3.5

2.9K 72 0
                                    

Alison perspektiv. 

Det blev en liten pinsam tystnad efter kyssen, men det varade inte så länge som tur var då Harry avbröt den.

"Jag måste till studion idag, och jag vet inte om du kommer tycka det är så kul om du följer med men du får gärna göra det ändå" säger Harry samtidigt som min mobil plingar till. 

"Nej det är lugnt, Perrie undrade om jag ville hitta på något ändå" svarar jag när jag läst smset från henne. 

"Ni verkade komma överens bra" säger han och tittar snabbt på mig innan han tittar tillbaka på vägen igen.

"Ja, hon är verkligen jätte snäll" 

"Ni har huset för er själva men ta inte dit massa folk" 

"Okej pappa" retas jag och Harry himlar med ögonen men ler sedan mot mig för att visa att han skojade. En timme senare är Harry i studion och Perrie hemma hos oss. En riktig tjejdag med film, tjejsnack och pizza. När vi sitter och pratar plingar våra mobiler till, samtidigt. 

Fest hos mig ikväll! Då menar jag fest så våga inte att säga nej / Louis

Jag läser smset högt och Perrie säger att hon fått samma. 

"Jag är på" säger Perrie.

"Då får jag väl också hänga med" ler jag och när vi ser på klockan är den halv sex. 

"Du kan få låna något utav mig" erbjuder jag samtidigt som vi går upp till mitt rum för att göra iordning oss. Efter att ha ringt och pratat med Harry, valt kläder, sminkat oss är vi nästan klara. När jag står lockar Perries hår hör jag hur ytterdörren öppnas och stängs igen, Harry är hemma och klockan är snart halv sju, vi skulle vara där runt sju så jag skyndar mig att fixa till den sista slingan. Klänningen är på, klackarna är på, håret och sminket fixat och ett leende fast klistrat på mina läppar. Det ska faktiskt bli riktigt kul och jag känner mig taggad. Skrattandes åt minerna på våra selfies Perrie och jag tog går vi ner till köket för att säga till Harry att vi är redo att åka. Perrie vet inte om kontraktet så jag smyger fram till Harry som sitter med ryggen mot oss och lägger armarna om honom och ger han en liten puss på kinden. Han vänder sig om och drar in mig i en stor kram. Jag måste erkänna att detta är väldigt mysigt.

"Jag önskar du kan göra så hela tiden" viskar han i mitt öra så att bara jag hör och tittar sen på Perrie som står några meter bakom oss. 

"Hej Perrie" ler han och tittar sen tillbaka på mig. 

"Redo? Louis fester är alltid galna" skrattar Harry och drar med oss ut till bilen. När vi kommer till Louis hus är det väldigt stort, precis som Harrys. Man hör musiken på insidan och när vi kommer in blandas musiken med höga röster. I hopp att hitta Louis tränger vi oss igenom folkmassorna och kommer till sist fram till Louis och de andra.

"Harry! Hej" en röst som jag känner igen men inte kan sätta finger på vem den tillhör ropar glatt på Harry. Jag vänder mig om och ser en person jag inte vill se här, Kimberly. Vi gick i samma klass och hon var kaxig mot alla. Särkilt mot mig, utan anledning. Att hon slänger armarna runt halsen på Harry gör det hela inte bättre. 

"Nej men ser man på, dig var det längesen man såg!" Säger hon och ler tillgjort och jag ler lika tillgjort tillbaka och försöker bara hålla mig för att inte börja skratta. Hon har inte förändrats ett dugg, högljudd så att alla ska lägga märka till henne och få deras uppmärksamhet. 

"Harry, ska du ha något att dricka?" Jag vänder mig mot Harry för att få slut på samtalet. 

"Nej tack, det är lugnt" säger han och tittar oförstående på mig. Han har ingen aning om tjafsen jag och Kimberly haft, fast det var ganska kul ändå, jag dissade henne totalt varje gång och hon skämde bara ut sig. Jag lägger en arm runt Harrys hals och ställer mig på tå för att nå upp till hans öra. 

"Gammal klasskompis, förklarar sig" säger jag och låter hälarna nudda marken igen. Han nickar snabbt och jag tränger mig mot köket för att få i mig något att dricka, det kan behövas nu. Jag tar en röd mugg med något i, vad vet jag inte men jag bryr mig inte heller. Jag häller i mig hela drickan och gör en äcklad min, för ärligt talat var det inte särkilt gott, istället tar jag en ny mugg med annan dricka i som smakar bättre. Med den i handen tränger jag mig tillbaka dit jag lämnade de andra. När jag ser Kimberly sitta klängandes bredvid Harry i soffan gör jag ett spontant beslut och bestämmer mig för att visa Kimberly att Harry är min, för det är han på sätt och vis. Med bestämda steg och ett fejkat, självsäkert leende mot Kimberly går jag fram och sätter mig i Harrys knä, dels för att det inte är några lediga platser och dels för att Kimberly ska hålla tassarna borta.

"Så, hur känner ni varandra?" Frågar jag samtidigt som jag lägger min ena arm runt Harrys nacke och tittar på Kimberly. 

"Gemensamma vänner" svarar Harry eftersom Kimberly verkar ha tappat talförmågan. Hon bara tittar på Harry som har lagt en arm runt min midja.

"Jaha okej" svarar jag och låtsas låta intresserad. Jag tar en klunk utav drickan innan Perrie drar med mig ut bland folkmassan för att dansa. Den höga musiken dunkar i mina öron. Alla människor runt om sjunger glatt med i låtarna och hoppar upp och ner i takt till musiken. Självförtroende kicken över att med ryggen rak visa Kimberly hur mycket längre jag kommit än henne och den avundsjuka minen över att jag har Harry vid min sida smittar av sig på dansgolvet. Efter ännu ett glas med alkohol känner jag hur det sprider sig i kroppen och jag blir mer och mer i den problemfria världen. Kimberly sitter fortfarande kvar bredvid Harry och försöker fånga hans uppmärksamhet vilket inte går så bra eftersom jag har den. Jag känner hans blickar på mig och ärligt talat, jag älskar det.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu