32.Kapitola-Padesát odstinu Shawnoty

4.3K 211 23
                                    

Je pondělí to znamená,že musím zase do školy. Nejradši bych tu zůstala se Shawnem,ale nemůžu. Tiše jsem vstala,abych ho nevzbudila a šla do koupelny. Když jsem vypadala aspoň trochu jako člověk,vyšla jsem z koupelny a šla zpátky do pokoje se převlect. Vzala jsem si černé džíny a obyčejné bílé triko. ,,Mhm..sluší si to" ozvalo se za mnou. ,,Já tě vzbudila?" ,,Ne.." usmál se,vstal a šel ke mě.. ,,Svezu tě" šeptl a políbil mě. ,,Mohla jsem jit pěšky,mám to kousek a ty jsi mohl ještě spát" ,,To je v pohodě" uchechtl se.

Šli jsme se do kuchyně nasnídat, předtím než pojedeme. ,,Do kolika dnes máš?" Zeptal se mě a usrkl si ze svého kafe. ,,Do tří" vzdychla jsem.

,,Tak ať ti to tam uteče,pa...miluju tě" usmál se a zamával mi. ,,Já tebe,ahoj" zamávala jsem mu zpátky a vydala se ke škole.

,,Ahoj Rae" ,,Ahooj" obejmula mě.
Povídaly jsme si dokud nezazvonilo na hodinu. Alex nás dnes ignoroval což bylo divný. Nebavíme se ale,vždycky na mě něco promluví nebo se dohaduje s Rae.

Poslední hodina skončila a ja jdu konečně domů. Před školou už na mě čekalo Shawnovo auto. ,,Ahoj,tak jak bylo?" ,,Ahoj,no..šlo to"  Políbila jsem ho,sedla si na místo spolujezdce a pustila rádio kde zrovna hráli "Back to you"  Tu písničku miluju. Se Shawnem jsme si hned začali zpívat a než jsme se nadáli,byli jsme doma.

,,Mám hlad" fnukla jsem a hodila sebou na gauč. ,,Něco objednám" Usmál se. ,,To bys byl hodnej" uculila jsem se. ,,Já vím" ironicky se usmál.

,,Co si pustíme?" Zeptal se Shawn. ,,Umm...co třeba Stuck in love?" Nabídla jsem. ,,Žádný slaďarny" Řekl se založenýma rukama. ,,Ale to je fakt pěkný!" Škemrala jsem  ,,Já bych radši odstíny" Jemně se usmál. ,,Shawnee"  ,,Co?" Svráštil obočí ,,Na to koukat nebudu,to je kravina" ,,Viděla jsi to prosimtě?" ,,Jo.. trailer" ,,Vážně,Chloe? Vážně? Takže tam prostě pouštím odstíny a tečka" Vítězně se usmál a zamyslel se.  ,,Spíš tu temnotu viď?" ,,Mě je to jedno,já to neviděla" ,,No jo vlastně" uchechtl se.

Film začal. Musím uznat,že to není tak špatný jak jsem si myslela. Je to dobrý....dost dobrý.  Hned jsem si zamilovala Christiana Greye. ,,No ty kráso.." Šeptla jsem při pohledu na jeho tělo.
Jak může být někdo tak hot? Byla jsem do toho dost zabraná a najednou to Shawn vypl. ,,C-co..to... Děláš si prdel? Proč jsi to vypl sakra. Pust to" Byla jsem naštvana. Vypl to v té nejlepší chvíli. ,,Ja jsem lepší než Grey,víš?" Začal se ke mě pomaličku přibližovat přičemž ze mě nespustil oči. ,,Shawne notak,nežárli a hned to pusť. Chci to vidět" Založila jsem si ruce. To už byl nade mnou ,,Já bych ti to radši ukázal" nahl se k memu uchu a šeptl. Cítila jsem jeho horký dech až na krku.
,,A-a...eh..co když nechci?" Byla jsem nervózní. Od té doby co jsme se rozešli jsme spolu nic moc neměli.
,,Kdo říkal,že máš na výběr?" Podíval se mi hluboko do očí a začal mě líbat. Spolupracovala jsem. Po chvíli přidal i jazyk. Zaborila jsem mu ruce do vlasů zatímco mě držel pevně za boky. Jedním rychlím pohybem jsem na něm seděla. Sundal mi tričko a pote chtěl i kalhoty. Ale zrovna u rozepínání se domem rozezněl zvonek. ,,Sakra!" Prohrábl si vlasy. ,, Já tam půjdu" vstal a šel.

Po chvíli byl zpátky i s pizzou.
,,Budeme pokračovat?" Sedl si vedle mě a vzdychl. ,,No..." Začala jsem.  ,,Co?" Svráštil obočí 
,,Víš,já mám fakt hlad" ,,No jo...já taky"  Rozesmáli jsme se a začali jíst.

Guyzzzz strašně moc děkuju za 2.2K přečtení🙌💙💙💙
Dlouho jsem nevydávala...za to se moc omlouvám💙
Předepsala jsem si pár,nebo možná víc 😏😂😂 nápadů takže teď budou kapitoly pravidelně vycházet a ke konci tohoto příběhu VÁS ČEKÁ BIG DRAMA💙

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now