0.5

4.7K 103 5
                                    

Harrys perspektiv. 

Jag vill inte ha en fejk flickvän, vem vill det? Imorgon ska vi på en intervju och då kommer jag säkert få frågor om Alison. Visst, hon ser bra ut, men hon är riktigt tråkig. Jag går ut till tv rummet och där sitter självklart Alison. Jag sätter mig i andra änden så långt ifrån henne som möjligt. 

- Ska vi byta? frågor hon och nickar åt tvn. Jag rycker på axlarna. 

- Seriöst! Kan du snälla ta bort den där attityden och vara lite trevlig för en gångs skull! Jag gör inte detta frivilligt bara så att du vet! Hennes röst går från lugn till förbannad på två sekunder. Jag blir riktigt förvånad, jag trodde inte att hon kunde bli så arg.

- Men vadå? Ska jag gå runt och leka att livet är underbart och tycker det är jätte kul att ha dig här, för det är det inte, du är riktigt jävla tråkig! svarar jag irriterat. Ilskan i hennes ögonen stiger.

- Du känner inte mig, så säg inte att jag är tråkig, blanda inte ihop min personlighet med min attityd, men attityd beror på vem du är, min personlighet är vem jag är! svarar hon upprört och går sedan upp för trappan och in till sitt rum. 

- Shit, mumlar jag tyst för mig själv. Inte visste jag att hon kunde bli så arg, kanske för att jag inte känner henne som hon sa. Jag stänger av tvn och går upp för trappan och kikar försiktigt in på Alisons rum. Hon ligger på sidan i sängen med mobilen i handen. Hon har hörlurar med musik som hörs ut, så hon hör inte att jag kommer. Jag går fram och sätter mig på sängkanten. Hon tittar på mig och tar ut en utav hörlurarna. 

- Vad vill du? frågar hon irriterat. 

- Vad lyssnar du på? säger jag istället för att svara på hennes fråga. 

- Varför bryr du dig? säger hon spydigt. Jag tittar förvånat på henne. 

- Karma is only a bitch if you are, säger hon och sätter i hörluren igen. Jag drar ur hörlurarna ur jacket på mobilen. Hon lyssnar på Ed Sheeran.

- Jasså, du gillar min kompis musik du, säger jag och flinar.

- Känner du honom? frågar hon förvånat och sätter sig upp i sängen. Jag nickar och hennes min blir ännu mer förvånad. 

- Ska vi lära känna varandra då, jag känner inte dig säger du ju, säger jag och sätter mig mitt emot henne. Hon nickar försiktigt. 

- Börja du, säger hon.

- Vilken är din favorit artist? frågar jag efter en stund. Hon börjar skratta. 

- Vad? frågar jag irriterat. 

- Vad är det för fråga? Kom igen, värre kan du, säger hon och flinar. Jag kan erkänna att jag verkligen inte känner Alison för hon visar en helt annan sida nu.

- Vad är det värsta du vet? frågar jag efter en stund.

- Falskhet, säger hon efter en stunds tänkande. Och disktrasor, lägger hon till. Jag knäcker mig utav skratt så jag nästan ramlar ur sängen.

- Disktrasor? skrattar jag.

- Ja, de är så äckliga, skrattar hon. Du då?

- Falskhet, svarar jag. En sak gemensamt. Vi sitter och pratar i flera timmar tills vi märker att klockan är ett på natten.

- Vi borde nog sova nu, klockan är rätt mycket, säger Alison och tittar på klockan. 

- Godnatt Alison, säger jag.

- Godnatt, säger hon och ler. En bra känsla har spridits i min kropp. 

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu