7-My new friend

1K 61 6
                                    

С Ноа си говорехме за моя кошмар на двора, докато той изпуши цигарата си. Той предполага, че много съм мислела вчера и мозъка ми е започнал да пресъздава. Но не съм мислела за това как някой пада в дупката в хола, която е бездънна.

Когато момчето беше готово със заниманието си ми предложи да гледаме филм. Аз се съгласих и влезнахме в къщата. Още не бяхме избрали какво ще гледаме, но Ноа вече направи пуканки. Той каза, че му се догледал "Леон", а на мен не ми беше точно до него. Все пак се съгласих и го изтеглихме.

Малко преди да пуснем филма някой почука на вратата. Няма ли звънец в красивия палат? Засмях се леко, докато Ноа отваряше вратата. Предположих, че е приятелят/ката му. Все пак ме търсят из града и най-вероятно това е просто знак, за да се разпознават. Не съм сигурна.

Русокоско (не знам защо го наричам така, като не е естествено рус, но не обръщайте внимание😂) отвори вратата на едно красиво момиче. Най-сетне! Косата й беше кестенява и преливаше към бледо русо надолу. Беше се облякла с къси дънкови панталонки, бял топ, почти като моя и сива жилетка до колената. Тя ми се усмихна и дойде към мен. Върнах й усмивката и тя ме гушна. Много близост момиче, още не се познаваме.

-Значиии ти си Роузи?-каза тя по-скоро като въпрос

-Ъмм, да.

-Е, Роузи много по-сладка си наживо, отколкото на снимката, която ми прати Ноа.

Той има мои снимки? Не го очаквах. Леко се извъртях, за да го видя стоящ зад нея. Беше се завъртял леко за да не го видя. Но аз успях и той се усмихна по начина "Извинявай, но тя ме изнуди".

-Мерси и ти не си за изхвърляне.

-Е, момичета искате ли да гледаме филм?-попита Ноа

-Да, да гледаме!-каза тя радостно-Не съм гледала нито филми, нито телевизия наскоро.

Вече ми е ясно защо не ме сравни с новините, а със снимка.

-Между другото как се казваш? Забравих да те попитам.

-Оу, няма проблем. Името ми е Лия.

-Красиво име.-казах й аз и се засмяхме леко.

-Млъкнете за малко, гледам филма.

***

С Лия се качихме в новата ми стая да си говорим. Филмът беше свършил, а Ноа заспа. Тя се беше досетила какво ми трябва и ми беше донесла всякакви неща. Включително шоколад. Харесвам това момиче.

I'm The Next "You"Where stories live. Discover now