55.Kapitola-Kde by mohl byt?

2.8K 162 9
                                    

Vzbudilo mě prasknutí dveří. Podívala jsem se vedle sebe. Alex spal. Tak co, nebo kdo to byl? Vstala jsem z postele a vyběhla dolu.

Nikdo tu nebyl. Pak jsem uslyšela z venku auto a vyběhla hned ven. O můj bože. Shawn tady byl!
Běžela jsem si pro telefon. Podívala jsem se do kontaktů a našla tam Shawna. Zavolala jsem mu a čekala,až to vezme. Jak jsem mohla čekat,nevzal.

Kam ale šel? A proč tady byl už dnes? Naštval se,protože u mě Alex spal? Spíš já bych měla být naštvaná potom,co jsem viděla.

,,Co se stalo? Proč si tady?" Přišel sem Alex. ,, Byl tu Shawn" řekla jsem mu. ,,Co? Kdy tady byl?" Vykulil oči. ,,No,když jsme spali" Odpověděla jsem. ,,Jak si otevřel?" Nazvedl obočí. ,,Má klíče. Bydlíme tu spolu,na to si zapomněl?" Protočila jsem očima. ,,No jo vlastně..." Řekl a sedl si na židli u stolu. ,,Takže...on se naštval,protože nás viděl jak vedle sebe spíme v posteli a ty si na něho naštvaná,kvůli těm fotkám" Zamyslel se. ,,Vy dva,si potřebujete nutně promluvit" Řekl rázně. ,,A o čem asi" Protočila jsem očima. ,,Ty to nevidíš?" Zeptal se mě. ,,Co bych měla videt?" ,,Tohle všechno...váš vztah zaniká. Musíte něco udělat,dokud je čas. Jinak přijdete jeden k druhého. Já vím,že ho miluješ. Všiml jsem si,jak se díváš na něho a jak se díváš na mě. Já jsem,jako tvůj bratr a jasný,mrzí me, že u tebe nemám cenu jako má Shawn,ale u nás dvou to asi tak má být. Nic víc než kamarádi nikdy nebudeme a vím,že Shawn tě taky miluje. Jen nechápu...proč šel pryč. Vždyť on neví o tom,co se mezi námi stalo ne? Ještě si mu přeci nevolala" ,,Ne...a nemyslím si,že by se naštval,kdyby nás takhle viděl. Ví,že jsme jen kamarádi. On musel vědět něco víc...někdo mu musel říct něco..." ,,Myslíš,že Rae...?" Podíval se na mě. ,,Vypadá to tak..." Založila jsem si ruce a přemýšlela,co dál. ,,Chloé...chceš sním být?" Přešel ke mě. ,,Samozřejme,že chci..." Řekla jsem. ,,Tak pojď,půjdeme ho najít"
,,Cože? Jako teď hned?" Vykulila jsem oči. ,, Proč ne? Čím dřív,tím líp" Odpověděl. Kývla jsem a šla se do pokoje převléct. Alex čekal venku.

,,Musíme jít ke mě domů" Řekl. ,,Proč?" Nechápala jsem. ,,Protože potřebujeme auto a to mám doma" Vysvětlil. Kývla jsem a s Alexem jsme běželi k němu domů.

Po deseti minutách jsme tam byli. Alex si zašel pro klíče a pak jsme se rozjeli hledat Shawna.  ,,Kde by mohl být?" Zeptal se mě. ,,Třeba...na letišti?" Podívala jsem se na něho. ,,Jedeme tam"

Po nějaké chvíli,když jsme sem dojeli. Jsem vyběhla z auta a běžela do letištní haly. Rozhlížela jsem se okolo a zkoušela ho najít. Nikde nebyl. Šla jsem zkusit i toalety. Musela jsem na pánské a bylo to peklo...ale tam taky nebyl.

Vyběhla jsem ven a nasedla do Alexova auta. ,,Nebyl tam?" Podíval se na mě. ,,Né" Zakyvala jsem hlavou.
,,Kam by ještě mohl jít?" Zamysleli jsme se a já přemýšlela o všech místech,kde jsme spolu byli. Vzpomněla jsem si na naší noc v tom hotelu... ,,Už asi vím!" Vyhrkla jsem.

Řekla jsem mu,ať se rozjede k tomu hotelu. ,,Myslíš,že tam bude?" ,,Jo,jsem si tím jistá" Řekla jsem. Alex kývl,rozjel se a přidal na plynu.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now