4.3

2.6K 72 0
                                    

Harrys perspektiv.
Allt rasar och jag ser bara svart.
"Nej Ali, vi kan klara det, det blir bättre efter turnén, jag lovar" stammar jag fram.
"Nej Harry, det sa du förra gången med, jag orkar inte försöka längre" suckar hon fler tårar letar sig ner längs hennes kinder.
"Vi har ett kontrakt. Vi måste försöka" försöker jag och stannar bilen.
"Jag ska prata med Jennifer imorgon när jag kommer hem" säger hon och lägger huvudet i händerna.
"Hem? Turnén är inte slut"
"Jag måste hem Harry, jag mår inte bra av det här, jag är ledsen" säger hon och jag ser på henne att det inte bara är jag som försöker hålla inne tårarna.
"Kan vi åka tillbaka? Mitt flyg går om en och en halv timme." Med det sagt klarar jag inte mer, hon ska lämna mig, hon ska bryta kontraktet. Jag förstod inte att det var så illa.
"Nej vi kan klara det, snälla Alison, jag vet det" säger jag och känner hur mina kinder blir blöta utav tårar.
"Harry snälla, jag måste" säger hon och tittar på mig. När hon ser att till och med jag gråter lutar hon sig tillbaka och blundar.
"Förlåt Harry, jag måste, jag vill inte såra dig mer än vad jag redan gjort, jag klarar inte det" gråter hon.
"Kan vi bara åka tillbaka nu?" Frågar hon och tittar ledsamt på mig. Jag startar bilen och försöker koncentrera mig på körningen. I ögonvrån ser jag hur Alison stryker bort sina tårar hela tiden. Hennes tröja var inte borta innan, hon packade sin väska.
"Låt mig få köra dig till flygplatsen i alla fall" mumlar jag och stänger av bilen. Hon nickar som svar och hoppar ur bilen. Jag följer med in i bussen och när killarna får syn på oss blir de först glada, men när de ser Alisons blöta kinder och när hon tar ner väskan från sängen förvandlas de till stora frågetecken.
"Jag måste åka hem ett tag, Harry ska köra mig till flygplatsen nu" säger hon svagt och de nickar förstående. Jag vet att dem förstår att det är för hur det är mellan mig och henne.
"Lycka till med resten utav turnén" säger hon medan alla ger henne varsin kram. Jag tar hennes väska och går med tunga steg ut till bilen. Allting är mitt fel, jag har bettet mig som en idiot mot henne.

Att lämna henne här på flygplatsen kommer vara bland det jobbigaste någonsin.
"Här" säger jag och räcker fram nycklarna till huset.
"Nej, jag bor hos Sophie" säger hon och skakar svagt på huvudet.
"Ta dem" säger jag och tar upp hennes hand och lägger ner nycklarna. Hon tittar försiktigt på mig och lägger ner de i hennes ficka. Jag drar in henne i en kram och borrar in mitt ansikte i hennes hår. Det luktar lika gott som det alltid gör.
"Jag älskar dig, jag älskar dig så jävla mycket" viskar jag och kämpar för att inte börja gråta. Fler och fler paparazzis kommer och jag vet att hon inte gillar det så jag släpper taget och ger henne en snabb puss på kinden.
"Gå nu, så slipper du detta, och ring när du är framme" säger jag och stryker för sista gången bort en hårslinga från hennes ansikte.
"Hejdå Harry" säger hon svagt och går. Bort från mig och till andra sidan jorden.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu