60-The secret is out

418 35 34
                                    

Гледна точка на Дани:

Роуз и Лия ги нямаше от часове. Всички очаквахме с нетърпение да се появят и да видим как са се справили. Днес трябваше да се снимаме за документите, така че да се надяваме, че ще приключат скоро. Така или иначе брюнетката искаше и с нас да си играе. Въпреки че може да не й стигне времето за всички.

С момчетата си говорехме за това какво очакваме да видим. Всеки мислеше различно, но винаги беше хубаво. Може би грешахме страшно много, но поне можехме да предполагаме. Просто нямаше какво друго да правим.

-Момчетааа?-гласът на Лия се разнесе из етажите. Звучеше развеселена.

Обърнахме се към стълбището с очакване. Видяхме как се качва нагоре по стълбите, докато стигне до нас. Самодоволна усмивка се беше появила на лицето й, карайки едната от тръпчинките й да се покаже.

-Господа и господа, време е да ви покажа новата, променената, зашеметяваща визия на Розалин Хобс...Милото и невинно ангелче вече се превърна в малък дявол-дочу се лек кикот след последното изречение, но определено не беше на Лия-Е, момчета, представям ви великолепната Роуз.

Лия се отдръпна, а зад нея беше застанала тя. Издадох странен тих звук, сякаш глътнах въздуха си. После се изкашлях, почти задавяйки се. Не знам какво бих могъл да кажа освен просто едно"Еха".

Това моята розичка ли е? Надявам се, че да.

Дългата й коса вече стигаше до малко под раменете, но беше на вълни. А цветът й беше рус отгоре и преливащ в синьо като моето надолу. На лицето си имаше грим, личеше си, въпреки че не беше много. Лия беше успяла дори да й избере дрехи, представляващи едни малко по-широки разкъсани дънки и жълта блуза с дълъги ръкави, които бяха смъкнати под раменете и от двете страни. Те откриваха ключицата и врата й, а от него висеше сребърна верижка със закачен за нея полускъпоценен камък. Беше този, който аз й подарих за Коледа. Бях забравил за него. И за завършек на визията й краката й бяха обути с черни боти.

Изглеждаше добре. Много добре. Тя и преди беше красива, но сега нещо в нея беше различно. И то не е което и да е било от промяната, която Лия й направи. Беше нещо определено. Не можех да разбера какво точно беше, защото имаше много неща за разглеждане.

I'm The Next "You"Où les histoires vivent. Découvrez maintenant