1.8

3.8K 105 10
                                    

Harrys perspektiv.

Precis när jag sagt det springer jag och dyker ner i poolen, hon kan allt få undra lite nu. När jag kommer upp över ytan ser jag hur Alison tittar undrande på mig. Men även hon lägger snabbt bort grejerna och dyker i. Hennes perfekta kropp (enligt mig) är lagom brun och hennes blonda hår är uppsatt i en hög, slarvig bulle. Jag tycker verkligen om henne, men jag tror inte hon har förstått det än, för jag har sagt det i intervjuer och så men hon tror nog bara att är skådespel. När hon kommer upp över ytan har hon ett stort leende fastklistrad på hennes läppar, det gör mig glad att se henne glad, särkilt när hon varit ledsen de senaste dagarna. 

"Va skönt det är" säger hon och simmar fram till mig. Jag ser att vi har massa blickar på oss nu så varför inte ta tillfället när jag har det. När hon bara är en meter ifrån mig skvätter jag vatten på henne och springer fort iväg, eller fort och fort, det går inte så fort i vattnet men jag försöker iallafall. Alison är snabbt efter och skvätter tillbaka, men jag är ännu snabbare och vänder mig om, tar tag runt hennes ben och midja och lyfter upp henne i min famn, sen kastar jag iväg henne i vattnet och garvar åt hennes min när hon kommit upp igen. Hon ser ut som en blöt hundvalp. Hon springer mot mig så jag vänder mig om, men hon är snabbare så hon hoppar upp på min rygg i försök att få ner mig under vattnet. 

"Ledsen sweatheart, jag är ganska stabil" skrattar jag medan hon gör allt hon kan för att få i mig i vattnet. Jag tar tag runt hennes handleder för att få loss hennes grepp om min hals och vrider mig om så att vi är ansikte mot ansikte. 

"Jag vann" ler jag. Åh va fin hon är, det gör ont i mig för hon vet inte hur mycket jag tycker om henne. Hennes ben är fast slingrade runt min midja och hennes armar runt min nacke. 

"Jag förtjänar ett pris" viskar jag i hennes öra.

"Som?" 

"En puss kanske?" säger jag och lägger mina händer runt hennes midja. 

"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" ler hon triumferande och lägger ett finger på mina läppar för att tysta ner mina klagande ord som jag precis skulle säga. Hon gör mig galen, kan jag inte bara få en liten puss?

"Seriöst? Bara en! Snälla!" ber jag och hon börjar genast skratta, hon måste tro att jag är desperat eller något. 

"Okej då, en!" skrattar hon och placerar en snabb puss på mina läppar. 1-0 till mig. 

"Men nu ska du..." hon kliar sig på hakan så som man brukar göra när man tänker efter. "Bjuda ut mig!" säger hon efter en stund utav tänkande. Bjuda ut henne? Det gör jag mer än gärna. Jag lyfter ner henne och låtsas fixa till den osynliga slipsen jag har på mig.

"Alison, vill du gå ut med mig ikväll?" 

säger jag medan jag sträcker ut handen och bugar. Hon fnittrar till och tar tag i hennes osynliga klänning och niger. "Mer är gärna Mr Styles!" skrattar hon och tar tag i min hand. Folk måste tro att vi på riktigt är konstiga.  

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu