29.Kapitola-Není pozdě

3.8K 230 13
                                    

Musela jsem odejít na vzduch. Shawn tu píseň zpíval pro mě. Celou dobu,když zpíval se mi promítaly všechny naše společné chvíle když jsme byli spolu. Chtěla bych to vrátit zpět. Udělala jsem chybu.

Přes všechen ten dav lidí, který se hrnul ven z haly,jsem se snažila najít Rae. Hala byla skoro prázdná,ale Rae pořád nikde. Přehlédla jsem jí snad? Nebo mě tam uvnitř hledá?

Rozhodla jsem se,že se za ní půjdu podívat.
Nikdo nikde. Ticho. Rae tu nebyla. Musela jsem jí přehlédnout. Sakra.
Ještě jsem se naposledy porozhlédla a otočila se k východu a když jsem chtěla vyjít ven...slyšela jsem ho zpívat.  ,,Truth is that no one can replace me. I'm permanent you can't erase me... All of you remember me.."

Otočila jsem se směrem k pódiu kde stál on. ,,Shawne.." začala jsem.
Pomalým krokem šel ke mě. Kousek ode mě zastavil a jen se mi vpíjel do očí. ,,Udělala jsem chybu a lituju toho. Záleželo mi na tom,co si myslí ostatní a né na tom,co k tobě cítím. Vím,že už je pozdě a že jsem ti ublížila. Já jen...omlouvám se,mrzí mě to". Se sklopenou hlavou jsem se otočila k východu a chtěla odejít. Shawnova ruka mě však zadržela. ,,Není pozdě" šeptl a přitáhl si mě k sobě. Zabořila jsem mu hlavu do hrudi a neudržela se slzám. Odtrhla jsem se tak,abych se mu mohla podívat do těch jeho čokoládových očích a říct mu to,co jsem mu dlouhou dobu říct nemohla.
,,Miluju tě Shawne Petere Rauli. Mendesi" ,,Miluju tě Chloe Dallasova"
Řekl a spojil naše rty.

Ahoooj💜
Je tu ještě někdo,koho tohle fakt baví číst?😏💜 Když tak mi to napíšte do komentářů abych věděla jestli má cenu tuhle ff psát dál.
Jinak se omlouvám za to,že kapča je krátká,ale musela jsem tenhle spešl moment udělat zvlášť​💙

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now