0.2

5.6K 100 0
                                    

Alisons perspektiv. 

Hade de tänkt att jag skulle "låtsas" vara Harry Styles flickvän? Aldrig i livet.

- Och när du började jobba här så skrev du på ett kontrakt som sa att du ska göra allt vi ber dig om, lägger Jennifer till. Hon sträcker fram ett pappershäfte till mig. 

- Läs igenom det, säger hon och lämnar rummet. Jag läser igenom pappershäftet och Jennifer kommer lagom in igen när jag läst klart. Detta avtalet pågår i ett år och jag kommer få en höjd lön, vilket behövs. Det står också att jag kommer få bo hos Harry och jag har en extrem tystnadsplikt, jag får inte ens säga det till mina föräldrar. 

- Jag vet att du precis har gjort slut med din pojkvän, men se detta som ett nytt äventyr och upplevelse, säger Jennifer och lägger en hand på mitt knä. Hon måste sett min bekymrade min. 

- Vet Harry om det här? frågar jag. 

- Ja, vi pratade med honom och de andra killarna innan mötet, svarar hon. Det var därför jag fick så mycket blickar, tänker jag. 

- Vad tycker du? frågar hon.

- Jag hade ju helst tackat nej, men det kan jag ju inte nu, suckar jag. Hon sträcker fram en penna, och jag skriver motvilligt mitt namn på pappret. Hon ler åt mig som om detta är bra, vilket det inte är.

- Kom, nu går vi och pratar med Harry, säger hon och jag får genast en klump i magen. Jag vill inte detta. Vi går in i rummet där vi var förut och jag ser Harry lägga ifrån sig pennan, han och de andra killarna har just skrivit på avtalet. 

- Vi har fixat ett Twitter och Instagram konto åt dig Alison, berättar någon från killarnas team, som tydligen heter Rose. Där kommer du att få uppdatera ett par gånger i veckan, fortsätter hon och sträcker fram en sprillans ny iPhone till mig. Jag tar chockat emot den.

- Är den min? frågar jag och hon nickar. 

- Vi har packat dina kläder och även köpt några nya, säger hon och pekar på två stora resväskor. Jag nickar och tittar försiktigt på Harry. Han undviker min blick och ser väldigt uttråkad och sur ut. De reser sig upp och går mot dörren. 

- Detta kommer gå jätte bra, ring mig om det är något, mitt nummer finns inlagt, säger hon och nickar åt mobilen. Jag ger henne en kram och får bråttom efter killarna, deras vakter har redan tagit mina väskor så jag springer ner för trappan för att komma ikapp. Vi går ut genom dörrarna och plötsligt tar Harry tag i min hand. Jag tänker fort dra bort den men kommer på att det var såhär vi skulle göra, visa att vi är ett "par".  Jag bländas utav blixtar från kameror och massa människor börjar genast fråga.

- Vem är det här Harry? 

- Är det din flickvän?

- Bjud på en puss! 

Hörs från olika håll och jag blir helt yr i huvudet. 

- In här, säger Paul, deras vakt och öppnar en bildörr. Jag hoppar in och Harry drar snabbt ur sin hand ur min när dörren är stängd. 

- Var ska vi? frågar jag honom då jag inte har någon aning.

- Hem, svarar han drygt. Jaha, så det var såhär bra mitt liv ett år framöver börjar. Bra där. Jag lutar mig mot fönstret och försöker slappna av. Efter en stund stannar vi utanför ett stort hus med portar och mur runt. Paul, som körde oss, hjälper mig med väskorna, Harry struntar i mig och går raka vägen in. När jag kommer in i den stora hallen blir jag inte så förvånad. Jag visste att han hade ett stort och lyxigt hus. Harry bara försvann in så jag får klara mig själv. 

- Tack för hjälpen, säger jag tacksamt till Paul innan han går. Jag tar av mig skorna och ställer de jämte Harrys. Sen tar jag resväskorna och går in till köket. 

- Hej där, säger en röst. Jag vänder mig snabbt om, där står en kvinna med förkläde på sig.

- Hej, säger jag och sträcker fram handen. Detta måste vara hans mamma antagligen. 

- Chloe, säger hon och tar min hand. Jag är den som städar och fixar maten här, någon måste ju göra det, säger hon och skrattar. Det är alltså inte hans mamma. 

- Alison, säger jag och ler. Jag är inte ensam med honom som tur är.

- Kom, så ska jag visa ditt rum, säger hon och tar en utav resväskorna och bär upp den för trappan. Jag tar den som blir kvar och följer efter henne. Hon visar mig in till ett stort rum med en dubbelsäng i mitten. Det finns en walk in closet och ett stort fönster som är ut åt trädgården där det finns en pool. 

- Jag går ut, säger Harry och försvinner ut ur rummet lika fort som han kom in. Chloe suckar högt. Vart skulle han?

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu