2.0

3.9K 89 0
                                    

Alisons perspektiv. 

Hand i hand går vi tillbaka mot hotellet, vi har suttit på stranden och snackat i timmar. Klockan börjar närma sig elva och det är lite kyligt i luften. Jag släpper Harrys hand virar om mig koftan jag haft med mig. Jag hoppas verkligen inte han gör detta för kontraktet, jag hoppas att hans känslor är äkta. Han har blivit en helt ny person på sistone, trevlig, charmig och ärlig. Plötsligt stannar Harry och utav reflex stannar jag med. Han tittar osäkert på mig och kliar sig försiktigt i nacken. 

"Jag vill bara göra en sak.." säger han försiktigt och lutar sig fram. Hans händer omsluter mitt ansikte och hans fuktiga läppar pressas mot mina. Lika snabbt som de möttes skiljs de åt och han ler försiktigt. Jag tittar generat ner i marken men möter snabbt de där gröna ögonen jag fallit för totalt. 

"Jag gillar dig Harry" viskar jag försiktigt. Mer behövs inte, han står bara några centimeter ifrån mig och det är nästan helt tyst runt om oss. Vågorna på stranden och den lätta vinden i träden är det enda som hörs. Jag kan nästan höra hans djupa och lugna andetag, så tyst är det. När vi börjar närma oss vårt hotellrum så slår tanken mig, varför kunde jag inte kommit på detta tidigare? 

"Jag glömde mitt armband, jag kommer snart" säger jag och vänder mig snabbt om. Bakom mig hörde jag Harrys protester om att han kunde hämta det men jag vill inte tjafsa emot så jag låtsas att jag inte hör och fortsätter att jogga lätt mot platsen vi hade varit på. Längre bort hör jag skrik, och jag kan bara inte strunta i det så jag följer ljudet och hamnar tillslut på något som ser ut som en bakgård. Men precis när jag kommer fram tystnar skriket och framför står Jacob, med två killar på var sin sida. Jag är hundra procent säker på att det var här skriket kom ifrån. 

"Jacob? Vad håller du på med?" frågar jag upprört.

"Inget, Eric härmar bara Luke när han blir rädd" flinar han och tittar på killen till höger om han. Han är ganska lång och har brunt hår, alla tre har brunt hår men Eric är längst. Han gör det där skriket jag hörde innan och skrattar tillsammans med Jacob. Killen till vänster, som antagligen är Luke tittar däremot surt på de två killarna som viker sig av skratt. 

"Varför är ni här?" frågar jag misstänksamt. 

"För vi vill" säger Luke kaxigt och ett flin växer fram i hans ansikte. Jag svarar inte på hans omogna svar utan tittar istället kallt på Jacob. 

"Du kommer ihåg vad jag sa, låt mig och Harry vara!" Med de orden vänder jag mig om och går snabbt därifrån. Bakifrån hör jag hur Luke och Eric börjar skratta. 

"Oh, den sved" säger de, antagligen till Jacob. Jag styr mina steg mot klipporna där vi hade varit och hittar armbandet nästan direkt. Mörkret börjar lägga sig över staden och ärligt talar är jag inte helt bekväm att gå själv i mörkret. Med snabba steg är jag fort framme vid vårt hotellrum och låser flåsande fort dörren bakom mig. 

"Vad är det?" Harry som dök upp från ingenstans skrämmer livet ur mig. 

"Oj förlåt det var inte meningen att skrämma dig" skrattar han när han sett hur jag hoppat till av hans oväntade närvaro. 

"Det är lugnt, gillar bara inte att vara ute själv i mörkret" säger jag och sprakar av mig skorna. 

"Du var borta länge" säger han medan vi går in till sovrummet. 

"Hittade först inte armbandet" ljuger jag. Jag hittade det ju direkt men det var Jacob och hans vänner som fick det att dröja. Klockan är runt halv tolv och jag vill bara krypa ner under täcket och sova. Vilket Harry också verkar vilja för han har redan hunnit krypa ner under täcket. Han sitter lutad mot väggen med täcket upp till naveln och mobilen i handen. Skenet från mobilen lyser upp hans ansikte och kropp så bokstavligt talar lyser hans magmuskler och tatueringar i mörkret. Jag kommer på mig själv att nästan stå och stirra på honom så jag vänder mig snabbt om och börjar leta efter något att sova i från min resväska som ligger öppen på golvet. Antagligen har jag glömt att packa ner något för jag hittar inget. 

"Ehm, Harry? Kan jag få låna en utav dina t-shirts att sova i?" frågar jag försiktigt. 

"Visst, ta nån från väskan" mumlar han helt inne i mobilen. Jag går över till hans sida utav sängen där hans resväska ligger och tar en svart t-shirt. Med den i handen går jag ut från rummet och in på toaletten för att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Efter några minuter är jag tillbaka i Harrys t-shirt och håret slarvigt uppsatt i en bulle. Jag slänger de gamla kläderna på golvet och kryper också ner under det gosiga täcket. Inte förens nu känner jag hur gott t-shirten luktar. En blandning mellan parfym och Harry. Med den doften somnar jag med Harrys armar runt mig.

kiss me | h.sDär berättelser lever. Upptäck nu