55. O fata din bucati- Katleen Glasgow

53 2 0
                                    

O fata din bucati- Katleen Glasgow

O fată din bucăți este genul de carte pe care o citesti dintr-o suflare, care-ti pătrunde în gânduri și pe care cu greu o poti uita. Este povestea unui fete, pierduta într-o lume a adulților, a drogurilor, a alcoolului, a prostituție și a hoților. Este povestea unei adolescente ce se luptă cu o depresie gravă. Este povestea unui copil vaduvit de o viață de familie si de iubirea părintească, care încearcă din răsputeri să supraviețuiască. Este povestea unei iubiri defecte, bolnave, care in loc sa o salveze, mai rau o adâncește in nebuloasa ce o înconjoară.

Deși este o poveste foarte tristă, tonul in care este scrisa, este unul plin de vigoare. Undeva, la capatul acestui tunel stii ca exista o luminita... sau cel puțin speri. Am lacrimat si am simtit milă pentru Charlie. Mi-aș fi dorit să o pot strânge în brațe și să îi spun ca totul va fi bine... si ca trebuie sa se iubească mai mult.
M am bucurat ca am putut citi această carte. Este o lecție de viață, un semnal de alarmă, o radiografie a multor tineri ce își fac rau, din varii motive, si care de fapt... nu vor decât să fie acceptați și iubiți. Tot ceea ce isi doresc acești tineri este sa isi poata lipi bucățile din trup intr unul singur... sa isi poata gasi calea. Charlie a reușit intr un fel sau altul... dar cati or mai fi ca ea? Cati vor reuși oare?
Coperta acestui roman este una foarte reusita.
Pot sa spun ca din tot ce am citit în ultima perioadă, cartea asta, a reușit să îmi smulgă emoție. A reușit să mă țină o noapte nedormita si la final mi-a lăsat o stare de bine. 5 stele fără niciun dubiu, pentru ca întrunește toate criteriile mele de notare. Este o carte, poate nu perfect scrisa, dar care atinge sufletul.

RECENZII CARTI (citite -2019)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum