17. Iarna impacarii de Diana Hamilton

102 3 0
                                    


Iarna impacarii de Diana Hamilton -O carte drăguță, usurica si relaxanta, numai buna de citit la sfarsit de an. Povestea este cliseica, dar uneori avem nevoie si de asa ceva, asadar, nu ma plang. Traducerea în lb romana a titlului m-a bagat un pic in ceata, pentru ca nu are nicio treaba cu originalul. „Soția infidela" in engleza si „Iarna împăcării" în romana... (Intr-adevar are legatura cu actiunea ce se petrece in preajma Crăciunului, intr-o perioada a zapezii... dar tot mi se pare nepotrivit...si tare greu am gasit-o pe goodreads)

Bella si Jack sunt despărțiți deja de un an atunci când surorile lor pun împreună la cale un plan menit să-i aduca fata in fata pe cei doi ce refuza categoric sa-si rezolve neînțelegerile. Raman astfel izolați intr-o cabana la munte, dar tot nu reusesc sa discute problemele spinoase ale despărțirii lor, chiar daca amandoi isi recunosc faptul ca inca nutresc sentimente puternice unul pentru celalalt. El nu are absolut deloc incredere in ea, orice i-ar spune, unde mai pui ca este si foarte gelos. Ea il iubeste la nebunie, dar nu stie cum sa-l faca sa creada in vorbele ei.

Gândurile și dialogurile celor doi sunt absolut normale. Cam asta se intampla intr-un cuplu atunci când se lasă loc de interpretări si comunicarea lipseste cu desăvârșire. Povestea este cu final fericit, asa ca mi-a dat o stare de bine. Modul in care cei doi interactioneaza este precum o comedie romantica, asa ca mi-a facut placere sa o citesc. O recomand pentru ca este in stilul povestilor de pe wattpad, nimic sofisticat sau complicat, ci o poveste de dragoste usor pusa la incercare de orgolii si gelozie. 4/5 Stele i-am dat pe goodreads.

-//-

Nu m-am priceput niciodata sa fac recenzii la carti, pentru ca mereu mi-e teama sa nu spun ceva important si astfel sa stric placerea de a citi, de aceea receziile mele sunt mai mult despre sentimentele si trairile pe care le-am simtit dupa sau in timp ce am citit cartea. Spun asta ca sa nu aveti idei preconcepute despre faptul ca... „domne dar n-a spus nimic de poveste" ... spun, dar in linii generale si ma axez prea putin pe actiunea cartii... vreau sa va fac scurte prezentari , care sa va impinga sa cititi cartea.... sau nu.

Cu drag , Maria!

RECENZII CARTI (citite -2019)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum