26.Kapitola-Chloe? Shawne...

4.7K 217 5
                                    

Ráno jsem zaspala. Nevím jak se to mohlo stát. Zapomněla jsem si nařídit budík,ale to nejspíš kvůli tomu jak jsem byla nadšená,že tam můžu jet.

Běžela jsem chodbou,vešla jsem do třídy a učitelka tu ještě naštěstí nebyla. Šla jsem na své místo,kde už byla Rae a vypískla na ní. ,,Jedu tam"! ,,Co? Opravdu"?! Řekla nadšeně,hned se postavila a začala radostí skákat. Alex nás celou dobu pozoroval s úsměvem na tváři.

Po škole jsme šly k nám. Rae se domluvila s rodiči,že u mě dnes přespí aby jsme mohly společně jít ráno na letiště. 

,,Mám hlad". Řekla Rae a pohladila se po břiše. ,,Tak já něco udělám". Usmála jsem se.

Opřela jsem se o kuchyňskou linku a přemýšlela,co bych mohla uvařit. Pak mě napadlo udělat špagety. Ty mimochodem miluju.

,,Jsou vynikající"! Pochválila mě Rae. ,,Vážně"? Uchechtla jsem se. ,,Asi si ještě přidám". Zahihňala se.
S Rae jsme zkoukly pár filmu a šly spát. Ráno musíme brzy vstávat.

,,Vstávej"! Křikla jsem směrem k Rae. ,,Ještě pět minut" zamumlala. ,,Tos říkala před pěti minutami taky. Dělej"! Stáhla jsem z ní deku. Rae je velký spáč. Může jít spát brzy,ale i tak má ráno problém vstát. ,,Tak minutu". Zaborila hlavu do polštáře. Protočila jsem nad tím oči a šla do koupelny.

Po třech minutách jsem se šla podívat za Rae a ona ještě pořád nevstala.
Šla jsem k ní a nečekaně ji vrazila facku. ,,Auuuu"! Chytla se za tvář. ,,To máš za to,vstávej už". Uchechtla jsem se a šla si ještě zkontrolovat věci.

,,Chloe,pospěš"! Křikla ze zdola. ,,No jo,už jdu"! Sebehla jsem schody dolů a s Rae se vydaly na letiště. Konečně.

Přišly jsme na letiště,už tady byli skoro všichni. Učitelka nám ještě říkala, jak vše bude probíhat. Teď jsme jen čekali na naše letadlo.

Usadila jsem se k oknu. ,,Ne! Tam jsem chtěla sedět já". Fnukla Rae. ,,Smůla". Pokrčila jsem rameny a uchechtla se.
,,Tak díky". Vyplázla na mě jazyk a sedla si vedle mě. ,,Kdo vlastně bude sedět na třetím seda-". ,,Ahoj holky". Alex. To snad ne. ,,Alexi? C-co...nechceš si sednout ke klukům nebo k někomu jinýmu? Daleko od nas"? Řekla jsem. ,,Ne,díky". Sladce se usmál. Podívala jsem se na Rae. Na tváři měla znechucený úšklebek. Chudák. ,,Jdu na wc" Zvedla se a nechala mě tu samou s Alexem. Sakra.
Nasadila jsem si hned sluchátka aby na mě nemluvil a dívala se z okna.

,,Chlo-". Sundal mi jedno sluchátko. ,,Co chceš"? Sykla jsem,to ho docela zarazilo. ,,Proč jsi na mě taková? Tak já se ti teda omlouvám. Jen se snažím být milej". Vypadal smutně. ,,Alexi promiň... Já jen,nechci si s žádným klukem nic začínat. Rae říkala,že si mám dát úplnou pauzu. Ztratila jsem osobu,kterou jsem moc milovala a teď i Peter". Sklopila jsem pohled. Prsty mi nadzvyhl bradu tak,abych se mu dívala do očí. ,,Mě do toho ale počítat nemusíš. Možná by jen stačilo si dobře vybrat. Nejsem jako ostatní. Nezklamal bych tě,neublížil bych ti". Pohladil mě po tváři,tím mi vykouzlil na tváři široký úsměv. ,,Dobře" šeptla jsem. Nasadil si jedno sluchátko a opřel si hlavu o moje rameno.

,,Co to kurv-" Šeptla Rae když se vracela z toalet. ,,Nic neříkej". Uchechtla jsem se. Sedla si na Alexovo sedadlo,protože když šla Rae na toaletu,Alex si sedl na její místo.

Zvedla jsem hlavu,abych se podívala na Alexe. Usnul. Spokojeně oddychoval. Opřela jsem si hlavu o jeho hlavu a zavřela oči.

,,Jsme tady". Usmála se Rae. ,,Musíme zbudit Alexe" usmála jsem se. Všichni už se zvedali ze svých sedadel. ,,Jak my? Ty ho vzbuď". Uchechtla se a zvedla se. Jemně jsem ho pohladila po tváři. ,,Alexi". Šeptla jsem. Pomalu otevřel oči a hned měl na tváři úsměv.
,,Jsme tady". Řekla jsem. ,,Tak jdeme". Vstal,vzal mi tašku a společně i s Rae jsme vyšli.

Všichni jsme se ubytovali v hotelu. Učitelka nám řekla,že máme volno. Buď můžeme odpočívat,nebo se jít podívat po Paříži. S Rae jsme si vybraly variantu první. Ležely jsme každá na své posteli a povídali si. Pak nám ale někdo zaťukal na dveře a otevřel . ,,Ale notak,přece tu nebudete jen tak ležet". Řekl Alex. ,,Ale jo budeme,sleduj". Odpověděla Rae.
,,Pojďte ven. Noční Paříž je něco krásného. Prosím,holky". Škemral.
,,Tak jo". Usmála jsem se. Rae nad tím jen protocila oči. ,,Dobře,ale než půjdeme tak se ještě prevleču". ,,Já taky,tak bez čekat ven". Řekla jsem Alexovi.

Vzala jsem si :

Vyšli jsme všichni tři ven

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Vyšli jsme všichni tři ven. ,,Kam půjdeme"? Zeptala jsem se. ,,Mohli by jsme se jít podívat na Eiffelovku"! Řekla nadšeně Rae. ,,Jo,to by jsme mohli". souhlasil Alex.

,,Už mám hlad. Jak dlouho už jsme venku"? Fnukla Rae. ,,Tak se půjdeme někam najíst". Navrhl Alex. Bylo tu spoustu restauraci. Nemohli jsme si vybrat do jaké půjdeme.

Nakonec jsme se teda rozhodli a šli se najíst. Usadili jsme se a vybírali si z menu. ,,Co si dáš"? Zeptal se mě Alex. ,,Mhm...ještě nevím". ,,Za to já vím". Řekla Rae. ,,Dám si pořádný steak". Nad tím jsme se s Alexem usmali.
,,Hele,já si odskočim. Tak kdyby přišel číšník,tak mi něco vyberte". Rae s Alexem jen kyvli a já odešla na toaletu.

Byli tu dvoje dveře. Od pánských a dámských toaletách. Když jsem procházela kolem pánských,abych mohla jít na dámské,dveře se rozrazily a já upadla na zem.

Pomalu jsem se postavila a podívala se do očí osobě stojící přede mnou.
,,Chloe"?
,,Shawne..".

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílOù les histoires vivent. Découvrez maintenant