In Love With A Sugg

By JosefineMay

252K 8.1K 627

Det er ikke altid nemt at være en pige på 17... Især ikke når man bliver slæbt med til London mod sin vilje... More

Kapitel 1 - Hvorfor mig?!
Kapitel 2 - Fyren fra bænken
Kapitel 3 - Er foval en form?
Kapitel 4 - Værelse 318
Kapitel 5 - HAN KAN HUSKE MIG!!!
Kapitel 6 - Dagen derpå...
Kapitel 7 - Er Joe en YouTuber?
Kapitel 8 - Mødet
Kapitel 9 - Vennerne
Kapitel 10 - Gætteleg er ikke kun for små børn
Kapitel 11 - Mor?!
Kapitel 12 - Bed Time
Kapitel 13 - Zoe
Kapitel 14 - Forandringernes dag
Kapitel 15 - Vejen tilbage
Kapitel 16 - YouTube
Kapitel 17 - Caspar Lee's røde boxershorts
Kapitel 18 - Joe's værelse
Kapitel 19 - How to be a dane!
Kapitel 20 - Alder er bare et tal
Kapitel 21 - Vi mødes igen
Kapitel 22 - "We need to talk..."
Kapitel 23 - Sammen med Gud?
Kapitel 24 - Kysset
Kapitel 25 - Once Upon A Dream
Kapitel 26 - At tilsidesætte ens lillesøster
Kapitel 27 - En søster som mig...
Kapitel 28 - Hamleys
Kapitel 29 - Brevet
Kapitel 30 - En dag med Mel
Kapitel 31 - Zoella Beauty
Kapitel 32 - The Photobooth
Kapitel 33 - Listen
Kapitel 34 - Skænderiet
Kapitel 35 - Den sidste dag i London
Kapitel 36 - De mange spørgsmål
Kapitel 37 - Skuffen
Kapitel 38 - Skype
Kapitel 39 - Et tomt hus
Kapitel 40 - Sten, saks, papir!
Kapitel 41 - IKEA
Kapitel 42 - Første skoledag
Kapitel 43 - Den nye pige
Kapitel 44 - En helt normal dag...
Kapitel 45 - Farvel Danmark
Kapitel 46 - Tilbage i UK
Kapitel 47 - Parken
Kapitel 48 - Aftaler
Kapitel 49 - En meget veltrænet hovedpude
Kapitel 50 - Glæden ved at dele
Kapitel 51 - Instagram
Kapitel 52 - FIFA
Kapitel 53 - Tør kylling
Kapitel 54 - RIP: Computer 2012 - 2014
Kapitel 55 - Tøsehygge med Tanya Burr
Kapitel 56 - Ham igen?
Kapitel 57 - Makeup kanaler
Kapitel 58 - Lush
Kapitel 59 - Alt for mange videoer...
Kapitel 60 - Brighton
Kapitel 61 - Nu sker det...
Kapitel 62 - 156 venneanmodninger?!
Kapitel 63 - Getting inside Joe's head..?
Kapitel 64 - The Juicy Part
Kapitel 65 - Tattoo?
Kapitel 66 - WTF?!
Kapitel 67 - Sygdom?
Kapitel 68 - BB = Bench-Boy
Kapitel 69 - Hun er tilbage...
Kapitel 70 - En tidlig julegave
Kapitel 71 - Alexander
Kapitel 72 - Brainstorm
Kapitel 74 - Opkaldet
Farvel!

Kapitel 73 - Arden

2.5K 86 23
By JosefineMay

~~~~~~~~~~~~~~~ 2 uger senere - mandag d. 3 november 2014 ~~~~~~~~~~~~
Jeg sætter mig ned foran min computer og går på YouTube. Jeg går ind på min kanal og trykker på: 'Upload Video'. Jeg filmede min video for et par dage siden, og redigerede den igår. Den skulle egentlig have været oppe igår, men jeg blev først færdig med at redigere rigtigt sent på aftenen, så jeg ville hellere vente til idag. Computeren beder mig vælge imellem alle de videoklip, der ligger på min computer og vælger den rigtige. Nu skal jeg bare vente. Det var faktisk Zoe, der gav mig idéen til denne uges video. Selvom jeg for det meste snakker med Joe, hvilket er næsten hver aften, er der også nogle dage, hvor jeg Skyper med Zoe. Jeg tjekker mine notifikationer og ser, at jeg har fået en besked fra YouTube. Jeg klikker på den og læser:

"Congrats, Looney's Universe! You have now reached 50.000 subscribers! You will soon receive a silver play button, to represent your goal! Did you know that you can earn money on your videos? Click the link below, and check it out."

Wow! 50.000 følgere! Jeg læser lidt videre, klikker på linket og læser betingelserne for, at jeg kan tjene penge. Da jeg ikke er over atten, skal jeg ikke betale skat af det jeg tjener, og skal have mine forældres eller værges samtykke. Jeg accepterer og opgiver mine oplysninger. Hvor er det spændende! Mens jeg venter på, at min video er færdig med at uploade, skriver jeg til Alexander.

Mig: "Ved du om vi har lektier for, til imorgen?"

Kort tid efter kommer der et svar.

Alex: "Matematik arket og så skal vi læse en novelle."

Efter vi afleverede vores engelsk opgave, har Alexander og jeg været uadskillige. Vi har hængt ud sammen næsten hver dag, og er blevet ret tætte. Jeg leder efter arket, som vi skal lave i matematik, i min taske, men kan ikke finde den.

Mig: "Fik vi den i onsdags?"

Jeg var syg onsdag og torsdag, så det kunne være forklaringen på, hvorfor jeg ikke kan finde mit ark. Min kvalme er ikke gået væk endnu, og jeg har det ærligt talt af helvedes til hver eneste dag. Jeg prøver at glemme det, finder novellen og går igang med at læse den. Den er kun på tre sider, så det tager forhåbentligt ikke så lang tid. Der kommer en lyd fra min mobil og jeg samler den op.

Alex: "Ja. Ville gerne have sendt et billede, hvis det ikke var fordi, at jeg allerede havde lavet det."

Mig: "Hvor er det storsindet af dig! (Not). Finder ud af det. Ses imorgen."
___________________________________________________________________

Efter et kvarter er jeg færdig med at læse, og min video er færdig med at uploade. Jeg lukker min computer ned og kigger ud af vinduet. Jeg får lyst til at cykle mig en tur, og kigger uret i min mobil. Den er kun lidt over fire, så jeg kan godt nå ned i gågaden før butikkerne lukker. Jeg finder mine penge og jakke, og går ud af døren. Jeg løber op af gangen og op i stuen, hvor bedstemor sidder og spiller Monopoly med Mel.

"Jeg smutter en tur ind til Strøget." annoncerer jeg og forsvinder fra dørkarmen.

"O... Okay?" svarer min bedstemor forvirret inde fra stuen. Også idag dropper jeg cykelhjelmen, smutter ud af døren og hen til min cykel, der allerede er låst op. Jeg sætter mig op og kører i retning af metrostationen.
__________________________________________________________________

Jeg tager min cykel ud af metro vognen og cykler hen ad gaden, indtil jeg er få meter fra 'biler ingen adgang'-skiltet. Jeg sætter den udenfor 'Føtex' og begynder at gå nedad mod torvet. Jeg går forbi en masse butikker; 'Skoringen', 'Sportmaster', en slikbutik og stopper op foran 'Vero Moda'. Måske er det tid til at få lidt nyt tøj. Jeg kigger længe på både bukser, kjoler, trøjer, tasker, strømper og undertøj. Jeg ender med at købe et par hvide bukser, en sort striktrøje og en hvid sweater, med de tre emoji-aber på. Oktober er næsten slut og vejret er blevet koldere, så det er vidst på tide at købe lidt tykkere tøj. Jeg går ud på gaden og ser at, der overfor 'Vero Moda', ligger en lille café. Jeg går der over og sætter mig ned ved et bord, tæt ved disken. Jeg bestiller en kop varm kakao og et stykke chokoladekage med flødeskum. Jeg ved ikke hvorfor, men på det seneste, har jeg bare spist, hvad jeg lige har fået lyst til. I dag er det så et stykke chokoladekage. Mens jeg venter, hører jeg den velkendte sms lyd. Jeg låser min mobil op og ser, at beskeden er fra Joe.

Joe: "Love your new video. And congrats on 50.000!"

Mig: "Thank you, means a lot!"

Joe: "What are you up to today?"

Mig: "Not much, I'm just chilling at a café."

Joe: "Sounds relaxing."

Mig: "What about you?"

Joe: "Just recorded a gaming video... People are still demanding, that we make another FIFA video."

Mig: "Oh, so they want me to beat you again?"

Joe: "I guess... But maybe next time we see each other, we could make like a game series, like Alfie and Zoe?"

Jeg kigger op, da servitricen sætter min bestilling foran mig. Hun er ikke ret høj, har sort hår og har sammenknebne, brune øjne. Hendes hud har en sydasiatisk glød over sig, og ser meget glat ud. Jeg smiler til hende og lægger mærke til, at hun bærer et lille skilt hvor der står: 'Jeg er ny, kan jeg hjælpe med noget?'

Hun smiler skævt, da hun vender sig om og går. Gad vide hvordan det er at arbejde et sted som dette? Jeg følger pigen med øjnene. Hun ser ikke ud til at være ældre end mig. Jeg vender tilbage til min samtale med Joe, men slipper ikke tanken om at arbejde her.

Mig: "What do you want to play?"

Joe: "Maybe a 'girly-game' like The Sims 3?"

Mig: "Sounds fun, I'm in!"

Joe: "Cool. Let's talk about it, next time we see each other... Speaking of which, when is that? I haven't seen you in two weeks!"

Mens jeg svarer på hans beskeder, drikker jeg af min kakao, og spiser lidt af kagen. Jeg kigger op, da servitricen går forbi mig igen.

"Øh, undskyld?" spørger jeg, og hun stopper op. Hun går tilbage hen til mit bord, og ser en smule nervøs ud.

"Du er ny ik'?" spørger jeg og hun nikker bekræftende. Jeg kan se, at hun synker en klump og at hendes øjne er fulde af frygt.

"Åh, bare rolig. Der er ikke noget galt med min mad." forsikrer jeg hende og hun slapper lidt mere af. Vi ler begge to, og jeg beder hende om at sætte sig ned. Hun gør det som jeg beder om, og kigger undrende på mig.

"Altså, jeg leder efter et job, og jeg ville bare høre, om du ved noget om at I søger nogen?" spørger jeg. Hun misser med øjnene, og prøver på at huske noget omkring emnet.

"Altså, da jeg blev ansat, var der også en anden pige. Hun sagde op efter et par dage, og de har ikke fundet en ny endnu. Jeg tror vidst først at samtalerne starter imorgen eller sådan noget. Hvis det er, så kan jeg lige spørge min chef, hun er på arbejde idag," foreslår hun. Jeg nikker ivrigt, hun smiler og rejser sig.

"Vent her." siger hun og går ud bagved. Jeg vender endnu engang tilbage til min og Joe's samtale.

Mig: "I know that it has been two weeks, and if you ask people that isn't that much. My next holiday isn't before Christmas, and I can't just skip school for a week..."

Der går længere tid før han svarer, men jeg ved, at han forstår mig. Vi savner begge to hinanden, men hvis det her forhold, skal kunne fungerer, skal det kunne holde til afstanden. Et ding kommer fra min telefon, og jeg kigger ned på den.

Joe: "I know... I just miss you... Skype tonight?"

Mig: "Looking forward to see you xxx."

Servitricen kommer nærmest hoppende hen til mit bord, og sætter sig igen over for mig.

"Min chef vil gerne snakke med dig, på onsdag klokken kvart over tre." fortæller hun begejstret, og selvom jeg slet ikke kender hende, kunne jeg kramme hende. Men jeg gør det selvfølgelig ikke, for det ville være... Underligt. Meget underligt.

"Fedt! Tusind tak!" siger jeg og kigger taknemmeligt på hende. Hun smiler og kigger genert ned i bordet, og derefter op på mig igen.

"Det var da så lidt," svarer hun og peger på sit skilt.

"Jeg skal jo hjælpe dem, der spørger efter det," griner hun og rejser sig.

"Det var rart at snakke med dig. Forhåbentligt ser vi mere til hinanden i fremtiden." siger hun og jeg smiler. Hun er virkelig flink, af en fremmed at være.

"Det håber jeg også." svarer jeg. Der er et eller andet over hende, der minder mig om en anden, men jeg ved ikke hvad det er... Det er bare som om, at jeg kender hende.

"Jeg hedder Arden." siger hun. Jeg smiler og holder hånden frem.

"Amanda," svarer jeg og hun trykker den. Hun vinker til mig, da hun går over mod et andet bord. Jeg spiser resten af mit stykke kage, lader det sidste af kakaoen stå, da den er blevet kold, og rejser mig fra stolen. Det er vidst også på tide at komme hjem. Jeg tager min pose med tøj i hånden, og går ud af døren til caféen. Jeg går op gennem gågaden, hen til min cykel og cykler tilbage til metrostationen.
_______________________________________________________________

Klokken lidt over ti sidder jeg foran min computer, og snakker med Joe over Skype. Jeg kan se, at han sidder ovenpå i sofaen, og af og til hører jeg Caspar's stemme i baggrunden.

"How was school today?" spørger han og prøver på, at holde samtalen igang. Der er ikke så meget at snakke om, da vi Skyper hver dag. Jeg trækker på skuldrene.

"Boring... I wish I just could be in London, with you, all the time." siger jeg længselsfuldt, og tænker på hvordan det ville være at bo i London.

"Me too," svarer han og kigger ned på hans tastatur. Jeg smiler, gaber og klør mig i øjet.

"You look tired." konstaterer han og smiler. Jeg nikker og lukker mine øjne.

"I am." svarer jeg og griner. Han griner med mig, og klør sig i baghovedet.

"I think you should go to bed. You have school tomorrow." fortæller han og mit hoved falder ned på computeren.

"I hate school!" konstaterer jeg og hører Joe's grin, der kommer ud gennem højtalerne.

"I know. But it's necessary. Go to bed, love, we can talk tomorrow, okay?" siger han og jeg kigger opgivende op på ham.

"Alright, see you tomorrow." svarer jeg træt, og sætter en tot hår om bag mit øre. Han smiler og ser også selv ret træt ud.

"Okay, bye... Love you." siger han. Jeg retter mig op og kigger på ham.

"Love you too." svarer jeg og lægger på. Jeg lukker computeren ned, går ud på badeværelset, for at børste tænder og går derefter i seng.


Continue Reading

You'll Also Like

90.5K 3.7K 48
NB: Dette er 4'eren til 'What makes you beautiful', som er den første bog i serien. Læs den og de to andre bøger, inden du læser denne, for at kunne...
27.5K 1.6K 79
Vinder af 'Bedste Slowburn' ved The Danish Fiction Awards 2019 | #3 i FanFiction | Hvordan ville verden reagere, hvis Martinus Gunnarsen stak af hjem...
34.3K 381 38
With three older brothers it can be hard. Zoe Hemsworth is 18 years old and the sister of Liam, Chris and Luke. She is a well known you tuber, actres...
156K 4.8K 58
NB: Dette er 3'eren til What Makes You Beautiful, og 2'eren til Don't Forget Where You Belong. Læs de bøger, før du læser denne, for at kunne følge m...