58.Kapitola-Změna

3.1K 171 12
                                    

,,Camerone,tolik jsi mi chyběl!" Objala jsem ho. ,,Ty mě taky,sestřičko" Usmál se. ,,Tyjo..." Odstoupil kousek dál. ,,Co je?" Uchechtla jsem se. ,,Zdá se mi to,nebyla si vyrostla?" Sjel mě pohledem. ,,To je tím,že mám podpatky,Came" Uchechtla jsem se. ,,No jo...toho jsem si nevšiml" Protočil oči.

,,Co jinak? Jak to máš s...?" Podíval se na mě. ,,No...to je na dlouho" Mávla jsem rukou. ,,Proč mi přijde,že se tomu vyhýbáš? Proč mi nechceš říct,co se mezi vámi všemi stalo? Po telefonu je to blbý a v reálu je to na dlouho? Chloé...já jsem tvůj bratr. Jsem jediná tvoje rodina. Mě můžeš věřit" Pohladil mě po rameni. Kývla jsem a začala mu vše od začátku až do samého konce vyprávět,jak se jedna věc za druhou pokazila.

,,Strašně moc mě to mrzí...ale nemyslím si,že je to konec" Řekl a nastartoval auto. ,,Came,řekl to jasně. Už tyden spolu nejsme v kontaktu. Už na mě určitě zapomněl a má jinou,ale víš co? Nevadí mi to. Ať je šťastný. Zaslouži si to...každý z nás" Řekla jsem a dívala se před sebe.

,,Came,když takhle koukám..." Začala jsem. ,,Kanada je fakt pěkná..." Podívala jsem se na něho. ,,Jo to je.." Uchechtl se. ,,Co kdybych se k vám nastěhovala?" Vyvalila jsem na něj. ,,Cože co??" Prudce zabrzdil. ,,Klid,dělám si srandu" Uchechtla jsem se.  ,,Díky bohu..." Zamumlal. ,,Hele!" Křikla jsem pobaveně. ,,Zas tak špatný se mnou bydlet není" Řekla jsem. ,,No to bych se hádal" Uchechtl se. ,,Ty jsi příšerný bratr" Vyplázla jsem na něho jazyk. ,,A ty příšerná sestra" Udělal to samé.

Dojeli jsme k velkému domu. ,,Wow,tady s Jude bydlíte?" Rozhlížela jsem se. ,,Jo,pěkný co?" Řekl,zatímco mi vzal věci. ,,Perfektní" Usmála jsem se. ,,Můžeš u nás zůstat,jak dlouho budeš chtít. Jude to vadit nebude,nemá tu moc kamarádů. Kvůli práci nemá čas na kamarádky. Takže.." Usmál se a v tom se ve dveřích objevila Jude. ,,Chloe!" Objala mě hned. ,,Naposledy jsme s viděly o vánocích" Řekla jsem. ,,Jo,dlouhá doba. Jsem ráda,že tě zase vidím" Usmála se. ,,Pojď,ukážu ti,kde budeš spát" Chytla mě kolem ramen s úsměvem na tváři.

,,Je to tu celkem malý...snad ti to moc nevadí" Řekla. ,,To mi bohatě stačí,je to tu krásně útulný. Moc děkuji" Objala jsem ji. ,,Já musím dolů,jinak se mi připáli jídlo...pak přijd" Usmála se a odešla.

Vybalila jsem si věci a rovnou se převlékla do něčeho pohodlnějšího.
Šla jsem dolů,kde byla jen Jude. ,,Kam šel Cam?" Zeptala jsem se. ,,Něco koupit, posaď se. Chceš něco k pití?" Zeptala se. ,,Vodu prosím" Řekla jsem.

S Jude jsme si začaly povídat. Je to opravdu strašně milá holka,moc si spolu rozumíme. ,,Tak co,těšíš se na svatbu?" Zeptala jsem se. ,,Jo...už za měsíc. Nemůžu tomu uvěřit,že si beru tvého bratra" Řekla. ,,Prý jste pozvali i Shawna,říkal Cameron..." Řekla jsem a napila se sklenice vody. ,,Jo,snad to je v pohodě?" Podívala se na mě. ,,Jo jasně. Já jen...bude divný ho zase vidět" Sklopila jsem pohled.

,,Chloé?" Promluvila po chvíli ticha. ,,Mhm?" Nazvedla jsem hlavu. ,,Vidím na tobě,že se trápíš...holka,musíš jít dál" Chytla mě za ruku. ,,Je to teprve pár týdnů,co jsme se rozešli. Nemůžu tak rychle zapomenout..." ,,Můžu ti pomoct" Usmála se Jude. ,,A jak?" Zeptala jsem se. ,,Nejdřív..." Zamyslela se. ,,Co takhle nějaká menší změna?" Podívala se na mě. ,,Ohledně čeho?" Zajímala jsem se. ,,Třeba vlasy?" Navrhla Jude. ,,Vlastně...to není špatný nápad" Sáhla jsem si na vlasy. ,,Moje kamarádka je kadeřnice. I mě dělala vlasy no a pak...bych ti mohla někoho představit?" Ušklíbla se. ,,Eh...koho?" Řekla jsem trochu nervózně. ,,Kamaráda" Šibalsky se usmála a já se trochu začala bát,co má za lubem.

Jude zavolala své kamarádce a ta sem po hodině přišla. ,,Tak co bys chtěla? Obarvit? Ostříhat?" ,,Um...spíš jenom ostříhat" Řekla jsem. ,,Kam bys to chtěla?" Zeptala se mě. ,,No...to nechám na tobě" usmála jsem se. Kývla a dala se do toho.

Byl to zvláštní pocit,když mi stříhala ty vlasy,ale už se nemůžu dočkat na konečný výsledek.

,,Paní,co se to tu děje?" Přišel Cam. ,,Stříhame Chloeniny vlasy" Usmála se Jude. ,,Proč?" Usmál se. ,,Někdy to chce změnu" Řekla jsem. ,,To se mi líbí...taky chci změnu!" Řekl nadšeně a zněl jako malé dítě. Musela jsem se usmát. ,,A jakou změnu bys chtěl?" Zeptala se ho Jude pobaveně. ,,Třeba...půjdu do hola" Odpověděl a já na něj vykulila oči. No a Jude neměla slov. ,,To ani nezkoušej,Camerone" řekla jsem. ,Jo přesně! Já mám tvoje vlasy ráda" Řekla Jude. ,,Jo,hlavně při sexu.." Ušklíbl se. ,,Vypadni" Hodila po něm pobaveně hřeben a byla celá rudá.

,,Hotovo!" řekla kadeřnice s úsměvem na tváři. Vstala jsem a podívala se na sebe do zrcadla. ,,Paní...líbí se mi to" ,,Mě taky" Řekla Jude. ,,Jo,vypadáš v tom dobře" Usmál se na mě Cam.
Byl to nezvyk,protože jsem předtím měla dost dlouhé vlasy,ale na druhou stranu jsem byla fakt spokojená.

,,Tak a na večer jsem pozvala naše kamarády,něco hezkého si obleč" Řekla mi Jude. Nevim,jestli jsem připravená...začít si s někým něco.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now