89. Cum sa spanzuri o vrajitoare de Adriana Mather

122 1 4
                                    

Cum sa spanzuri o vrajitoare de Adriana Mather- După ce tatăl ei se îmbolnăveşte brusc, Samantha Mathers e nevoită să se mute împreună cu Vivian, mama sa vitregă, în Salem. Viaţa într-un nou oraş se dovedeşte a fi dificilă, iar să-şi facă prieteni e încă şi mai greu – căci Sam e descendenta preotului Cotton Mather, unul dintre bărbaţii responsabili pentru Procesele vrăjitoarelor din Salem. Astfel, fără să vrea, devine inamica unui grup de fete de la şcoală. Când în viaţa ei apar şi o fantomă, şi un blestem vechi de secole, iar oamenii din jur încep să moară, Sam se trezeşte aruncată direct în mijlocul unei vânători de vrăjitoare. Are ea puterea de a opri totul până nu e prea târziu?

O carte drăguță, scrisa din perspectiva unei pustoaice de 16 ani care descoperă că este vrajitoare. Întâmplările prin care trece o calesc, o fac sa se maturizeze si sa învețe să supraviețuiască cu lucrurile pe care le află despre istoria familiei ei. Am crezut ca povestea este ficțiune 100%, însă după nota autoarei de la final, am inteles ca linia poveștii este ficțiune, însă întâmplările si situațiile proceselor vrăjitoarelor din Salem sunt cat se poate de reale.

Cartea se citeste relativ repede, dar din nu stiu ce motiv, am terminat o in vreo 4 zile. Adevarat ca am intercalat o si cu alte cărți, dar daca m ar fi prins tare probabil ca n as fi putut sa o las din mana. N a fost asa. Oricum, e o poveste interesantă. Nu stiu daca as fi curioasă sa citesc continuarea... dar nu se stie niciodata. 3*

RECENZII CARTI (citite -2019)Where stories live. Discover now