85. Aici, acum, mereu de Catherine Isaac

59 1 0
                                    

Aici, acum, mereu de Catherine Isaac – Bun venit într-o regiune idilică din Franța, printre coline scăldate în soare. Aici, acum, mereu este o carte emoționantă despre găsirea bucuriei și a iubirii chiar și în cele mai neașteptate locuri, o poveste romantică la fel de îmbătătoare ca un vin bun într-o zi de vară.
Jess și fiul său în vârstă de 10 ani, William, își petrec vara la Château de Roussignol, aflat în Dordogne. Aici, Adam – fostul iubit al lui Jess și tatăl lui William – conduce un frumos hotel amenajat în castelul restaurat. Grădini luxuriante, o minunată piscină, mâncare franțuzească delicioasă și o listă inepuizabilă de vinuri... Ce ar putea să nu-ți placă?

Aici, acum, mereu este o carte de vacanta, numai bună de citit în această perioadă. Spune povestea unei femei care încearcă să își regăsească echilibru, într-o lume unde părinții ei nu sunt in cea mai buna forma, fostul iubit încă ii bântuie gândurile, iar boala care o amenință ii sterge orice chef de viață.
Este o poveste drăguță, chiar dacă am avut unele momente in care am judecat-o pe Jess. Pe ici pe colo povestea mi s-a parut trasa de par, dar asta pentru ca eu sunt atat de diferita încât n-am fost in stare sa-i inteleg alegerile facute de-a lungul timpului... Mi s-a parut usor superficială, chiar dacă în profunzime este o tipa sensibilă și care-si dorește doar sa fie iubita. Actiunea are loc in frumoasa Franta, unde castelele si locurile pitoresti sunt la fiecare pas.
Nu este o carte care sa te tina in priza, lipită de ea, nerăbdătoare să afli ce se intampla, pt ca e usor previzibilă, dar este o carte care te duce cu gândul la vacanta.

Deși pe coperta scrie că este un roman savuros, chiar o comedie romantică, n-am zâmbit nici macar o data... deci, nu e chiar o comedie. E o carte de 3,5 *, dar de la mine va primi 3*.

RECENZII CARTI (citite -2019)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum