem sadece bizim masum bir aşk yaşadığımızı düşünüyordu ama bilmiyordu ki kızının nasıl öpüştüğünü veya kaç kere kafasına silah dayandığını veya kaçırıldığını.

Sadece Rüzgar'ın bana mesaj atmasıyla başladı her şey dedim ve şimdi bu halimizi anlattım o kadar. Rüzgar'la beraber aynı yatakta uyuduğumuzu söylesem Annem mafya kesilirdi başımıza. O Büyük baba denilen- babam bahsetmişti- adam annemin yanında deve de kulak icabı kalırdı. Hey gidim hey. Annemi benden iyi tanıyan yok. Yeri gelince masum yeri gelince şeytandan beter olur.

'' Kızım yüzümde ne var sabahtan beri bakıyorsun. Hem yemeğini ye bakayım, tabağındaki yemek olduğu gibi duruyor '' dediğinde göz devirdim ve

'' Az yediğimi bile bile tabağıma her şeyi boca ettin anca bu kadar gidiyor '' dediğimde bir an çarpılacağımı sandım. Aklıma pizza yediğimiz gün gelmişti de. Sanırım o gün ilk defa çok fazla yemek yemiştim. Annem gözlerini kıstı ve

'' Zayıflamışsın zaten kızım. Göt göbek erimiş nereye kadar zayıflayacaksın. Hem senin vitamin eksikliğin varmış meyve yedin mi hiç '' dediğinde annemin dediğine gülümsedim. Aslında haklıydı ama ne yapayım. Elimden bir şey gelmez. Vitamin eksikliğine gelirsek en son amcam da elma yeyip kusmuştum. Bir daha da meyve yedim mi hatırlamıyordum. Büyük ihtimal yemedim. Biri bana vermediği sürece aklıma bile gelmezdi ki benim aklıma meyve filan. Annem suskunluğumdan anlamış olacak ki derin bir nefes alıp verdi ve

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin