59.Kapitola-Ten úsměv...

3K 170 7
                                    

Byla jsem ve svém pokoji a připravovala se. Po půl hodině jsem uslyšela,jak se domem rozezněl zvonek. ,,Jdu tam!" Křikla Jude.
Šla jsem se podívat do obýváku,odkud se ozývaly hlasy.

Vešla jsem do obýváku. Všechny pohledy spadly na mě. ,,Tady je moje sestřička" Uchechtl se Cam. ,,Konečně" Usmála se Jude. ,,Takže lidi,tohle je Chloé" Ukázala na mě. ,,Chloé,tohle je Emma,Erika,Ben,Tom a James" Ukázala na každého z nich. Ten poslední kluk...James,vypadal trochu jako Shawn. Což mě trochu zarazilo.

,,Těší mě" Usmála jsem se nervózně a sedla si do kruhu k nim. ,,Nás taky" Promluvila černovláska. ,,A proč vlastně...sedíme v kruhu?" Uchechtla jsem se. ,,Zeptej se,tvýho bráchy" Promluvil nějaký kluk. ,,Came?" Nazvedla jsem obočí. ,,Dobře,takže....napadlo mě,že bychom si mohli zahrát flašku" Usmál se natěšeně. ,,Cože? Jsme snad nějací puberťaci?" Uchechtla se ta druhá holka. ,,Hele Eriko,bude to sranda" Řekl Cam. ,,Zavzpominame na dobrý starý časy" Řekl a roztočil flašku.

Nejdřív to byla klasicka flaška,poté nás to,ale nějak přestalo bavit a tak Cam vymyslel,že bychom mohli hrát 7 minut v nebi. Úžasný.

Vyšel na mě ten hezký kluk. James. Všichni začali hučet. Podívala jsem se na něho nervózně. Zvedl se a chytl mě za ruku. Šli jsme do skříně a tam se zavřeli.

,,Chceš to udělat?" Podívala jsem se na něho. ,,Je to jen hra,ne?" Usmál se jemně. ,,Jo,pravda. Je to jen hra.."

Chytla jsem ho za krk a přitáhla si ho k sobě. Těsně u jeho rtů,jsem se zastavila a podívala se na něho. Měl zavřené oči a čekal. Poté oči otevřel a usmál se na mě. Ten úsměv....tak moc mi ho připomněl. ,,Promiň,já...nemůžu" Odtáhla jsem se. ,,V pohodě" prohrabl si vlasy. ,,Cam mi říkal,že jsi měla něco se Shawnem" Promluvil. ,,Ty ho znaš?" Vykulila jsem oči. ,,Každý tady ho zná...byl to náš kamarád. Náš všech. Než,se odstěhoval k tobě. Od té doby,jsme se vůbec neviděli,ale prý přijde na svatbu. Za to jsem rád" Vydechl. ,,To jsem nevěděla a je mi to líto" Řekla jsem.  ,,To nic,hele vyjdeme a nikdo nemusí vědět,co jsme doopravdy dělali" ,,Dobře.." Jemně jsem se usmála. Nastavil mi ruku a já se jí chytla. Když jsme vyšli,všichni začali hučet. ,,Deset minut,kamo?" Křikl nějaký kluk. Všichni se smáli. ,,Hele,ještě pořád je to moje sestra,takže bacha!" Řekl Cam. ,,Neboj,Came" Usmál se James.
Ještě hodinu jsme se všichni bavili,poté ale všichni odešli domu a my šli spát. Bylo to fajn,být tu s novými lidmi. Škoda,že mi o nich nikdy Shawn neřekl.

Předposlední kapitola!!😭💛 Can I cry??😭😂💛

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now