4.2

2.7K 62 6
                                    

Alisons perspektiv.

"Tack Louis, förlåt för att jag uppehöll dig, jag uppskattar verkligen att du bryr dig om mig" säger jag och ger han en snabb kram. 

"Det är lugnt, allt för mina vänner" säger han samtidigt som han kramar tillbaka och ler. Jag har ingen lust med att följa med till konserten idag, jag måste vara själv en stund. Louis är verkligen är hjälte som hjälper mig när han har en utav de största konserterna på hela turnén om en kvart. Jag öppnar turnébussen med nycklarna jag fått och suckar djupt samtidigt som jag lutar mig mot väggen och sjunker ner på golvet. 

"Alison" Harrys röst får mig att hoppa till. 

"Vad gör du här? Din konsert börjar om mindre än en kvart" säger jag och ställer mig upp. 

"Jag vet, men jag ville bara kolla så du kom hit igen" säger han och tar tag i mina händer. 

"Jag är så rädd att förlora dig, för det är något med dig som jag vet att jag inte kan hitta hos andra" andas han och tittar på våra händer. 

"Du borde gå nu Harry" säger jag försiktigt och drar tillbaka mina händer mot min kropp. 

"Jag ska, låt mig bara få förklara när jag kommer tillbaka" säger han och lämnar bussen. 

Harrys perspektiv. 

Med snabba steg går jag från scenen, genom korridorerna, ut på arenaområdet och in i turnébussen. Alison står med hennes resväska upplagd på sängen framför henne. Paniken växer i mig, ska hon åka?

"Vad gör du?" Frågar jag snabbt med andan i halsen, eftersom min lilla resa från arenan och hit gick väldigt snabbt.

"Jag hittar inte min tröja" svarar hon kort och stänger resväskan igen. 

"Du ville förklara dig" säger hon och vänder sig om. 

"Ja, fast de andra kommer snart, kan vi åka någon annanstans?" Frågar jag och hon nickar svagt som svar. Jag tar nycklarna till samma svarta bil som Louis och hon tog innan idag och vi kör en stund under tystnad. 

"Berätta, berätta anledningen till varför du gjorde som du gjorde" säger hon med blicken fäst rakt fram. 

"Kay och jag träffades typ en månad innan vi skrev på kontraktet. Vi hade typ en flirt, eller vad man ska säga, och eftersom jag inte lärde känna dig på riktigt i början så visste jag inte hur underbar du är, istället så fortsatte jag träffa henne" berättar jag sakta.

"Men varför kysste du henne för typ två veckor sen då?" Alisons kalla och sårade röst gör ont i mig.

"Jag gör misstag Ali. Jag träffade henne på skivbolagets toaletter. Hon jobbar egentligen inte där men var väl på något möte, och så började vi prata och hon ville att vi skulle försöka. Men jag vill och kan inte det, och helt plötsligt kysste hon mig men jag stoppade henne och sa till henne att jag inte har några känslor för henne. Jag är ledsen, så ledsen Ali" säger jag hopplöst.

"Ett förlåt ändrar inte det du gjort, det är inte bara det här. Zoe, Jacob, Kimberly, allt, jag klarar inte av mycket längre, jag fick min dos när jag var tillsammans med Jacob" suckar hon och stryker bort en tår. 

"Vet du hur mycket jag gråtit de senaste månaderna? Det är inte likt mig, jag gråter aldrig annars. Jag har gråtit mer nu än vad jag gjort sammanlagt hela mitt liv, titta bara" säger hon och pekar på tårarna som rinner längs hennes kinder. 

"Jag tror inte jag klarar av det här mer Harry, jag klarar inte av att ha ett förhållande med dig, det kommer aldrig fungera"

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu