28.Kapitola-She'll be the one.

4.3K 222 8
                                    

Kdybych to věděla,že ty peníze jsou od Shawna,nikdy bych sem nejela. Je mi strašně.

,,Vstaň už"! Plácla mě po zadku Rae.
Vstala bych dřív,ale večer jsem nemohla vůbec usnout. Pořád jsem měla v hlavě Shawna a ty peníze. ,,Učitelka nás bere do nějaký restaurace na snídani,tak pospěš". ,,Už jsem skoro hotová". Převrátila jsem očima.

Celou cestu se na mě Alex ani nepodíval.  Proč ho to tolik vzalo? Nechápu ho.

S Rae jsme si sedly k volnému stolu a vybíraly si,co si dáme k snídani.
Zanedlouho přišel číšník. ,,Dáme si dvakrát palačinky s horkým ovocem s k tomu jahodový milkshake".  Řekla Rae. ,,Co to bylo"? Uchechtla jsem se. ,,Co myslíš"? Dělala,že neví. ,,Rae,nejsem blbá. Viděla jsem,jak si se na něj usmívala". ,,No dobře no,trochu se mi líbí". ,,Trochu"? nadzvyhla jsem obočí. ,,Hodně moc se mi líbí". Vypískla. ,,Tak mu řekni o číslo". ,,Zbláznila si se'? ,,Ne,proč"? ,,Tak hezkej kluk už musí být zadaný". ,,To nevíš a kam vlastně půjdeme po snídani"? Zeptala jsem se. ,,Učitelka nás chce vzít do nějakého muzea,potom pauza a večer k Eifelovce". ,, Dobře".

Po návštěvě muzea jsme s Rae zašly na pokoj si odpočinout. ,,Hele já zajdu za Alexem,za chvíli jsem zpátky". ,,Dobře". Odpověděla a dál věnovala  pozornost svému mobilu.

Zaklepala jsem a vešla. ,,Alexi"? Podívala jsem se na něho. Povídal si s  klukama. ,,Co chceš"? ,,Promluvit si". Sklopila jsem hlavu. Kývl a šel směrem ke mě. Šli jsme spolu na chodbu,nechtěla jsem aby nás někdo slyšel.

,,Ještě pořád se na mě zlobíš? Kvůli takový kravíně"? ,,Kravíně"? Vyhrkl.
,,Ztrapnila si mě Chloe"! ,, Prosimtě jak jsem tě ztrapnila? Moc to řešíš".
,,Já tě chci. Chápeš to? Chci tě! Pak se tam objeví nějakej kluk a ty se na mě úplně vykašleš,myslel jsem,že mě začínáš mít ráda". ,,Alexi...to mě strašně mrzí. Mám tě ráda,ale jen jako kamaráda". ,,No jasně,tak nazdar".
Obešel mě a odešel. Achjo.

Vrátila jsem se  zpátky na pokoj. ,,Tak co"? Zeptala se mě Rae. ,,No nic...". ,,Jakto"? ,,To je jedno,za chvíli jdeme k té Eifelovce,jdeme čekat ven"? ,,Jo jdeme" souhlasila.

Paříž jsem si opravdu zamilovala. Určitě se sem ještě někdy vrátím. Je to tu nádherný a v noci ještě lepší.

Vytáhla jsem mobil a fotila si Eifelovku. ,,Chceš vyfotit"? Ozval se hlas za mnou. Všechny svaly v mém těle ztuhly. ,,Ukaž".  Na nic nečekal a vzal mi mobil z ruky. ,,Shawne já..j-". ,,Úsměv". Skočil mi do řeči.  Křečovitě jsem se usmála. ,,Hotovo. No vidíš,ta se povedla". Usmál se na fotku. ,,Shawne? Proč si mi to zaplatil"?
,,Co"? Svráštil obočí. ,,Výlet. Proč si mi ho zaplatil? Vím,že ty peníze jsou od tebe". ,,Neřeš to". Usmál se. ,,Ne,to teda musím řešit. Ty peníze ti vrátím". ,,Nemusíš mi to vracet,jen přijď zítra na můj koncert prosím". ,,Ale...já nemám lístky a-". ,,O to se postarám,vem s sebou i Rae,ahoj". Usmál se a odešel.

,,To byl Shawn"? Vyhrkla Rae. ,,Chce aby jsme zítra přišly na jeho koncert". ,,A chceš"? ,,Asi jo...". ,,Tak dobře". Uchechtla se.

Druhý den,jsme si opět zašli všichni na snídani,měli nějaký program a večer volno.

Bylo půl sedmé. Připravovaly jsme se na koncert. ,,Pojď už,nestíháme". ,,Ale já ještě nejsem". Fnukla. ,,Jsi krásná,pojď už". ,,Tak díky". Zahihňala se.

Hala se začala přeplňovat. Lidi tu zpívali různé písničky a každý čekal jen na Shawna.

Vešel na pódium a halou se rozezněl jeho hlas. Všichni začali křičet a zpívat písničku There's nothing holdin me back. Tu mimochodem miluju. S Rae jsme začaly zpívat a skákat do rytmu.

Koncert byl skoro u konce. ,,Tahle  píseň se jmenuje She'll be the one a chtěl bych jí věnovat tobě". Řekl,podíval se na mě a začal zpívat.

She'll be the one who breaks my heart.  She'll be the love i can't let go.
She'll be the light who breaks my dark. She'll be the love i can't let go.
But how can i not try?

Celou dobu se při tom díval na mě. Do očí se mi hrnuly slzy. Neudržela jsem se a pustila je ven. V tuhle chvíli mi bylo strašně. Musela jsem odejít.

TO  BE  CONTINUED 1-2.Dílحيث تعيش القصص. اكتشف الآن