4.7

2.7K 67 0
                                    

Harrys perspektiv.
"Ta det lugnt Harry" Marks röst bakom mig får mig att hoppa till. Boxningssäcken skulle bokstavligt talat kunna vara sönder vid det här laget. Jag måste få ur mig alla känslor, och för att inte ta sönder något tog jag detta som ett bättre alternativ.
"Jag vet inte vad jag ska göra Mark, hon har brutit kontraktet och ska köpa en lägenhet, det är kört nu" suckar jag och torkar bort svetten ur pannan med armen.
"Hon behöver säkert en paus och hon behöver säkert tänka igenom allt två gånger. Du vet ju hur hon är, hon vill ha kontroll och veta vad hon gör"
"Jag vet, och det är det som är så jobbigt ibland" mumlar jag och slår några slag mot säcken igen.
"Vad skulle du gjort? Jag menar om du var i min sits nu?" Frågar jag försiktigt och drar av mig boxningshandskarna. Efter en stunds tystnad och tänkande från Mark bryter han tystnaden.
"Låtit henne fått sitt utrymme och sen om jag verkligen vet att jag vill vara tillsammans med henne försöka igen, börja om från början" säger han sakta. När jag skrev på kontraktet visste jag inte att jag skulle fråga Mark om kärleksråd för Alison.
"Gå nu och duscha, ni ska vara på arenan om en och en halv timme" säger han och klappar mig på axeln.
"Tack" ler tacksamt. Det känns skönt att jag är omgiven av människor sin bryr sig.

Alisons perspektiv.
Jag vet att jag måste träffa Harry snart igen. Jag tänkte inte på det innan men jag har nycklarna till hans hus och dessutom har jag två utav hans tröjor hemma hos mig. Om jag redan försöker radera han ur mitt liv och sen träffar han igen kommer jag dras ner på botten och jag måste börja om från börja för att ta mig upp. Den nya lägenheten är riktigt mysig och jag kommer nog trivas här när jag vant mig. Jag är van vid att ha folk runt om mig hela tiden nu, så det känns nästan läskigt tyst och ensamt. Som tur var så var det redan möbler här, så den delen slapp jag. Även fast jag kanske vill möblera om lite orkar jag inte nu, klockan börjar närma sig tio och jag har redan krupit ner i min säng. Jag bestämde mig för att sätta på en film för att ta bort tystnaden, men filmen får mig bara att tänka på mig och Harry. Allt påminner mig om honom. Nästan allt på min mobil har med honom att göra, folk som följer mig är Harrys fans, många utav bilderna på min Twitter och Instagram är på mig och Harry, min dator och mobil fick jag utav jobbet och det var där jag träffade honom, jag har just nu på mig hans tröja eftersom jag saknar han så mycket, till och med några utav mina kläder påminner mig om honom eftersom han tvingade mig att han skulle få betala dem. Mitt uppe i en gråtscen ringer min mobil. Harrys namn lyser upp skärmen och jag får en klump i magen samtidigt som jag blir glad över att han ringer.
"Hallå" svarar jag och min röst avslöjar att jag precis gråtit, dels åt filmen och dels åt mig och Harry.
"Gråter du?" Fan, han behöver inte ens se mig utan att han vet vad jag gör. Jag harklar mig och bestämmer mig för att säga som det är och hummar lätt som svar.
"Åh" är det enda som hörs.
"Är lägenheten bra?" Frågar han efter en stunds tystnad.
"Ja, den är jätte fin" svarar jag och försöker hålla rösten stark.
"Bra, det är ju bara några konserter kvar, och jag kommer hem på lördag" berättar han sakta och låter osäker.
"Mm, jag har dina hus nycklar"
"Ja, jag tänkte om jag ska hämta de eller om du ska ge de till..."
"Du kan komma hit" säger jag snabbt. Förvånat lägger jag handen för munnen i hopp om att putta tillbaka orden men det är redan försent.
"Är du säker, jag menar du kan ge de till Niall eller någon om du vill?" Frågar han osäkert men jag hör glädjen i hans röst.
"Ja, jag menar vi måste väl kunna du vet prata och ja.." Börjar jag nervöst. När jag redan sagt att han kan komma kan jag inte ändra mig.
"Okej, men jag borde vara hemma vid 17 så om det går bra kommer jag förbi och hämtar nycklarna och så" säger han och ännu ett mm lämnar min mun.
"Jag skickar adressen" säger jag och lägger sedan på efter att vi sagt hejdå. Herre gud, allt blev helt spänt och nervöst och helt fel. Det var ungefär som när man pratade med sin crush när man gick i femman. Det är torsdag idag vilket betyder att han kommer i övermorgon, då borde jag hunnit kommit tillrätta ordentligt och packat upp mina grejer. Med en skräckblandad förtjusning i magen fäller jag ihop datorn och kryper ner under täcket. Detta kommer säkert bli kaos, som vanligt.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu