In Love With A Sugg

By JosefineMay

252K 8.1K 627

Det er ikke altid nemt at være en pige på 17... Især ikke når man bliver slæbt med til London mod sin vilje... More

Kapitel 1 - Hvorfor mig?!
Kapitel 2 - Fyren fra bænken
Kapitel 3 - Er foval en form?
Kapitel 4 - Værelse 318
Kapitel 5 - HAN KAN HUSKE MIG!!!
Kapitel 6 - Dagen derpå...
Kapitel 7 - Er Joe en YouTuber?
Kapitel 8 - Mødet
Kapitel 9 - Vennerne
Kapitel 10 - Gætteleg er ikke kun for små børn
Kapitel 11 - Mor?!
Kapitel 12 - Bed Time
Kapitel 13 - Zoe
Kapitel 14 - Forandringernes dag
Kapitel 15 - Vejen tilbage
Kapitel 16 - YouTube
Kapitel 17 - Caspar Lee's røde boxershorts
Kapitel 18 - Joe's værelse
Kapitel 19 - How to be a dane!
Kapitel 20 - Alder er bare et tal
Kapitel 21 - Vi mødes igen
Kapitel 22 - "We need to talk..."
Kapitel 23 - Sammen med Gud?
Kapitel 24 - Kysset
Kapitel 26 - At tilsidesætte ens lillesøster
Kapitel 27 - En søster som mig...
Kapitel 28 - Hamleys
Kapitel 29 - Brevet
Kapitel 30 - En dag med Mel
Kapitel 31 - Zoella Beauty
Kapitel 32 - The Photobooth
Kapitel 33 - Listen
Kapitel 34 - Skænderiet
Kapitel 35 - Den sidste dag i London
Kapitel 36 - De mange spørgsmål
Kapitel 37 - Skuffen
Kapitel 38 - Skype
Kapitel 39 - Et tomt hus
Kapitel 40 - Sten, saks, papir!
Kapitel 41 - IKEA
Kapitel 42 - Første skoledag
Kapitel 43 - Den nye pige
Kapitel 44 - En helt normal dag...
Kapitel 45 - Farvel Danmark
Kapitel 46 - Tilbage i UK
Kapitel 47 - Parken
Kapitel 48 - Aftaler
Kapitel 49 - En meget veltrænet hovedpude
Kapitel 50 - Glæden ved at dele
Kapitel 51 - Instagram
Kapitel 52 - FIFA
Kapitel 53 - Tør kylling
Kapitel 54 - RIP: Computer 2012 - 2014
Kapitel 55 - Tøsehygge med Tanya Burr
Kapitel 56 - Ham igen?
Kapitel 57 - Makeup kanaler
Kapitel 58 - Lush
Kapitel 59 - Alt for mange videoer...
Kapitel 60 - Brighton
Kapitel 61 - Nu sker det...
Kapitel 62 - 156 venneanmodninger?!
Kapitel 63 - Getting inside Joe's head..?
Kapitel 64 - The Juicy Part
Kapitel 65 - Tattoo?
Kapitel 66 - WTF?!
Kapitel 67 - Sygdom?
Kapitel 68 - BB = Bench-Boy
Kapitel 69 - Hun er tilbage...
Kapitel 70 - En tidlig julegave
Kapitel 71 - Alexander
Kapitel 72 - Brainstorm
Kapitel 73 - Arden
Kapitel 74 - Opkaldet
Farvel!

Kapitel 25 - Once Upon A Dream

3.4K 106 8
By JosefineMay

Jeg tror at jeg har svaret på måske halvtreds spørgsmål, da Joe endelig giver mig lov til at stille ham et par spørgsmål omkring hans liv.

"So, where did you grow up?" spørger jeg og ser interesseret på ham. Han smiler og svarer: "Lacock, Wiltshire." Jeg har ingen anelse om hvor det ligger, men nikker bare, som om jeg hundrede procent ved hvor det er. Efter mine niogfyrre andre spørgsmål ved jeg blandt andet, at Joe's forældre blev skilt i 2012, hans første kys, fik han på en kirkegård og at han blev født den 8. september 1991. Ikke de vildeste facts, men stadig brugbare... Måske ikke den med at han kyssede en pige på en kirkegård... Det er bare lidt uhyggeligt.

Vi snakker i flere timer, og det ender med, at Joe først tager hjem ved halv et tiden. Nu kan jeg til gengæld mærke at min krop er udmattet. Jeg giver Joe et kram i dørkarmen og lukker døren efter sig. Det er vidst på tide at gå i seng. Jeg skifter mit tøj, tager elastikken ud af mit hår, børster det, tager min makeup af, børster mine tænder, tager min kontaktlinser ud og går til sidst ind i seng.
___________________________________________________________________

London Eye er et smukt stykke håndværk, må jeg sige. Jeg kan ikke huske, at jeg tog herhen, men nyder bare udsigten.

"Hvad leder du efter, Amanda?" spørger en stemme bag mig, og mit blod fryser til is. Jeg vender mig om og ser, som jeg havde forventet, en lav, slank, brunhåret dame.

"Mor?" spørger jeg og mærker tårerne trille ned af mine kinder. Hun smiler og nikker bekræftende. Jeg snøfter, går hen til hende og krammer hende, men jeg kan ikke mærke hende. Mærker ingenting. Det er bare som om, at jeg krammer luften. Jeg kan ikke mærke hendes altid varme arme omkring mig, som jeg savner så utroligt meget. Jeg lægger mit hoved på hendes bryst, men kan ikke høre hendes hjerteslag. Der er ingenting. Jeg kigger op på hende og hun smiler til mig.

"Hvorfor kan jeg ikke mærke dig?" spørger jeg usikkert og hun bryder krammet.

"Fordi jeg er død, Amanda." fortæller hun og lige med ét, er jeg alene igen. Jeg hører et skrig og kigger ned. Jeg er ikke længere oppe i London Eye, men på broen, der fører over til Big Ben og Westminster Abbey. Jeg ser min mors krop fanget mellem en bilrude, og mit blik flakker over på hendes døde øjne, der kigger op på mig. Jeg tager mig til munden og gisper. Jeg kan ikke få vejret. Min krop falder sammen og jeg sidder midt på vejen. Jeg prøver at tage dybe indåndinger, men det virker ikke. Jeg tager mig til hjertet og lægger pres på mit bryst. Jeg mærker en hånd på min ryg og kigger forskrækket op. Joe's varme øjne møder mine og min vejrtrækning bliver roligere.

"You're going to be okay, bench-girl... I promise." siger han og hans ord giver genlyd. Omgivelserne forsvinder omkring mig, og alt er bare sort.

"Why do you dream about him?" spørger en stemme og jeg genkender den: Zoe. Jeg kigger ud i mørket, men kan ikke se noget.

"Zoe? Where are you?" spørger jeg og ekkoet gentager mine ord.

"Do you really think that I guy like Joe, would date a seventeen year-old?" spørger en anden stemme: Caspar. Jeg rynker brynene og vender mig om, men der er ingenting.

"What are you talking about? Joe accepted my age!" råber jeg tilbage og kigger forvirret rundt. Hvad sker der?

"He doesn't like you in the way, that you like him." konstaterer en tredje stemme: Tanya. Jeg prøver febrilsk at følge deres stemmer, men jeg kan ikke bevæge mig.

"This isn't real... This isn't happening!" råber jeg, men jeg er ikke sikker på, at jeg tror på det. Jeg tager mig til tindingerne og sætter mig ned på gulvet, mens jeg gentager ordene: "This isn't real... This isn't happening...This isn't real... This isn't happening...."

"If he should choose between you and a girl on his age, he would choose her!" siger endnu en stemme: Jim. Jeg kigger skræmt rundt og fatter ingenting.

"You're just a child. Joe needs a real woman, not you!" siger en ny stemme: Marcus. Jeg kigger rundt, men alt er bare helt sort.

"Don't you get it? You're nothing!" siger Niomi's stemme, og ordene giver genlyd i mit hoved. "You're nothing! You're nothing!" Jeg rejser mig op og kigger rundt i det mørke rum.

"SHUT UP! Just shut up! You're all lying!" råber jeg, og en skinger lyd får min krop til at falde sammen i smerte.

Jeg slår øjnene op og opdager, at jeg er på gulvet ved siden af sengen. Mit hoved er helt omtumlet, og først ved jeg ikke hvor jeg er. Efter få sekunder har jeg fået fatningen igen, og jeg går ud i køkkenet for at få noget vand. Min mobil ligger på sofabordet og jeg ser på klokken. 04:12. Det er ikke fordi, at jeg har fået specielt meget søvn, men jeg er ikke ret træt. Jeg sidder bare i stilheden. Jeg prøver at glemme min drøm, men det bliver ved med at spille om og om igen. Min telefon ringer og hiver mig ud af min trance. Jeg tager den op fra bordet og ser at det er Joe. Jeg tager den og hører hans stemme.

"Hey, bench-girl. Sorry for calling so late..." Ordene bench-girl giver mig tårer i øjnene. De minder mig om drømmen og jeg prøver at ryste følelsen af mig.

"It's okay... I wasn't asleep." siger jeg og smiler usikkert.

"Oh... Good then," siger han og fortsætter: "I just had the weirdest dream..." Han fortæller mig drømmen, og i et øjeblik tror jeg, at det er min drøm han snakker om, lige indtil han begynder at snakke om en kidnapper. Han drømte at jeg, på en eller anden måde, forsvinder eller bliver kidnappet, og han er nødt til at finde mig. Jeg hører ikke rigtigt efter, da trætheden er ved at vende tilbage. Jeg fortæller ham om om drøm, hvilket virkelig hjælper på mit humør.

"Wauw... That's sounds really intense." siger Joe chokeret. Jeg griner og kan mærke at jeg er ved at døse hen. Når jeg bliver træt er jeg som én, der har fået for meget at drikke, og kan nemt komme til at afslører hemmeligheder.

"Like when you talk about me, right?" spørger jeg og er ikke helt klar over hvad det er, jeg har sagt før efter kort tid.

"What?" spørger Joe og virker en anelse forlegen. "Who... Who told you that?" Jeg lægger mig ned på sofaen, og tager puden under mit hoved.

"Zoe..." svarer jeg lukker mine øjne. Jeg mærker søvnen tage over og hører Joe's stemme en sidste gang: "Hello? Hello?"

___________________________________________________________________

Det banker på døren og jeg kan høre Mel åbne den.

"Hejsa." siger hun og griner. Jeg sætter mig op og opdager, at jeg ligger på sofaen. Natten har ikke været helt som jeg havde forventet, og jeg er ikke sikker på hvordan den endte. Mel løber ind til mig. Hun har en rød kjole på og et par grå gamacher. Hun sætter sig ved siden af mig på sofaen, og retter på mit hår.

"Morning! I bought some croissants and coffee!" siger Joe og ryster en pose fra bageren. Han går over til køkkenet, og tager et par tallerkener og bestik frem.

"What time is it?" spørger jeg, strækker mig og gaber. Joe trækker på skuldrene og med sine lange skridt, er han hurtigt henne ved mig. Han rækker hånden frem og jeg tager den. Han trækker mig hen til bordet, og beder mig om at sætte mig. Han gør det samme med Mel og, efter kun at have været her i cirka to minutter, har han allerede gjort mere end mig.

_____________________________________________________________________

Jeg vidste faktisk ikke, at Mel godt kunne lide croissanter, men der kan man bare se. Hun spiser både en med og en uden chokolade. Jeg har aldrig set hende spise så meget før, hvis man altså ikke tæller vafler med.

"So... What are we doing today?" spørger Joe, sætter albuerne på bordet, folder sine hænder og hviler sit hoved på hænderne. Nu er det mig, der trækker på skuldrene.

"Jeg synes at vi skal se noget i dag!" siger Mel og jeg nikker enigt.

"Det var da en god idé, Mel," svarer jeg. "Det er dét vi gør," Joe sidder og er helt lost i hvad det er, vi sidder og snakker om.

"We're going to see London today." forklarer jeg.

"Cool! I can show you around!" siger han og skal lige til at planlægge turen, da jeg stopper ham.

"No, no, no, no, no," siger jeg og prøver på at se meget alvorlig ud. "This is a family trip. So Mel and I are going to see London. ALONE!"


Continue Reading

You'll Also Like

480 87 21
"For en tom sjæl hun blev, som kun havde et mål. Og det var at hævne sig over alle." Efter Natalie har overstået sin sidste eksamen, tager hun med si...
98.4K 2.3K 56
Jeg er ikke den største "citygirl", så jeg undskylder hvis der skulle være fejl i f.eks. beskrivelsen af nogle af de medvirkende. Selvom jeg, som sa...
730 68 9
y/n får et helt nyt liv, da en fra landsholdet pludselig kommer op til hende...
90.4K 2.6K 52
Julie er flyttet til London for at leve hendes drøm om at blive stylist. Hun for tilbudt et drømme job som stylist for boy-bandet One direction, hvor...