57. Iubirea doare-Jamie McGuire

59 1 0
                                    

"Iubirea doare"-Ok, asta a fost ultima mea incercare de a citi vreo carte a acestei autoare. Am citit 4 pana acum. Primele au fost asa si asa, celalalte două abia le-am dus la bun sfârșit, iar aceasta... uf, aceasta m-a enervat din prima clipa... si m-a plictisit de moarte.

Dialogul este de-a dreptul pueril, plin de cuvinte aruncate de la unul la altul, fără esenta si fara nimic care sa emoționeze sau sa te faca sa fii parte din poveste. Am inteles ca lucrurile prin care America si Shepley trec, le pune la incarcare iubirea, dar pe cuvânt că nu m-a prins absolut deloc. Personajele nu m-au dat pe spate, si mai mult ca sigur, maine dimineata cand ma voi trezi, nu-mi voi mai aminti nimic despre ele. In plus, Travis si Abby, deși au avut povestea lor, sunt atât de prezenți în carte încât le ia din stralucire celor doi protagonisti.

Unele povești, scrise in acelasi stil, pe acelasi calapod, ma fac sa nu pot lasa cartea din mana... așadar nu eu sunt problema cand zic ca nu am reusit sa ma conectez cu povestea si personajele. Imi plac poveștile de dragoste, imi plac cărțile cu si despre iubiri adolescentine, imi plac iubirile imposibile, dar care reușesc cumva sa supraviețuiască ... si cu toate astea, cartea asta nu m-a convins.

Dacă ma întrebați nici n-aș stii sa spun ce anume mi-a displăcut mai tare... modul în care se schimba nararea de la fata la băiat, caracterul personajelor ce mi s-a parut sters si forțat, sau dialogul fad? Probabil că toate la un loc. 1/5 stele și pe cuvânt ca nu voi mai citi nimic scris de Jamie.

RECENZII CARTI (citite -2019)Where stories live. Discover now