10.Kapitola-Shawn odjel.

6.6K 276 17
                                    

Když jsem se vzbudila,bylo něco kolem desáté. Vstala jsem a šla do koupelny. Sama na sebe jsem se nemohla dívat. Kruhy pod očima,rozmazaná řasenka a vlasy mi trčí do všech stran. Fuj.

Po ranní sprše jsem si na sebe oblékla šortky a triko s nadpisem Nirvana. To triko jsem dostala od Rae k narozeninám a strašně ho miluju.

Šla jsem do kuchyně odkud jsem slyšela Cameronovo pobrukovani.
,,Aho..."  Chtěla jsem ho pozdravit ale hned mi skočil do řeči. ,,Shawn už odjel".
Na to jsem mu nedokázala nic říct. Vzala jsem si jablko a sedla si ke stolu.
,,Chceš si o tom promluvit"? V jeho očích byla lítost. ,,Já...nemám o čem"" odpověděla jsem. ,,Jo a co Shawn? Viděl jsem vás před tou party,polibil tě...a když odjel ani jste se spolu nerozloučili" ,,Tak na to,se zeptej jeho" řekla jsem a šla pryč. Nechtěla jsem žádné další otázky ohledně včerejšku.

Rodiče přijeli kolem dvanácté. Jsem ráda,že jsou konečně doma.
Netuším,co budu dnes dělat,vlastně se mi nic dělat nechce. Takže to vidím na kýbl zmrzliny a seriály.

Na notebooku jsem si pustila můj oblíbený seriál 13 Reasons why.
Ten Clyde je takovej slaďouš bože..a Hannah je tak krásná. Nevím,jestli si mám pustit další díl,nebo si ho nechat na večer,protože večer se mi na to kouká líp. Jsem asi divná.
Při mém přemýšlení mě přerušilo klepání na me dveře od pokoje.  ,,Ahoj"  To jen moje nejlepší kamarádka,Rae. ,,Ahoj,co tu děláš"? Zeptala jsem se jí. ,,Proč jsi mi nezvedala telefon? A co se včera stalo? Všude jsem tě hledala a když jsem chtěla do tvého pokoje,byl zamčený na klíč a nepustila jsi mě" Vyhrkla najednou.
,,Promiň já...spala jsem" Zaklapla jsem notebook. Podivam se na to teda večer.
,,A proč mi nezvedas telefon"? Založila si ruce. ,,Nevšimla jsem si,že voláš". řekla jsem. ,,Aha. Takze to vyklop,co se stalo? Nevěřím ti totiž ani slovo. Poznám,kdy mi lžeš a kdy ne" řekla.
,,Prosím Rachel...nech to být,nechci o tom mluvit". ,,Něco se Shawnem"?
Jen jsem sklopila zrak. ,,Takže jo" řekla a šla mě obejmout. ,,Zlato,co ti udělal"? V jejích očích byla lítost.
,,Líbal se v mým pokoji s nějakou holkou. To by bylo v pohodě,kdyby se hodinu před tím,nelíbal se mnou. Já myslela,že mu na mě záleží,že to myslí vážně...ale asi jsem se mýlila,jen si se mnou hrál". Dostala jsem ze sebe. ,,Chloe...to je mi moc líto. Kluci jsou kreténi"! Obejmula mě o něco pevněji. ,,Jo..." řekla jsem. ,,Počkat...vy jste se líbali"? Zarazila se.
,,Ehm...jo,vadí ti to..."? Odtáhla jsem se.
,,Ne,vůbec ne já jen...miluješ ho"? Na tuhle otázku jsem odpovídat nechtěla. Protože upřímně,nevím co k němu cítím.
,,Já-já nevím...je vůbec možný,zamilovat se do někoho za tak krátkou dobu? Nejsem si tím jistá,ale když jsem ho viděla s tou holkou..." ,,Bolelo tě to" dořekla za mě. Podívala jsem se jí do očí. ,,Jo,moc" Stekla mi jedna neposlušná slza. ,,Zlato,záleží ti na něm. Myslím,že k němu cítíš něco víc.." řekla.
,,Teď už je to stejně jedno. Je v Kanadě a vůbec ho nezajímám,vždyť se líbal s jinou. Chápeš to? Jak mi to mohl udělat? Jen mi omotal hlavu a odešel". ,Já ti nevím..." Řekla po chvíli. ,,Co"? Nechápala jsem.  ,,Třeba to bylo jinak. Vypadal fakt zdrceně,když odcházel. Tys ho neviděla..Vyslechla sis ho vlastně? Jak to doopravdy bylo"? Nadzvyhla obočí. ,,Takže ty jsi na jeho straně"?!
,,Ne jenom...Třeba za to fakt nemohl,to ty nevíš" řekla. Vstala jsem a odešla z pokoje. Za sebou jsem slyšela jak na mě volá. ,,Kam jdeš"?  ,,Jdu ven" křikla jsem zpátky.

Nazula jsem si své vansky a prostě někam šla.
Musela jsem přemýšlet o tom,co mi řekla Rae. Co když má pravdu? Ale já prostě nemohla...nemohla jsem si ho vyslechnout. Byla jsem s prominutím v prdeli. A vůbec...nechodime spolu,může si dělat co chce a s kým chce. Prostě mě to vzalo,protože ho nejspíš miluju. Ale vím,že on mě ne. Chce ho spoustu krásnějších a lepších holek než jsem já. Ale proč mě políbil? Co mám dělat?

Ahojkoooo,vím že tahle kapitola je celkem o ničem,ale na další se můžete těšit:3💕 a psychicky připravit...😐😂✌

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWo Geschichten leben. Entdecke jetzt