45.Kapitola-Katastrofa!

3.5K 173 3
                                    

Doufala jsem,že si mě nevšimne...ale všiml. Taky jsem si říkala,že o nic nejde. Jenže,kdo by čekal,že se z našeho dvojitého rande stane...případ pro Nebezpečné vztahy? Počkat. Já! Já to věděla hned od začátku,že se něco pokazí.

,,Nazdárek Chloe" Jemně se usmál. Všichni mu hned začali věnovat pozornost. Všimla jsem si dvou kamarádů,stojících po jeho boku. Jeden vypadal strašně otráveně a ten druhej...nevím co si o něm mám myslet. Myslím... úplně svlékal Rae pohledem a to jsem se ani nemusela podívat na Alexe abych viděla,jak mu vyskočila žilka od vzteku. ,,Nazdar-"   ,,V kině si mi slíbila,že někam zajdeme kotě. Tak můžu si tě ukrást hned teď,nebo až potom? Jestli to moc nebude vadit tvým kamarádům" Ani mě nenechal domluvit. ,,Jakoby ti na tom záleželo,kámo" Šeptl mu ten jeden do ucha. ,,To je pravda" Rozesmáli se. Protočila jsem nad tím očima. Idioti.

,,Huh?" Zamračil se na něho Shawn a hned poté i na mě. ,,Kdy ti to slíbila?" Zeptal se ho Shawn a svraštil obočí. ,,Nevím kámo,asi tak...minulý týden?" Odpověděl. ,,Chloé?!" Podíval se na mě. ,,To ale...to není pravda! J-já..-" Chtěla jsem to vysvětlit. ,,Hele kotě,já nelžu-" ,,Jo! Můj kamarád nelže" Skočil mu ten druhej kamarád do řeči. Ten nad tím protočil očima a pokračoval. ,,Taky jsem si všiml,jak si se na mě dívala. Jako...nevinim tě,jen se na mě podívejte..." Řekl dost namyšleně. ,,A co ty? Nechtěla bys někam zajít?" Řekl jeho kamarád směrem k Rae a olízl si spodní ret. ,,No dovol?' Stoupl si Alex. ,,Alexi prosím sedni si..." Řekla Rae. ,,Ne!" Okřikl ji. ,,To ti jako není blbý,ptát se jí,když sedím vedle ní? To jste tak blbí,že nepoznáte,že tu máme rande?" Kříčel naštvaně Alex. ,,Tak sorry" Protočil očima ten kluk. ,,Takže.... z toho nic nebude?" Podíval se na mě ten kluk z kina. Zach se jmenoval! Až teď jsem si vzpomněla. ,,Vypadni už!" Zakřičely jsme na něho s Rae. Jen protočil očima a i s těmi jeho kamarády odešel.

Podívala jsem se provinile na Shawna. V jeho očích jsem viděla zklamání,ale i vztek. ,,Shawne...-" Nadechla jsem se,že mu to vysvětlím. ,,Ne,Chlo" Postavil se a odešel. ,,Běž za ním.." řekla mi s lítostí v hlase Rae. Kývla jsem a běžela za Shawnem. ,,Počkej!" Křikla jsem a on se konečně zastavil.

Doběhla jsem ho,nic neříkal,jen se na mě díval. ,,Já...nemáš důvod k tomu být naštvaný,o nic nešlo,můžu ti to-" Shawn se na mě nevěřícně podíval a skočil mi do řeči. ,,Že nemám?" Ironicky se uchechtl. ,,Ty si tu navazujes vztahy,zatímco jsem pryč! Já jsem šťastný,že jsem mohl přijet na narozeniny naší kamarádky a konečně tě vidět. Užít si s vámi ten čas,než zase odjedu a pak si sem přijde nějaký idiot a všechno zkazí! Ale on není důvod,proč jsem naštvaný,to ty!" ,,Všichni se na nás dívají...můžeš se trochu uklidnit?" Zašeptala jsem. ,,Já jen...pokud se mnou nechceš být,tak mi to prostě řekni. Já vím,že půl roku je docela dlouhá doba,ale já myslel,že to zvládneme. Snažím se ti každý den volat a vynahrazovat čas,zatímco tu s tebou nemůžu být. Pokud ti to ale nestačí,tak dobře. Můžeme to ukončit. Hned teď a tady. Stačí říct. Já prostě nechci,aby ses trápila...abych tě držel zpátky. Prostě mi to řekni,zítra odjedu a zapomeneme na vše" Dořekl. ,,Shawne.." Do očí se mi nahrnuly slzy. ,,Jak tohle můžeš říct? Zapomeneme na vše? Já myslela,že pro tebe naše láska znamená víc.." Vydechla jsem. ,,Jak si tohle vůbec můžeš o mě myslet. Ani se mě nezeptáš,jak to ve skutečnosti bylo a už přemýšlíš o tom nejhorším! Možná nejsem já ta,která tohle chce. Protože mě..by to ani nenapadlo" Řekla jsem a vrátila se zpátky za Rae a Alexem. ,,Tak?.." Zeptala se opatrně Rae. ,,Jo,co říkal? Jste v pohodě?" Přidal se Alex. ,,To si... nemyslím" Odpověděla jsem. Rae se na mě smutně podívala a objala mě. ,,Chceš jít domů?" Zeptala se mě,zatímco mě objímala. ,,Jo" Zašeptala jsem. ,,Dobře" Odtáhla se. ,,Alexi,půjdu s Rae. Ty bež najít Shawna. Pak ti napíšu" ,,Dobře" Vzdychl a políbil ji na čelo.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now