90. Femeia Cameleon - Taylor Stevens

77 1 0
                                    

Femeia Cameleon – Taylor Stevens- Vanessa "Michael" Munroe este specialista in obtinerea informatiilor pretioase, economice si politice, si le pune la dispozitia corporatiilor, a sefilor de state sau a clientilor privati care platesc pe masura. Cand avea 14 ani, fata s-a alaturat unui grup de mercenari, de la care a invatat sa lupte si sa supravietuiasca in orice conditii. Dupa o absenta de aproape zece ani de pe continentul negru, Munroe se intoarce, acceptand o misiune din partea unui magnat texan al petrolului. In tara copilariei sale, Munroe trebuie sa dea piept si cu demonii trecutului, cu jungla si cu raufacatorii locului, pentru ca misiunea este mai dificila decat credea la incepu

Tare încântată sunt de faptul că am descoperit o nouă serie, unde protagonista este o femeie bad ass. Ce-mi plac cărțile astea. Stiuuu, ca sunt ficțiune, dar nu ma pot abtine sa nu ma lipesc de carte precum timbrul de scrisoare. Femeia cameleon este Vannessa Monroe sau Michael, sau Essa sau oricum vrea ea sa se numească pentru ca poate, da?
Nu serios acum, lăsând orice gluma la o parte spun ca povestea este una scrisa destul de binisor, antrenanta si plina de suspans.
Vanessa este angajată de un mahar al petrolului, sa caute o tânără dispărută in Africa... Si de aici... o întreagă încrengătură de situații care mai de care mai periculoase si dure, dar din care personajul principal scapa aproape de fiecare dată.
Două lucruri deranjante (pt mine, nu stiu pt altii) : primul a fost faptul că numele personajelor era asemănător si astfel tot timpul ii încurcam pe Kate cu Miles. Mi ar fi placut sa le foloseasca mai mult prenumele. Ar fi fost mai usor; si al doilea este faptul că povestea de viata a Vanesei, deși i a provocat traume, a fost narata usor superficial... dar am inteles ca nu asta era acțiunea principală asa ca am trecut peste.
Abia astept sa citesc si următoarea carte din serie. Sper sa fie la fel de drăguță. 4 * meritate, zic eu.

RECENZII CARTI (citite -2019)Where stories live. Discover now