2.3

3.6K 82 10
                                    

Harrys perspektiv. 

"Jag och Jacob känner varandra kan man väl säga..." börjar jag nervöst. Hur ska jag säga detta utan att hon flippar ut? Hennes ansiktsuttryck blir som jag förväntat mig, väldigt förvånat.

"Fast vi är väl inte best friends direkt, innan jag va med i one direction, så var jag ihop med en tjej, som var Jacobs ex. Han blev förbannad och började hota mig med massa grejer och vi har varit i en hel del fighter. Han och hans gäng är på de andra killarna också och deras flickvänner, så jag är rädd att han ska gå på dig också. En gång så retade de upp Louis rejält och han kunde inte kontrollera sig, men Louis är ju ganska liten jämfört med de, så jag kunde inte hjälpa det, utan jag slog till Jacob rejält för att skydda Louis." suckar jag och tårar har bildas i Alis ögon.

"Är ni fortfarande, du vet, så att han kan skada dig?" säger hon tyst. 

"Inte mig, för jag har nästan alltid vakter runt om mig, det var innan vi blev riktigt kända, men jag är rädd att han ska skada dig, Jacob mår inte bra Alison, han behöver hjälp" Fler tårar letar sig ner för hennes kinder och jag stryker försiktigt bort de med min tumme.

"Det var nån utav de som gjorde det där mot mig på festen, eller hur?" snyftar hon och jag förstår varför hon reagerar såhär, dels är hon nog fortfarande lite full och för det är hennes ex som är helt galen.

"Jag tror det och.." suckar jag och tänkte säga något mer men avbröt mig själv. Hon skulle inte klara av att höra det. 

"Och?" 

"Det var inget" säger jag snabbt, lite för snabbt. 

"Harry, ljug inte för mig" säger hon och jag vet att hon kommer höra om jag inte talar sanning. Hon borde få pris för det. 

"Du måste lova att inte säga det till någon, verkligen ingen" 

"Jag lovar" säger hon och jag tvekar ännu en gång ifall jag ska berätta. 

"För tre år sen, när du var 15 och dina föräldrar var med om en olycka, och när du hamnade på sjukhus pågrund utav dina skador. Samma natt som du kom in på sjukhus dog din syster"

"Vänta va?! Jag har ingen syster och hur vet du att jag hamna på sjukhus?" säger hon förvånat.

"Jo, Alison, du är adopterad" 

"Nej, det är jag inte, vad är det med dig?" Hon sätter sig irriterat upp i sängen.

"Alison" säger jag och lägger en hand på hennes knä. "Din syster blev mördad" 

"Jag har ingen syster! Vad håller du på med, om detta är ett skämt är det inte kul, du vet att mina föräldrar är döda och om du skojar med mig nu vet jag inte vad jag gör" hennes röst blir högre och mer sårad för varje sekund som går. Jag går till min resväska för att plocka fram papperna jag tagit med mig. Där står allt om adoptionen och hennes riktiga föräldrar och syskon. Hon tar motvilligt emot det och läser. När hon är klar är hennes ansikte blankt utav tårar. 

"Varför har du det här? Varför har du inte sagt något tidigare?" säger hon gråtandes och slänger iväg pappret. 

"Jag har velat, du kommer ihåg dagen efter festen, när killarna sa att jag skulle berätta? Jag har försökt men inte vetat hur jag ska berätta det" försöker jag. 

"Din syster begick inte självmord som det står på pappret, hon blev mördad" säger jag tyst och hon tittar oförstående på mig. 

"Jag mördade henne, jag och Zayn." Alisons ansikte blir helt blankt, innan hon bryter ut i gråt och ilska. 

"Harry, du är en hemsk människa! Hur kan du leva med dig själv när du vet att du mördat någon, och min syster?!" Det gör ont i hjärtat när hon säger det. Jag går fram till henne men hon backar bara undan. Jag tar tag i hennes arm men hon drar snabbt undan den.

"Rör mig inte!" skriker hon gråtandes. Hon drar snabbt på sig ett par jeans medan hon gråter högt. 

"Vart ska du?" 

"Bort från dig" säger hon medan hon tar på sig ett par skor. 

"Du kan inte gå ut, Jacob och de är här" säger jag snabbt men hon tittar på mig som att jag vore luft. 

"Du är precis lika hemsk som Jacob, om inte värre" säger hon kallt innan hon försvinner ut ur rummet.

"Det var Jacob som tvingade oss, Alison snälla lyssna!" ropar jag och springer efter men jag hör bara ljudet utav en dörr som smälls igen. Jag slår med knytnäven hårt i väggen flera gånger tills det värker så att jag glömmer bort smärtan inuti mig. Vad ska jag göra nu? Hur ska jag få tillbaka Alisons förtroende? Även fast jag inte vill letar sig tårar ner för mina kinder och även fast klockan är typ tre ringer jag till Zayn. 

"Harry vad vill du? Klockan är tre!" jag hör på hans röst att han sovit. 

"Jag berättade för henne" säger jag kort. 

"Oh, hur tog hon det?" Frågar han när han låtit det jag sa gå in.

"Vad tror du, hon flippade ut och stack, Jacob och de är också här! Vad fan ska jag göra?" 

"Vänta tills hon kommer tillbaka, Jacob skulle aldrig göra något mot henne" säger han lugnt. Hur fan kan han vara lugn nu? Fast när jag tänker efter så är det han säger sant. Jag trodde verkligen att han skulle göra henne illa, men det kommer han inte, inte Jacob, men kanske de andra, men antagligen är de med Jacob" 

"Ring mig när hon hört av sig" säger han innan han lägger på.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu