42.Kapitola-When I wake up I'm afraid

3.5K 171 1
                                    

,,Tak jsme tady" Usmál se Alex. Stali jsme před klubem. ,,Ten je tu nový? Nikdy předtím jsem tu ještě nebyla" Řekla Rachel. ,,Jo,je tu teprve krátce" Pousmál se Alex. ,,No,ale vypadá dobře" Odpověděla. ,,A co teprve uvnitř" Mrkl na ní a začal se k ní přibližovat s tím,že ji políbí. Než ji však stihl strčit svůj jazyk do krku,odkašlala jsem si. ,,Víte,já mám šaty a je chladno,takže si to nechte na potom moji milí a pojďte už dovnitř" Řekla jsem,zatímco jsem naznačila tak jako nenapadně Alexovi,že už je čas. ,,Um jo jo,jasně. Už bychom měli jít dovnitř zlato" Chytl ji za ruku,kývl na mě a já otevřela dveře od klubu.

,,Lidi? Co je to za klub,že tu nikdo není? A proč nic nevidím?" Řekla Rae když v tom... ,,Překvapení!" Zakřičeli všichni. Rozsvítila se světla a Rae byla dost v šoku. ,,Paní,to jste připravili pro mě?" Zeptala se nás. S Alexem jsme pyšně kývli na souhlas. ,,Já vás miluju! Myslela jsem,že přijde pár holek ze školy,ale je tu skoro celá škola. Jsem tak šťastná" Řekla a společně nás objala.

Rae se šla pozdravit s lidma a my tu s Alexem zůstali. ,,Jsme dobrý tým" Řekl Alex. ,,To jsme" Usmála jsem se a on mi úsměv opětoval. ,,Půjdu si pro pití,chceš něco?" ,,Ne to je dobrý,jdu za holkama" Řekla jsem. ,,Jo,já půjdu za klukama" Ukázal prstem a šel.

Po chvíli tak,jak jsme si to s Alexem naplánovali,se na pódiu objevila skupina The Neighbourhood,kterou si Rae v poslední době strašně zamilovala. Alex je poslouchá už roky,právě od něho je Rae zná. Domluvili jsme to,zaplatili a jsou tu. Rae se na nás podívala a začala pištět. ,,To si děláte....pane bože!" Utíkala hned k pódiu. ,,Já jdu za ní" řekl Alex s uchechtnutím a běžel za ní. Já tu zůstala u baru a pila svůj drink. Po chvíli jsem se zaposlouchala do písničky.

,,When I wake up I'm afraid
somebody else might take my place
When I wake up I'm afraid
somebody else might end up being me-..." Vstala jsem a šla na toalety.
Ten text jsem měla pořád v hlavě a protože se mi ta písnička zalíbila,stáhla jsem si ji do telefonu.

Když jsem se vracela k baru,na mým místě někdo seděl a vedle něho stála Rae a bavila se s ním. Huh? Mám tam kabelku i pití,může ho napadnout,že už tam někdo sedí ne? Než jsem k nim došla,ubjevil se u nich i Alex a společně se začali smát. Jsem fakt ráda,že si to užívají,ale co to sakra má znamenat,že mi ten idiot pije z mýho pití?! A kdo to vůbec je?!

Šla jsem směrem k nim,ani si mě nevšimli a nebylo to tím,že byli otočený zády ke mě. Odkašlala jsem si,jako fakt dost na hlas,protože tu ještě pořád hrála ta kapela a nešlo skoro nic slyšet a ještě k tomu tu byla celkem tma. Rae se konečně otočila. ,,Co to má sakra? Kdo to je?" Zašeptala jsem a ukázala prstem na toho,kdo seděl na mým místě. Ani se neotočil,objednával si něco... teda myslím,přes ten hluk jsem totiž neslyšela co říká,ale mluvil s číšníkem takže... ,,Milá Chloé.." Všiml si mě Alex,došel ke mě Alex a chytl mě kolem ramen. Popošel trochu dál a řekl mi něco,s čím jsem absolutně nesouhlasila.

,,Ne" odsekla jsem se založenýma rukama. ,,Ale notak" Naléhal. ,,Ne,to prostě...jak tě to vůbec mohlo napadnout? Nebudu tě poslouchat Alexi. Nebudu tu navazovat vztahy a to s nikým. Mám přítele,na to jsi zapomněl? Můj přítel,tvůj kamarád" Řekla jsem a chtěla odejít na parket,ale Alexova ruka mě zadržela.

,,Co to děláš?" ,,Nebuď pitomá" Protočil očima. ,,Alexi?!" Chtěla jsem se mu vytrhnout. Neměla jsem však dostatek síly.

Dotáhl mě k baru. ,,Pozdrav mýho kamaráda..." Řekl a ten dotyčný se na mě otočil. Pane bože...

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now