39.Sex, romance si bestselleruri de Nina Killham

108 4 0
                                    

Sex, romance si bestselleruri de Nina Killham

Tocmai ce am terminat de citit cartea si am pe fata un zâmbet laaarg cat China.

Mi-a plăcut! Mi s-a parut cel mai original subiect de carte din categoria chic lit.

Un bărbat virgin renăscut (abstinent de vreo 5 ani, pt ca dupa divort si-a dat seama ca vrea sa întâlnească dragostea adevarata), o nimfomana (ce a fost concediata pt ca abuzase sexual unul dintre subalternii ei), o sora frigida (care face orice ii sta in putere pt a-si recăpăta libidoul), o mamă cam libertină (pt care sexul este ca mersul pe bicicleta), o nepoata ce-si cauta drumul (si își descoperă sexualitatea), un prieten cam afemeiat (vorba aia toate femeile sa vina la mine) si o virgină obsedată de reguli. Astea sunt personajele si toate, dar absolut toate, au rolul lor integrat perfect in poveste.
Cine credea că e usor sa scrii o carte trebuie sa citească această poveste.

M-am regăsit aproape în toate stările lui de lipsa de chef, lipsa de inspirație, frică... si nu in ultimul rand plăcerea de a oferi celui ce citeste ceva...

In poveste sunt amintite foarte des cărțile de dragoste ce conțin scene explicite de sex... categoria de oameni cărora li se adresează, ceea ce doresc acești cititori si cat de drastic sunt faultati autorii pt orice schimb de stil.

Pe cuvant ca mi s-a parut amuzant.

Povestea e super drăguță pt ca intr-un mod absolut simpatic, autoarea a știut să scoată tot ce-i mai bun din personaje. O carte bunicică din categoria chic lit, ce o recomand tuturor care doresc să citească o poveste amuzantă, relaxanta si plina de romance. 4/5.

RECENZII CARTI (citite -2019)Where stories live. Discover now