75.Invizibil de James Patterson

74 1 0
                                    

Invizibil de James Patterson - Emmy Dockery, analist de informatii la FBI, nu isi gaseste linistea. Sora ei, Marta, a murit intr-un incendiu pe care autoritatile se incapataneaza sa il catalogheze ca fiind accidental. Emmy are insa o alta ipoteza: Marta a fost asasinata, iar cel care a ucis-o are pe constiinta alte cateva sute de crime. Problema este ca nimeni nu crede in varianta analistei de informatii, nici macar fostul ei iubit, agentul special Harrison Bookman. Asta, pana in clipa in care Emmy gaseste dovada pe care nimeni nu o mai poate ignora.

Invizibil este o carte unde James Patterson își face de cap la propriu. Un pic mai violentă decât restul poveștilor scrise de el si citite de mine, dar pe acelasi calapod antrenant.

Urmărim un criminal in serie, foarte inteligent, care nu lasa urme, si care face ca execuțiile lui sa fie catalogate fiind accidente. Ancheta porneste de la o presupunere si asta face lucrurile să devină mai interesante, pt ca desi stii ca nu sunt accidente, trăiești intens, cot la cot cu detectivii ca si acestia sa isi dea seama.
Ce sa mai, mi a plăcut.
Se stie deja ca sunt fan al acestui autor, asa ca nu e surprinzător faptul că din nou a reușit să mă cucerească.
Recunosc ca am stiut cine e criminalul înainte să ne fie dezvăluit, dar asta poate unde am citit atat de mult de la Patterson încât am ajuns sa i cunosc stilul. Cu toate astea, nu m a deranjat, ba din contra m a amuzat si m a făcut sa ma simt un mic detectiv.
O recomand iubitorilor de gen, pt ca e o carte bunicică (dpmdv).

RECENZII CARTI (citite -2019)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum