1.0

4.2K 95 3
                                    

Alisons perspektiv. 

Jag vaknar utav skratt nerifrån tv rummet. Klockan på mobilen visar 15:13, vilket betyder att de andra killarna är här. Natten hade varit kaos, och stämningen mellan mig och Harry är verkligen spänd. Motvilligt kryper jag ur den varma sängen, borstar igenom mitt hår och sätter upp det i en slarvig bulle. Nu känner jag hur magen kurrar och hur hungrig jag är. Jag har inte ätit sen igår kväll. Tyst smyger jag ut ur mitt rum men stannar tvärt när jag hör vad killarna pratar om.

- Hon gav mig världens örfil, säger Harry och jag ser framför mig hans flin på läpparna. 

- Hon gjorde vad?! ropar Niall och Louis i kör innan de brister ut i skratt.

- Shit, passa dig curly, skrattar Niall. Jag stänger igen dörren lite väl högt så att de ska höra att jag kommer. Jag går ner för trappan och jag känner deras blickar på min kropp. 

- Hej, säger jag och viftar med händerna för att väcka de. Alla får en rosa nyans i ansiktet när de förstår att jag märkt att de spanar in mig. 

- Hej, säger de försiktigt och sedan riktar Harry sin blick mot mig. 

- Det finns mat i köket, säger han och vänder sig om igen för att prata med killarna. En pizza kartong ligger halvöppen på köksön och jag hugger in på den halvätna pizzan. 

- Vad har hänt med henne? Även om de viskar kan jag höra Zayns fråga, däremot hör jag inte Harrys svar, det blir mer som ett mummel. Jag får plötsligt en flashback från den galna natten. Efter Harry hade gått för att åka någonstans, vilket han inte berättar vart, var det någon som knuffade mig så att jag ramlade och svimmade av. Efter det, hade någon burit in mig till soffan, jag minns att det var en kille, kanske något år äldre än mig, han hade mörkt hår och var väldigt biffig och stor. Plötsligt känner jag mig inte alls hungrig längre och vill bara bli av med den hemska huvudvärken. 

- Vart finns huvudvärkstabletterna? ropar jag till vardagsrummet. Min röst låter rädd och osäker. Harry kommer ut till köket och tittar på mig med en konstig blick.

- Vad är det? säger han och granskar mig noggrant. Jag måste berätta.

- Jag kommer ihåg vad som hände, det var någon som knuffade mig och bar sedan in mig till soffan, jag försöker låta stark på rösten men det lyckas inte då jag är rädd över vad som hänt.

- Hur såg han ut? frågar Harry och tittar på mig med en orolig blick.

- Mörkt hår, stor och biffig, säger jag för det är det jag kommer ihåg.

- Fan... mumlar Harry och kliar sig osäkert i nacken.

- Vad är det? frågar jag och granskar honom. Det är något som inte stämmer. 

- Inget, mumlar han och går till ett utav köksskåpen. Han plockar fram en huvudvärkstablett och häller upp ett glas vatten. Han ställer det framför mig och går sedan iväg igen.

- Vi pratar mer sen, säger han och vänder sig om innan han går till tv rummet igen. Strax hör jag ett mummel från tv rummet, jag hör inget mer än att Louis säger "du borde berätta". Vad borde Harry berätta och för vem?

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu