0.7

4.6K 107 3
                                    

Harrys perspektiv.

Alison sover fortfarande så jag tänkte vara lite elak och skoja med henne. Försiktigt smyger jag in på hennes rum med en disktrasa i handen, vilket hon har berättat att hon hatar. Hon ligger med ansiktet riktat mot dörren så jag smyger fram till henne och viftar lite med disktrasan framför hennes ansikte. 

- Wakie wakie, säger jag och fortsätter vifta med den framför ansiktet. Försiktigt öppnar hon ögonen och när hon får syn på disktrasan skriker hon och ramlar baklänges ur sängen. Jag skrattar så jag knäcker mig men hon är snabbt på fötter så jag får försöka fly och springa iväg ifrån henne, utan att ramla, det är svårt att springa och garva samtidigt. Chloe tittar roat på oss när vi springer runt och beter oss som två små barn. Till slut är vi båda så slut att vi bara ramlar ihop i en hög på soffan. 

- Jag ska ha fest idag, säger jag efter en stund, så att Alison vet om det.

- Jaha, är man bjuden eller? säger hon ironiskt. 

- Aa, flinar jag. 

Försiktigt tar han ett tag runt mina ben för att lyfta upp mig men jag puttar bort honom. Han tittar på mig med en förvirrad min. 

- Du är full, säger jag och är påväg att gå men han tar tag i min handled och drar mig till han så att vi står väldigt nära varandra. Hans andetag är lugna och djupa, vilket gör mig lugn. 

- Jag tycker om dig, Alison, säger han och drar mig närmre. 

- Harry... Du är för full, säger jag i en suck och tittar bort för att undvika hans blick. 

- Du med, säger han och kysser mig. Först är det han som kysser mig, men efter stund kysser jag tillbaka. Vad håller jag på med? Visst jag är också full, men jag brukar åtminstone ha halva hjärnan med mig. Harry lyfter upp mig så att mina ben knyts runt hans midja och sätter försiktigt ner mig skrivbordet. Tankarna om att jag inte vill är borta, för jag gillar det. Hans försiktiga och mjuka kyssar är det bästa jag varit med om. Plötsligt rycker någon upp dörren och kommer in springandes. 

- Oops, säger någon som jag inte vet vem det är när de fått syn på mig och Harry och försvinner snabbt ut igen. Harry vänder sig om och fortsätter kyssa mig men sen rycks dörren upp igen efter en stund. Denna gången är det Niall och Louis. De båda brister ut i skratt när de får syn på oss. 

- Vad är ert problem? säger Harry irriterat. 

- Vad händer här då? flinar Louis och lutar sig i dörröppningen. 

- Ni kan gå nu, säger Harry och schasar ut de från rummet. Han kommer tillbaka till mig efter att han stängt dörren. Hans händer vilar på mina höfter.

- Jag är ledsen, sluddrar han. 

- Ska vi gå ner till de andra? frågar jag utan att svara honom och hoppar ner från skrivbordet. Han nickar och tar tag min hand och drar ner mig till nedervåningen där det fortfarande är fullt med folk även fast hälften har gått. Det bubblar till i mig när han rör vid mig, Louis röst ekar i mig. "Vad händer här då?" Nä du, det undrar jag med, vad är det som händer med mig?

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu