50.Kapitola-Nejhorší začátek prázdnin

2.9K 146 0
                                    

Spojil naše rty a já se na nic nezmohla. Až po pár sekundách,jsem si uvědomila,co dělám. Pane bože! Tohle je špatný,tohle já nechci!

,,Alexi?...Chlo-" Ozvalo se za námi. ,,Rae! Já ti to vysvětlím!" Vyhrkla jsem. ,,Nechci nic slyšet" Rozbrečela se a utekla. Podívala jsem se na Alexe. Tvářil se provinile. Tohle je jeho chyba!

,,Vidíš,co jsi udělal?" Odešla jsem domů. Nemělo cenu,jít za Rae. Ta už na mě nikdy nepromluví. Jsem hrozná kamaradka. Líbala jsem se s Alexem,jak jsem to mohla udělat?! Já se nechápu...

Běžela jsem noční ulicí a v hlavě pořád viděla její výraz. Už jsem v sobě nedokázala udržet slzy. Rozbrečela jsem se a sedla si na chodník.

Ucítila jsem vibrování v mém psaníčku. Vytáhla jsem mobil a utřela si oči,abych mohla vidět,kdo mi volá. Byl to Shawn. Típla jsem to. Nemůžu mu to vzít. Né teď a takhle. Líbala jsem se s kamaradem,přišla o kamarádku a teď možná přijdu i o něho až zjistí,jak strašný jsem to člověk.

Postavila jsem se a pokračovala v cestě domů. Během toho,mi Shawn nepřestával volat. Vypla jsem si mobil,nemohla jsem mu to pořád típat.

Došla jsem domů a tak,jak jsem přišla, jsem si i lehla na gauč. Byla jsem vyčerpaná a vybrečena. Nejvíc mě mrzí Rae. Je jako moje sestra...nemůžu o ní přijít.

Podívala jsem se,kolik je. Bylo osm hodin večer. Zavřela jsem oči a snažila se usnout. Nejsem unavená,ale chci se probudit do dalšího dne. Jenže pak jsem si uvědomila,co mě čeká zítra. Zítra je náš poslední den školy. Uvidím tam Rae...i jeho.

Ráno

Vzbudil mě budík. Neměla jsem sílu vstát. Věděla jsem,že ve škole to bude strašný. Šla jsem se obléct a trochu upravit. Podívala jsem se na mobil. Několik zpráv od Shawna a 15 nepřijatých hovoru.

Když byl čas,šla jsem do školy. Před školou na mě nikdo nečekal. Bylo to tak zvláštní,každý den tu na mě čekala Rae a teď nic...

Vešla jsem do třídy. Byl tu jen on.  ,,Chloe" Zvedl se ze židle a přešel ke mě. ,,Musíme si promluvit" Chytl mě za ruku,abych neutekla. ,,S tebou nemám o čem,Alexi. Pusť mě!" Procedila jsem skrz zuby.

V tom přišla Rae. Pohled ji spadl hned na nás. ,,Rae..." Promluvila jsem. Úplně mě ignorovala a šla si sednout k nikomu jinému.

,,Vidíš,co si udělal?" Otočila jsem se na Alexe a zadržovala v sobě slzy. ,,Moc mě to mrzí" odpověděl. Do třídy vešla učitelka. Vůbec jsem ji nevnímala. Jen jsem odpočítávala minuty,ať už můžu vypadnout.

Když konečně zazvonilo. Všichni se rozeběhli ven ze třídy. Já ale čekala na Rae. ,,Co chceš,Chloé?" Založila si ruce. Zavřela jsem dveře od třídy. ,,Vím,že to co, jsi včera viděla,tě musí strašně moc bolet,ale věř,že mě to bolelo ještě víc" ,,Víc? Jak to můžeš říct? Já tě viděla,líbat se s mým klukem!" ,,A já viděla,jak ztrácím před svýma očima... mojí nejlepší kamarádku. Strašně mě to mrzí. Dala bych vše za to,abys mi to odpustila. Nechci tě ztratit. Né kvůli někomu, jako je Alex. Prosím Rae..." Brečela jsem. ,,Na to už je pozdě,Chloé" Obešla mě a vyšla ze třídy.

Utřela jsem si obličej a šla domů. Z mrazáku jsem vytáhla kýbl zmrzliny a pustila se do toho. Nejhorší začátek prázdnin.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílKde žijí příběhy. Začni objevovat