21.Kapitola-Myslel jsem,že mě miluješ

4.8K 208 7
                                    

Vše jsem Camovi pověděla. ,,Chloe,neměla jsi jen tak odejít. Volal mi nejmíň desetkrát jestli o tobě něco nevím. Dělá si starosti. Miluje tě chápeš? Aspoň mu zavolej,že jsi v pořádku".
,,Ale já nemůžu...nemůžu mu zavolat. Ublížila jsem mu...".

Seděla jsem ve svém pokoji s knížkou v ruce. Pak někdo zaklepal a vešel. ,,Chloe, zlato". Běžěla mě obejmout. ,,Co tu děláš Rae? Jak víš že nejsem v Kanadě"?
,,Cameron mi volal a vše řekl...proč jsi to udělala"? Nikdo mě nechápe. Oni nechápou jak se cítím... Nevědí jaké to je. ,,Vedle něho jsem si přišla strašně méněcenná a jeho fanynky mi to ještě víc dokazovaly". ,,Já myslela že ho miluješ" sklopila zrak. ,,Miluju ho,proto jsem od něho odesla. Nechci aby se za mě musel stydět nebo něco" ,,Chloe....tohle nerikej"! ,,Je to pravda"
Sklopila jsem zrak.

Někdo zaťukal na dveře. S Rae jsme se na sebe hned podívaly. Vešel Cameron. ,,Nechcete jít se mnou a s Nell do kina"?
,,Nell"? Svraštila jsem obočí. ,,Přítelkyně,tak jdete"? ,,Zase máš novou"? Ignorovala jsem jeho otazku. ,,Tohle je jiný a odpověz už,nemám čas"
,,Tak když to tebe a tvý nový přítelkyni nebude vadit,klidně" protocila jsem očima. ,,Nebude,jdeme čekat do auta".
,,Nell? Znáš nějakou Nell"? Zeptala jsem se Rae. ,,Ne,ale to je normální" zahihňala se. ,,To máš pravdu,střídá to jak ponožky" smála jsem se. ,,Tak pojď,už na nás čekaj" vzala mě za ruku a táhla.

,,Můžete zatím jít najít naše místa,já půjdu koupit popcorn" řekl nám Cam.
S Rae a Nell jsme se usadily na naše místa a zatímco Cam kupoval popcorn, s Rae jsme se snažily zjistit víc o Nell.
,,Takže.." začala jsem. ,,Mhm"? Usmála se. ,,Jak dlouho jste spolu s Cameronem"? Zeptala jsem se. ,,Asi měsíc" uchechtla se. Tak si to užívej,dlouho to trvat nebude řekla jsem si pro sebe a usmála se. ,,Á..kolik ti je"? Zeptala se Rachel. ,,17 vám"? ,,Taky" odpověděly jsme stručně a dál už se na nic neptaly,protože přišel Cam.

Skoro celý film jsem přemýšlela. Nemohla jsem se soustředit. Počítala jsem minuty kdy to konečně skončí a my budeme moct jít.

Film konečně skončil a já mohla jít domů. ,,Hele Chloe,snad ti to nebude vadit,s Nell chceme ještě někam jít tak vás nemůžu odvézt domů". ,,V pohodě,projdeme se".

,,Chceš u nás dnes přespat nebo půjdeš domů"? ,,Moc ráda bych u tebe spala ale nemůžu" omluvně se pousmála. ,,Dobře,tak příště". Objaly jsme se na rozloučenou a šly domu.

Otevřela jsem si a vešla do domu. Vyšla jsem schody do pokoje a vzala si věci. Sprchu,to teď potřebuji.
Užívala jsem si pocit kdy mi kapičky vody dopadaly na mé tělo. Byla jsem konečně uvolněná,nemyslela jsem na Shawna a na to,co jsem udělala.
Po asi půl hodině jsem konečně vyšla ze sprchy. Omotala jsem kolem sebe ručník a vešla do pokoje. Jenže jsem se lekla tak,že jsem povyskočila a narazila zády do dveří. ,,Co c-co co tady děláš"?! Vyjekla jsem. Seděl na mé posteli se sklopenou hlavou.

,,Proč jsi mi to udělala"? Nadzvyhl hlavu a naše oči se střetli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Proč jsi mi to udělala"? Nadzvyhl hlavu a naše oči se střetli. Na sucho jsem polkla a chtěla něco říct,ale postavil se a začal. ,,Udělal jsem něco špatně"? ,,Ne...Shawne..já.." ,,Myslel jsem,že mě miluješ". Opět mě přerušil. Sklopila jsem pohled. Ublížila jsem mu,nemohla jsem se mu podívat do očí...nešlo to.
Slyšela jsem kroky které směřují ke mě.
Prstem mě chytil za bradu,abych se mu podívala do očí. ,,Chloe...řekni něco" šeptl. Cítila jsem jak se mi do očí hrnou slzy. ,,Omlouvám se Shawne". Plakala jsem. ,,Já ti nechtěla ublížit,nechtěla jsem odejít,ukončit to bez toho,abych ti něco řekla, ale věděla jsem,že bych to nezvládla. I když i tohle bylo dost těžký".
,,Proč jsi lhala"? ,,Já ti nelhala,nikdy". Utirala jsem si mokré tváře. ,,Říkala jsi,že mě miluješ....proč jsi to teda takhle ukončila"?
,,Chceš vědět proč"? Rozhodila jsem rukama. ,,Jo" založil si ruce.
,,Koho by to pořád bavilo poslouchat: ,,UHM...Shawne,vy spolu chodíte? Nebo ,,Máš na víc" Mě teda ne Shawne"!
,,S tím jsi ale měla počítat. Je celkem smutný,že ti záleží víc na tom,co říkají ostatní než tom,co ke mě cítíš. Teda..." Zarazil se. ,,Co"!? Svraštila jsem obočí. ,,Jestli jsi vůbec ke mě někdy něco cítila" řekl. ,,Co tím myslíš? Shawne...jak to můžeš říct"? ,,Tak jako jsi mě ty mohla opustit". ,,Nechápeš mě,nikdo mě nechápe. Víš jak jsem si připadala? Méněcenná. Pořád. Snažila jsem se,hodně. Jenže bych nesnesla pocit,že se cítíš taky trapně". ,,Já se za tebe nikdy trapně necítil..." ,,Vážně Shawne. Vážně"? ,,Tohle nemá cenu" rozhodil rukama.
,,Máš pravdu,nemá. Můžeš odejít. Neměl jsi vůbec jezdit" Cítila jsem,že se mi opět hrnou do očí slzy,ale tentokrát chci být silná. Nechci aby mě viděl zase brečet. Odvrátila jsem zrak a koukala se z okna.
,,Já to nechápu..byli jsme tak šťastní. Vážně je tohle konec"? Šeptl. Nic jsem neodpovídala,nemohla jsem,hned bych se rozbrečela. Slyšela jsem jak jde směrem ke mě. ,,Chloe prosím...podívej se na mě a řekni,že už ke mě nic necítíš. Řekni,že mě nemiluješ...a já odejdu".
Otočila jsem se tak,abych se mu dívala do očí. Naprázdno jsem polkla.

🌹You've got my heart
But I can't let you keep it,babe
'cause I won't be sure that I can stay.🌹


Aooojko💜Jsem zpět konečně s novou kapitolou😏💜 Poslouchala jsem Don't be a fool a prostě tohle mi k dnešní kapče strašně sedí!!!😭💜💜😂

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now