💜 TELMAF.4. 💜

102K 4.2K 872
                                    

Yazardan,

Karakterime, karakterin fiziki ya da psikolojik herhangi bir özelliğine laf eden herkes, erişime engellenecektir. Karakteri hakaret derecesinde eleştirmek demek, yazara yapılmış büyük bir aşağılama demektir! Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Düzenlenme tarihi: 21.04.08

İmza:Sebepsizokur 💜

...

Üzerimde hissettiğim yorgunluk ile gözlerimi zorlukla kırpıştırarak açtım. Birkaç saniye kendime gelmeye çalıştım, beynim olayı algıladığı anda ise hızla ayaklandım. Hızım ve yeni uyanmış olmanın etkisi yüzünden gözümün önü kararırken, elimle bir yere tutunup geçmesini bekledim. Görüşüm netleştiği anda ise hızla kapıya ilerledim.

Annem... Annem nasıldı?

Odanın kapısını açıp dışarı çıktığımda önce nerede olduğumu anlamak için etrafa bakındım. Koltuklardan birinde yorgunca oturan Eser'i gördüm, başını ellerinin arasına almış bekliyordu. Onu takmadan kapıyı kapattım ve hızlı adımlarla doktorun odasını aramaya başladım. Eser, benimle ilgilenmek zorunda olduğu için böyle olduğundan başka zaman üzülebilirdim ama şimdi, bana yaptığından sonra umrumda değildi. Neden sakinleştirici vermek zorundalardı ki! Ben kendi kendime bir süre kafayı yer, sonra sakinleşirdim. Benim annemin yanında olmam lazımdı bu süreçte, bunun bilinci ile kendimi sakinleştirirdim zaten.

'' Ezgi ''

Arkamdan gelen Eser'in sesi ile durup ona döndüm. Sinirimi daha sonra çıkaracaktım ondan. Şuan önemli olan annemdi. Yanıma geldiğinde

'' Annem nerede? '' diye sordum.

''Kan takviyesine ihtiyacı vardı, senin kanın uyuşmadığı için zaten ilaç da almıştın, bizim çocuklardan birinden aldılar.''

Kaşlarım hafifçe çatıldı. Daha önce annemle hiç kan değerlerimizi karşılaştırmamıştık ama babam ile de uyuşmadığını hatırlıyordum. İçimde istemsiz bir şüphe oluşsa da, her zaman uyuşmayacağını ve farklı olacağını da elbet biliyordum. Genel bir test yaptırmadan kuruntu yapmanın manası yoktu. Düşünmem gereken şey şu anda bu değildi!

'' Annem nerede?''

Sorumu tekrarladığımda, sakin bir nefes alarak cevapladı.

'' Gözetim altında tutuyorlar. "

Şimdiye kadar ne olduğunu bulup, tedaviye başlamaları gerekiyordu. Hala neyin gözetimiydi?

''Neden? ''

Başını salladı.

''Bilgim yok.''

Ona sinirli bir bakış attım ve tekrardan doktorun odasını aramaya başladım. Koridorun sonuna gelirken Eser peşimdeydi. Doktorun odasını gördüğümde kapıyı tıklattım ve içeri girdim. Beni gördüğü zaman ayağa kalkıp, eliyle masasının önündeki koltuğu işaret etti.

'' Buyurun oturun lütfen."

Gösterdiği yere geçtim.

'' Şermin Karakaya, kendisi hala neden gözetim altında?"

Meraklı halim ve doğrudan konuya girmem doktoru gülümsetti. Bilgisayara bakıp, konrtol ettikten sonra tekrar bana döndü.

''Aslında gözetim altından çıkardık, kendisi gayet iyi. Sadece kan kusması olduğu için bir kaç şüphemiz vardı. ''

Daha detaylı anlatması için sorguladım.

'' Ne şüphesi? ''

Doktor yüzünde ki gülümsemeyi silmezken ve bu gülümseme bana gereksiz bir samimiyet gibi gelirken açıkladı.

İLK AŞK - TELEFON SAPIĞIM (2016)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin