18-How haven't you watched Narnia

899 60 1
                                    

-Ей сега идвам, само да се оправя.

-Добре...Знаеш, ако не искаш няма нужда да спиш при мен.-каза ми той

-Не, няма проблем.

Отидох в стаята си, за да се приготвя. Свалих дрехите, с които се преоблякох след мазето. Облякох си потника и късите панталонки. А като стана дума за онези дрехи-изхвърлих ги. И без това не ги харесвах много. Не исках да си спомням тази нощ.

И нищо, че си взех душ след снощи, някак си пак се чувствах мръсна. Но ще се изкъпя утре. Не искам да карам Логан да чака. Отидох да си измия зъбите. Когато бях готова излезнах от стаята си и се запътих към неговата. Почуках на вратата му и изчаках да ми отговори.

-Влез!-извика ми той и аз влязох.

Стаята му беше доста обикновенна. Но беше и голяма. Много бледо сиви стени, бял таван и онова тъмно дърво за под. Имаше детайли в черно и бяло по мебелите, а тук там и сиво. От лявата част беше леглото му. От двете му страни и малко над него имаше рафтчета с книги и няколко списания. Веднага отидох при тях и разгледах някои от книгите. После се завъртях да видя останалото от стаята. В лявата част, до прозореца, имаше малко тъмносиво диванче, а срещу него телевизор, закачен за стената. Имаше няколко кактусчета, наредени на прозореца. Обичам кактуси! Видях още няколко растения, разположени из стаята, чиито имена не знаех. Имаше една вратичка между леглото и "мястото за гледане на телевизия". Предположих, че е за банята, но трябваше да проверя. На момента я отворих. Да, баня е. Не я разгледах, защото приличаше на моята. Реших, че са горе-долу еднакви.

-Харесвам стила ти-заявих аз

-Радвам се...Искаш ли да гледаме филм? После ще лягаме.

-Да, ъмм аз на...-той ме прекъсна, сякаш знаеше какво щях да кажа. Не, че не е много очевидно.

--Ще спиш на леглото. Аз ще съм на дивана.

Кимнах му и го последвах до дивана, след като си взе лаптопа, за да изтегли филм.

***

-Как? Може. Да. Не си гледала Нарния?-възмути се той

-Ами не знам. Не съм по филмите...За първи път го гледах.

Той изтцътка, клатейки главата си. Затвори лаптопа си и стана от дивана. Постави уреда върху едно шкавче.

I'm The Next "You"Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ