3.2

3.2K 73 8
                                    

Harrys perspektiv. 

"De kommer om tio minuter!" Ropar jag till Alison som är på sitt rum och gör iordning sig. 

"Jag kommer snart!" Ropar hon tillbaka och mycket riktigt, jag hör att dörren till hennes rum öppnas och stegen i trappan. Hon kommer in i köket där jag sitter och jag tappar nästan hakan. Hon har på sig klänningen hon köpte igår, eller som jag övertalade henne att jag skulle betala, hennes hår är lockat och hon har sminkat sig på ett annat sätt än vad hon brukar. Den där klänningen passar henne perfekt. 

"Wow, du ser så annorlunda ut" får jag ur mig. 

"Är det för mycket?" Frågar hon oroligt. 

"Nej, absolut inte, du är, jätte vacker" säger jag och hon får ett leende på sina läppar. 

"Tack, du med" svarar hon generat och min mobil plingar till. Smset är från min livvakt som ska hämta upp oss. 

"Han är här nu" säger jag och reser mig upp. 

Alisons perspektiv. 

"Jag tror Zayn och Perrie är med" säger Harry medan vi går ut bilen som är parkerad utanför Harrys hus. "Niall, Louis, Eleanor, Liam och Sophia åker tillsammans i en annan bil" berättar han och öppnar dörren åt mig. 

"Tack" ler jag och hoppar in bredvid Zayn som ger mig en kram. Perrie sitter bredvid honom och Zayn presenterar oss inför varandra. Harry sätter sig i framsätet och han, Paul, som vakten heter, Perrie och Zayn börjar prata om något som hade hänt förra gången den här galan var medan jag mest sitter tyst och lyssnar. 

"Så Alison, Zayn berättade att ni hade varit i Nice, hade ni det bra där?" Frågar Perrie snällt när de andra börjar prata om något annat. Hon märker antagligen att jag inte riktigt är så delaktig i samtalet.

"Ja, det var jätte fint, och bra väder dessutom" svarar jag och ler vänligt till henne. 

"Zayn och jag var i Paris förra året och det var helt underbart där, jag vill tillbaka så fort som möjligt" berättar hon glatt. 

"Jag var i Paris för några år sedan med mina vänner, och det var verkligen jätte fint" svarar jag för att föra samtalet vidare. 

"Ja verkligen, vart är du ifrån?" Frågar hon. 

"London, jag är adopterad men träffade mina biologiska föräldrar för första gången igår faktiskt, men de är också ifrån London så jag antar att släkten också är härifrån, vi pratade inte så mycket det" berättar jag. 

"Wow, det måste varit coolt, jag menar efter sån lång tid, när fick du reda på att du var adopterad?" 

"För några veckor sen bara, så det var ganska snurrigt egentligen, mina föräldrar dog i en bilolycka för några år sedan, men de berättade aldrig att jag var adopterad, men jag antar att jag skulle fått reda på det förr eller senare ändå" 

"Du är stark, jag menar dina föräldrar har gått bort, du har blivit inkastad i kändisvärlden och du har fått reda på att du är adopterad och verkar fortfarande ha fötterna kvar på jorden" ler Perrie och jag blir väldigt glad utav hennes ord. Det är inte ofta jag får komplimanger utav tjejer, för det är alltid avundsjuka inblandad men hon vet hur det känns, när folk kommenterar det man gör hela tiden. Det känns som att jag nyss fått en ny vän som förstår och kan hjälpa mig i såna tillfällen för hon har ändå varit med längre än vad jag har. Sophie eller Hayley vet inte hur det känns att få hat och avundsjuka kastad över sig på nätet i tonvis.

"Tack Perrie, det betyder mycket när du säger så" säger jag och menar det verkligen. Samtalet mellan oss fortsätter ända tills vi är framme vid galan. 

"Nu kommer det vara väldigt mycket folk här" varnar Paul, jag antar att han tänker på mig som inte är van vid det här. "Vi ska möta upp de andra här utanför och sitter tillsammans där inne" lägger han till och Harry hoppar ur bilen. Genast börjar det blixtra utanför pågrund utav massa fotografer som vill få en bild på honom. Han öppnar dörren till mig och tar tag i min hand, det känns som att jag kan behöva vägledning nu. Just nu står vi utanför själva gången in till arenan, men det är staket uppsatt så att folket håller sig på andra sidan. Zayn och Perrie kommer ut efter oss och ljudnivån ökar lite till, men jag gillar det, det känns spännande och jag kommer få se och lära känna massa andra kända människor. Paul kommer också och har lämnat över bilen till några andra vakter som antagligen jobbar med killarna. 

"Ni kan ta kort och så nu medan vi sakta går inåt och väntar på de andra, det börjar inte förens om nästan fyrtiofem minuter och vi behöver vara på våra platser en kvart innan kanske, så en halvtimme här sen går vi in" säger Paul medan han tittar på sin klocka. Harry och Zayn går för att ta bilder medan Perrie och jag fortsätter prata och vi träffar Jesy, Leigh-Anne och Jade som är med i den gruppen som Perrie också är. Även de är jätte trevliga och snälla men alla fans vill ta kort med de så det blir inget långt samtal. Precis när de gått kommer resten utav killarna och Eleanor och Sophia, Louis och Liams flickvänner. Jag pratar med Eleanor och Sophia medan killarna tar bilder och även de är helt underbara. Det känns som att det börjar bli bättre nu, Harry och jag har inte bråkat på länge, jag har inga panikattacker längre, eller har inte haft på länge, jag har träffat massa nya underbara människor, jag har träffat min biologiska familj, den jobbiga tiden med tårar varje kväll kanske börjar få ett slut trots allt.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu