33.Taci si saruta-ma-Rachel Gibson

176 3 0
                                    

Taci si saruta-ma-Rachel Gibson

Prima carte scrisă de această autoare, pe care o citesc, si pot sa spun ca mi s-a parut destul de drăguță. Este undeva intre un 3,5-4 stele pe goodreads, ceea ce este o nota corecta. Nu are rost sa scriu despre ce e vb pentru ca la cărțile astea romantice daca spui mai mult de două cuvinte, practic povestești tot.

Pentru Vivien au trecut cativa ani de cand nu il mai vazuse pe Henry Whitley-Shuler. De pe vremea cand era adolescenta si isi castiga existenta lucrand ca menajera. Iar el era fiul unei familii bogate, deloc genul de baiat care i s-ar fi potrivit lui Vivien. Vivien si-a promis ca va pleca din Charleston, va deveni vedeta de cinema si se va revansa fata de toate acele fete care radeau de ea. A obtinut ceea ce isi dorea, chiar mai mult decat atat, dar de ce viata ei plina de farmec pare atat de banala?

Asadar ea este o actrita super cunoscuta si cea care ii fusese lui menajera..., iar el, este cel care a terorizat-o toata adolescenta si careia acum nu-i poate rezista.

E o carte usurica, se citeste super repede, are dialog, poveste de iubire si happy end.

Ce mi a placut - faptul ca autoarea a îmbinat mai multe tipuri de sentimente... de la iubire, la frustrare si neputinta, pana la scene fierbinti pline de emotie.

Ce nu mi-a placut- modul în care au fost creionate personajele... mi s a parut putin... adică nu stiu, ceva a lipsit. Ea mi s-a parut un amestec de superficialitate si modestie ceea ce e suspect si putin probabil... iar el este tipul de care ajungi sa te îndrăgostești... dar care n-are personalitate...

Nu stiu sa explic, dialogurile dintre ei mi s-au parut forțate pe ici pe colo si poate de aceea. In fine... celor care le place genul, celor care au chef de o lectură lejeră, fără pretenții si cu final fericit... e numai buna.






RECENZII CARTI (citite -2019)Where stories live. Discover now