1.7

3.6K 90 5
                                    

Alisons perspektiv. 

Hela jag frös till, det där äckliga flinet som man bara vill skrynkla ihop, trampa på och sen kasta in i en brinnande eld är fastklistrad på hans ansikte. Samtidigt som jag vill vända mig om och gå där ifrån vill jag lika gärna gå fram och ge han världens örfil. Med tunga steg går jag fram till honom, är det han som har skickat det här smset? Isåfall vet jag inte vad jag gör.

"Varför är du här?" frågar jag irriterat.

"Semester, vad annars?" svarar han och flinar ännu mer. 

"Va det du som skicka smset?" frågar jag och borrar mig in i hans blick. Jag måste se ifall han ljuger.

"Kanske" flinar han och tar ett steg närmre. Två steg till och vi står alldeles för nära. Jag har lust att sparka han mellan benen, hårt.

"Vad vill du Jacob?"

"Dig, jag vill ha dig" säger han och tar de där två stegen som han inte skulle ta.

"Lämna mig och Harry ifred, annars vet jag inte vad jag gör" säger jag kallt och går därifrån. Harry sitter ensam på solstolarna och scrollar på mobilen. När jag kommer höjer han snabbt blicken innan den faller ner på mobilen igen.

"Vart var du?" frågar han med blicken fortfarande fäst på mobilen. 

"På toa" mumlar jag medan jag tar av mig mina shorts och linnet och lägger mig tillrätta på solstolen med en tidning i handen. Jag tänker inte berätta om Jacob, det blir bäst om han inte vet. Precis när jag lagt mig tillrätta plingar min mobil till i väskan. Jag ger ifrån mig en irriterad suck innan jag reser mig upp och rotar fram mobilen som jag precis lagt ner. Jennifers namn lyser stort på skärmen och jag läser snabbt igenom smset. Det är inte ofta jag får sms från min chef, men det har blivit det på grund utav det här jobbet.

'Hej Alison! Det var längesen vi hördes av. Fick just reda på att du och Harry åkt till Nice, vad härligt! Som det ser ut nu har du skött ditt uppdrag väldigt bra, du och Harry är väldigt duktiga. Hälsa honom från mig och njut lite åt mig också, kramar Jennifer.'

Jag gillar verkligen min chef, det gör jag, men jag tycker det känns så falskt på något sätt, vilket det egentligen är, Harry och jag är ju inte ett par egentligen. Jag sträcker fram mobilen till Harry och han snabbt igen smset. 

"Det är inte så svårt, inte med någon med tycker om" Det Harry just sa fick mig att stelna till. Inte med någon man tycker om, vad menar han med det?

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu