36.Kapitola-One of those nights

4.6K 184 18
                                    


Shawn:

,,Jsme tu" Usmál jsem se. ,,Tady budeme? To je tvoje nebo?" Zeptala se Chloe. ,,Kamarád mi půjčil klíče. Můžeme tu být do zítra" odpověděl jsem.

Chloe:

Byli jsme v takové malé útulné chatce. Byla tu jedna velká postel huh. ,,Kam vedou tyhle dveře?" Zeptala jsem se. ,,Chceš to vidět?" Usmál se Shawn. ,,Samozřejmě" řekla jsem hned. Shawn pomalu otevřel dveře,tím se mi naskytl pohled ven. Velké jezero s molem. Pane bože. ,,Můžeš si tam jít sednout a počkat na mě,za chvíli přijdu" Pošeptal mi ze zadu do ucha. Kývla jsem a rozeběhla se po molu. Byli tu takové podložky na sezení.

Najednou přišel Shawn s velkým tácem a vínem. Usmál se a chytl mě za ruku. Naznačil mi,abych se posadila. Tak jsem i udělala. Shawn si sedl naproti mě a nalil nám do sklenky víno,ale jen maličko,aby jsme nebyli opilí. Podívala jsem se na tác,ve kterém byly jahody s banány v čokoládě,makronky,muffiny a vafle. ,,Shawne" uchechtla jsem se. ,,Copak?" ,,Budu tlustá,vždyť to ani celý nesníme" ,,I tlustá by ses mi líbila" Uculil se.

Začala jsem jíst od všeho trochu a Shawn taky takže....jsme to pomaličku všechno vyprázdnili. Shawn potom někam odběhl. Jen doufám,že nešel pro další jídlo,protože už jsem plná.
,,Jsem tu" usmál se Shawn. ,,Ty tady máš kytaru?"

Shawn:

Hned se jí rozzářily oči. ,,Jo...a chtěl bych ti zazpívat jednu písničku" řekl jsem. ,,Má nějaké jméno?" Zeptala se Chloe ,,Jmenuje se One of those nights. Je to stará písnička..." řekl jsem a začal zpívat.

,,One of those nights we felt invincible
and every glass was full,one of those nights.
One of those nights,dancing in the stars.
Thought that the world was ours,one of those nights.
Wanna hold on tight to a little of this.
Come now you don't want to miss
Time of our lives
One of those nights
One of those nights,
where she turns those lights down
And it's only us now
one of those nights..."

Chloe:

Neměla jsem slov. Sedět na molu při západu slunce s klukem,který mi tu zpívá a hraje na kytaru.... ,,Tak?" Nervózně se usmál. ,,Proč nic neříkáš? Nelíbilo se ti to?" Postavil se a položil kytaru. ,,Chlo...tak to řekni. Neurazím se" Postavila jsem se naproti němu. ,,Shawne..." chytla jsem ho rukama vzadu za krk a tím si ho přitáhla víc k sobě. ,,Byl jsi naprosto dokonalý" Zašeptala jsem a přitáhla si ho do polibku. Shawn si mě vysadil a nesl mě do chaty.

Shawn:

Položil jsem Chloe na postel a lehl si na ní. Začal jsem se věnovat jejímu krku,který jsem obklopoval jemnými polibky a po chvíli se vrátil zpátky k jejím rtům...tentokrát i s jazykem.
,,Chci tě úplně celou" vydechl jsem a sundal jí kalhoty. Jednou rukou jsem jí zajel opatrně do kalhotek a....dělal co umím. Chloe zaklonila hlavu a tiše vzdychala. ,,Miluju tvoje prsty..." Řekla mezi vzdechy a já už cítil,jak se Frank vzbudil. VÍTEJ VE HŘE BRO. (Myslím,že je zbytečné to psát. Jelikož je to ff o Shawnovi...pokud by někdo nevěděl,Frank je jeho penis lol🤣) Chloe mě jediným rychlím pohybem dostala pod sebe. Posadila se na mě a sundala mi triko. Jazykem mi začala obkreslovat břišní svaly a poté mi začala rozepínat pásek. Dělala to tak pomalu. ,,Chloe..." Vzdychl jsem. ,,Copak?" Uchechtla se a rozepinala mi zip. ,,Dělej..." Olízl jsem si spodní ret a stlačil silně její boky. Konečně mi sundala kalhoty,takže jsem byl jen ve spodkach. ,,Mm..." Pousmála se,když viděla mojí bouli a lehce mi po ní přejela rukou. Na to jsem si jí hned dal pod sebe a sundal jí kalhotky....
***
,,Dobrou Chloe.." Řekl jsem a obejmul ji. ,,Dobrou Shawne.." Zaborila mi hlavu do hrudi,poté jsme usnuli.

Chloe:

,,Tak co,jaký to bylo?" Zeptala se mě Rae hned potom,co jsme přišli druhý den domů. ,,Bylo to..." Odmlčela jsem se a hlavou mi projely momenty z toho večera,kdy jsem se Shawnem spala. ,,Bylo to úžasný" Usmála jsem se. ,,A co ty?" Zeptala jsem se. ,,Měla jsem rande a...k něčemu došlo" Vypískla. ,,S kým?" Vykulila jsem oči. ,,To...ti zatím ještě nemůžu říct" ,,Proč ne?" Založila jsem si ruce. ,,Jsme nejlepší kamarádky" dodala jsem. ,,Já vím,ale on nechce aby o nás někdo věděl..." Odpověděla. ,,Dobře" Nebudu to z ní tahat,je to její věc. ,,Ale jsem za tebe ráda" Objala jsem jí. ,,Doufám,že je to dobrý kluk" ,,Haha...neboj. To on je" Uchechtla se...a nevím proč,ale slyšela jsem v tom trochu sarkasmus. Snad ho brzy poznám. ,,Kde máš Shawna?" Změnila téma. ,,Jel nakoupit. Jo a...chce abys u nás dnes přespala" Řekla jsem a hodila sebou na gauč. ,,Vážně? Proč?" ,,Já nevím,poslední dobou pořád něco vymýšlí. Jestli nechceš,nebudeme tě nutit samozřejmě" ,,N-ne...o to nejde já jen myslela,že budete chtít být sami. Jsem tu s vámi pořad" ,,Proto jsme jeli k tomu jezeru Rae" poplácala jsem ji po rameni a rozesmála se. se. ,,Hele já jsem jenom ráda,když tu jsi a Shawn taky" řekla jsem upřímně. ,,Tak dobře" usmála se a vtom přišel Shawn.
,,Jsem doma!" ,,Toho jsme si všimly" uchechtla jsem se a Shawn protocil očima. Vstala jsem z gauče a běžela ho obejmout. ,,Ukaž..." Podívala jsem se do tašky. ,,Popcorn,chipsy,čokoláda, bonbóny,cookies,muffiny....Shawne?" Podívala jsem se na něho a založila si ruce. ,,No co?? Uděláme si hezký večer,zkoukneme horory,vyholíme večer Rae obočí..." ,,Haha,zkus to a je po tobě,Mendesi" Řekla Rae směrem k Shawnovi. ,,Ty chceš abych ztloustla. Jinak to nevidím. Víš přece,že si teď po těch vánocích snažím udržet kondici" Máchala jsem rukama kolem sebe. ,,No tak chci abys trochu nabrala" Protočil očima. ,,Cože?? Takže jsem měla pravdu" Založila jsem si ruce. ,,Kotě...jak si tě mám ohlídat,když budu na tour a ty vypadáš tak úžasně?" ,,Děláš si srandu? Já myslela,že mi věříš" ,,Věřím...tobě jo,ale klukům ne" Pohladil mě po tváři a odešel do kuchyně vybalit to. ,,Viděla jsi to?" Otočila jsem se na Rae. ,,Já už asi vím,proč tohle všechno poslední dobou dělá" ,,To já taky vím,právě teď to řekl" Protočila jsem očima. ,,Ale né,to není jediný důvod. Shawn se snaží tyhle poslední dny,kdy je ještě doma... si s námi,hlavně s tebou užít co to jde" ,,To mě nenapadlo" Řekla jsem překvapeně. ,,A očividně se bojí... že za tu dobu,co bude pryč se něco stane" Pokračovala. ,,Nemusí se bát. Já ho miluju...a jsem mu věrná" ,,To já vím,ale řekni to Shawnovi" pohladila mě po rameni. ,,Dáte si?" Přišel do obýváku s s jídlem. Poté si sedl na gauč a zatímco Rae vybírala film,já se otočila na Shawna a začala mluvit. ,,Shawne?" Dala jsem mu ruku na tvář. ,,Ano?" ,,Víš,že tě miluju?" ,,Vím" Usmál se. ,,A víš,že za tu dobu co budeš pryč,nebudu na nikoho jinýho myslet,jen na tebe? Protože mě nikdo jiný nezajímá. Ty jsi jediný kluk,který mě zajímá a kterému patří moje srdce..." Dívala jsem se mu zpříma do očí. ,,Miluju tě" přitáhl si mě k sobě a pevně mě obejmul. ,,Noták hrdličky,to si nechte na potom. Pouštím film" Ozvala se za námi Rae. Odtáhli jsme se od sebe. Položila jsem si hlavu na Shawnyho rameno a sledovala film.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Co myslíte? Kdo je ten kluk,se kterým měla Rae rande?😏❣️ Doufám,že se vám dnešní kapitola aspoň trošičku líbila ❤️ Děkuju za každý váš hlas a komentář ❤️

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now