17.Kapitola-Shawne máš na víc

6.1K 265 0
                                    

,,Bolí mě hlava" sykl Shawn. ,,Včera jsi to trochu víc přehnal" podala jsem mu sklenku vody s práškem proti bolesti.
,,Děkuju" zapil prášek. ,,Na nic si nepamatuju" protáhl se a poté si sedl.
,,Buď rád" sedla jsem si k němu. Jen svraštil obočí a naznačil ať pokračuju.
,,Včera...byl jsi hodně opilí až tak,že jsi se sotva udržel na nohou. Bylo pozdě,šla jsem ti ustlat,když jsem se vrátila,byl jsi pryč. Zeptala jsem se kluku kde jsi" odmlčela jsem se. ,,A?" Řekl nervózně. ,,Byl jsi v koupelně...s Camilou" řekla jsem. ,,A..já a ona..." šeptl. ,,Líbali jste se" Vzdychl a dal si hlavu do dlaní. ,,Omlouvám se..já...já" chtěl pokračovat ale zastavila jsem ho. ,,Shawne..." Dala jsem mu ruku na tvář. Podíval se mi hluboko do očí. V těch jeho čokoládových očích jsem viděla lítost. ,,Nemusíš se omlouvat" usmála jsem se a pokračovala. ,,Byl jsi dost opilí,myslel jsi,že se líbáš se mnou. Ani jsi nevěděl,že je to Camila"
Usmál se a obejmul mě. ,,Jen mě Camila dost zklamala. Když jsem to viděla,bylo mi strašně." ,,Počkej...ona byla taky opila ne?" rekl. ,,Ne Shawne. Já a ona jsme byly v pohodě. Proto mě to od ní mrzí,věděla co dělá." Bez odpovědi vstál a naštvaně někam odešel. Myslím,že vím kam jde. ,,Camilo!" Křikl a prudce otevřel pokoj,ve kterým byla. ,,Jsi normální?" řekl. Stála jsem za ním a vše sledovala. Camila se na něj jen dívala a nic neodpovídala. ,,Camilo...víš že miluju Chloe." ,,Jo,vím a nechápu to. Máš na víc! Vzbuď se Shawne. Ty jsi něco ale co je ona? Je jenom obyčejná holka. Děcko!" Křičela. Měla jsem slzy v očích. Myslela jsem,že jsme kamarádky. Ale co když má pravdu.... ,,Vypadni" řekl beru výrazu v obličeji a chladně Shawn.
Znechuceně se na mě podívala a odešla. Shawn si prohrabnul vlasy a vzdychl. Já tam pořád stala a přehrávala si v hlavě, co se právě stalo. Bylo mi na nic. ,,Chloe" přistoupil ke mě a chytl mě za ramena. ,,Zlato..." Pohladil mě po tváři,to mě vytrhlo z mého přemýšlení. ,,Já..." Nevěděla jsem co říct. ,,To co řekla,není pravda,dobře? Miluju tě,jen tebe." řekl a spojil naše rty.

Vášnivé mě líbal a poté nadzvyhl. Automaticky jsem si omotala svoje nohy kolem jeho pasu a rukou mu zajela do vlasů. Položil mě na postel a od rtů se přesunul k mému krku. Sundala jsem mu triko,a tak se mi poskytl pohled na jeho vypracované tělo. Skousla jsem si ret a prohlížela si ho. ,,Líbim se ti?" řekl. ,,Moc" odpověděla jsem a změnila naše pozice,takže teď Shawn ležel a já na něm seděla. Prstem jsem mu obkreslovala jeho brisaky. Přitáhl si mě k sobě a začal mě líbat,po chvíli přidal i jazyk. ,,Shawne?"  Křikl někdo ze zdola. Myslím že to byl Geoff.  Odtrhli jsme se od sebe a Shawn si oblékl triko.
,,Pokračování příště" usmál se a dal mi pusu do vlasů.

Šli jsme spolu dolů za klukama. ,,Co se stalo?" Zeptal se Jeff. ,,Camila" odpověděl Shawn. ,,Mam se ptát?"  ,,Ne" odpověděl Shawn a napil se vody.
,,Mám hlad" řekl Geoff po chvíli. ,,Ja taky" řekla jsem a Shawn jen přikývl. ,,Půjdeme do nějaké restaurace?" Navrhl Mike.
,,To zní dobře" usmála jsem se.

Nastoupili jsme si do Shawnyho Jeepu a jeli. ,,Pusť tam rádio" křikl Jeff. ,,Proč bych pouštěl rádio,když vám můžu zazpívat?" Uchechtl se a začal zpívat.

I’m in love with the shape of you
We push and pull like a magnet do
Although my heart is falling too
I’m in love with your body
Last night you were in my room 
And now my bed sheets smell like you 
Every day discovering something brand new
I’m in love with your body

Oh I Oh I Oh I Oh I 
I’m in love with your body
Oh I Oh I Oh I Oh I 
I’m in love with your body
Oh I Oh I Oh I Oh I
I’m in love with your body
Every day discovering something brand new
I’m in love with the shape of you 

Hned jsem se k němu přidali a hlasitě zpívali.  Po chvíli jsme konečně dorazili do restaurace. ,,Co si dáš?" Zeptal se mě Shawn. ,,Ehm...asi steak s hranolky a colu" odpověděla jsem.
,,Dvakrát steak s hranolky a colou,prosím" řekl Shawn číšníkovi.
Zatímco jsme čekali,až nám přinesou jídlo. Povídali jsme si,co budeme dělat večer. ,,Můžeme si pustit film,nebo jít do nějakého klubu,cokoliv chceš" usmál se na mě Shawny. ,,Je mi to celkem jedno,hlavně že jsem s tebou." Odpověděla jsem. Uculil se nahl se pro polibek. ,,Tady je dvakrát steak s hranolky a dvakrát cola" řekl číšník a položil před nás naše jídlo. Kluci si objednali pizzu a nějaké chlazené pití.

Zrovna když jsme se vraceli do auta,začala bouřka. Shawn se pořád přiblbě usmíval. ,,Co?" Nechápala jsem.
,,Bojíš se co?" Uchechtl se. ,,Ne,nebojím!" Usmála jsem se. ,,Fakt? No ne! Chloe se nebojí bouřek" Smál se od ucha k uchu.
,,Prosímte jeď už" Lehce jsem ho placla do ramene. ,,Pro vás vše,má paní"
,,Jasně" Dostali jsme výbuch smíchu a konečně jeli domů

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílOnde as histórias ganham vida. Descobre agora