81.Lupul din umbra de Tony Hillerman

55 3 0
                                    

Lupul din umbra de Tony Hillerman

Investigând moartea suspectă a unui tânăr indian navajo în pustietatea deşertului, locotenentul Joe Leaphorn se vede nevoit să ia în considerare varianta existenţei unui criminal cu puteri supranaturale. Urmele lăsate de acesta îl poartă pe Leaphorn pe un drum înfricoşător, care şerpuieşte periculos între misticism şi crimă.

Atunci când prezenţa forţelor malefice devine palpabilă, până şi cei mai curajoşi oameni încep să se teamă.

Asta este descrierea care m-a facut sa citesc cartea.

Lupul din umbra am crezut ca e ceva mai aproape de ultimul mohican, dar nu e. Vorbește foarte mult despre istoria indienilor navajo, ceea ce este super interesant dar după părerea mea, nu e suficient.

Investigarea unei crime atunci când ești înconjurat de un strop de misticism devine foarte complicată, mai ales cand tradițiile interzic anumite lucruri.

Povestea are ceva acolo, dar mie nu mi a plăcut. Mi s a parut ... nu stiu ... slabuta. Pentru un prim vol al unei serii menite să te facă să-ti doresti sa o citesti... mi se pare praf. N am niciun interes să continui seria. Deloc.

Mi-a plăcut în schimb intriga. Dacă era altfel scrisa probabil ca m-ar fi captivat. Asta e problema ca m-am învațat cu Patterson si Jonasson... si nu-mi mai place nimeni altcineva cum scrie. :)) 2 stele pt subiect.

RECENZII CARTI (citite -2019)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant