4.0

2.6K 63 1
                                    

Alisons perspektiv.

"Ta det" ropar han och jag trycker på den gröna luren och lyfter telefonen till örat. 

"Harry lyssna på mig, vi kan klara av det här, vi kan börja om från början, du måste ge oss en chans!" Allt blir tyst och Harry tittar frågande på mig. Det känns som att någon tar tag i mitt hjärta och vrider smärtsamt runt det.

"Harry? Ignorera mig inte, det är jag, Kay. Jag älskar dig, vi kan klara det, snälla" Vem är Kay? Detta måste vara en skämt. Jag lägger på och tittar misstänksamt på Harry.

"Vem är Kay?" Även fast jag försöker hålla rösten i schack spricker den. Harry möter min blick och ser rädd ut för en sekund innan rädslan övergår till ilska.

"Skit också, vad sa hon?" Mumlar han och ställer ner läskburkarna i kylen igen. 

"Att du ska ge er en chans, att ni kan klara det, ni ska börja om från början, hon älskar dig" säger jag med tillgjord  och arg röst. "Vad fan är det här Harry?!" 

"Ingen, lyssna på mig Alison.."

"Nej Harry, du ska lyssna på mig nu, du ljuger inte för mig en gång till, berätta, vem är hon!?" Ilskan sköljer över men jag försöker ändå hålla en låg ton. 

"Tjejen på festen, det är hon, vi hade en grej innan du kom in i mitt liv och innan vi blev nåt" suckar han och tar ett steg närmre mig men jag backar två. 

"Och varför ringer hon nu?" Frågar jag, ännu en gång med en  misstänksam ton på rösten. 

"För vi kysstes innan vi åkte till USA men jag stoppade det och sa att jag kan inte för jag är med dig och jag älskar dig, Ali jag gör verkligen det"

"Om du går och kysser någon annan så älskar du inte mig Harry, otrohet är ett val, inget misstag, du är ju helt sjuk i huvudet" säger jag och vänder mig om för att springa ut från bussen men springer lyckligtvis in i Niall. 

"Ali, vad har hänt?" Frågar han och tittar på mina blöta kinder. 

"Harry, du kan ju berätta, berätta om hur mycket du älskar mig men går runt och kysser andra" säger jag kallt och tittar på Harry som kommit närmre för att stoppa mig. 

"Är du seriös Harry?" Suckar Niall och tittar hopplöst på honom. 

"Ja, han är fullt seriös" säger jag och lägger armarna i kors. 

"Ali, sluta nu, vi ska prata om sånt här, vi ska försöka, kommer du ihåg?"

"Ja, prata på du, men jag lyssnar inte på bullshit, kommer du ihåg?" Säger jag och bränner av en mördarblick. 

"Hur mycket vill du försöka när du kysser någon annan, hur mycket älskar du mig då egentligen?" Lägger jag till och försöker stoppa tårarna som är påväg ut. Han är helt tyst. 

"Jag tänkte väl det" lägger jag till och vänder mig om för att gå ut ur bussen men blir stoppad ännu en gång utav Louis som kommer in. 

"Ali? Vad.."

"Jag berättar sen, kan du ta mig härifrån en stund?" Ber jag och han nickar försiktigt och tittar på Harry och Niall som står bakom mig. Han flyttar sig åt sidan och lämnar rum för mig att gå förbi. På vägen ut tar han tag i ett par nycklar och vi hoppar in i en utav de stora svarta bilarna. Jag blundar och lutar mig bakåt och bara låter tårarna rinna ner för mina kinder.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu