44.Kapitola-Dvojité rande

4.2K 172 3
                                    

Do očí mě bodaly sluneční paprsky. Pomalu jsem otevřela oči a podívala se vedle sebe. Shawn tu nebyl. Sedla jsem si a zajela si rukou do vlasů.
Vstala jsem a šla se podívat do koupelny,byla prázdná a tak jsem se podívala do chodby,kde máme boty a byla bych v klidu...ale neměl tady ani boty. Napadla mě jedna věc,ale to by mi Shawn neudělal...nebo snad ano? Zamyslela jsem se...ani nevím,na jak dlouho se vrátil. Možná,že už odjel,ale bez rozloučení? A že by tu byl jen přes noc? Spoustu otázek a žádná odpověd. Achjo.

Každopádně potřebovala jsem sprchu a to nutně. Vzala jsem si oblečení a šla do sprchy.

Když jsem byla hotová,vylezla jsem z koupelny a všimla si,že tu jsou boty. Shawnyho boty. Šla jsem se podívat na balkón, který byl otevřený. ,,Dobré ráno,princezno" Usmál se. Seděl na židli a usmíval se. ,,Tys nám byl koupit tohle všechno?" Ukázala jsem na hromadu jídla na stole. ,,Jo,proč? Nemáš hlad?" Zhrozil se. ,,Mám,já jen..." Odmlčela jsem se. ,,Co?" Svraštil obočí. ,,Lekla jsem se a neměla jsem důvod" Řekla jsem mu. ,,Čeho ses lekla?" Zeptal se. ,,Myslela jsem,že jsi mě tu nechal a odešel...bez rozloučení" Sklopila jsem hlavu. On hned vstal a šel ke mě. ,,Chloé..jak tě to mohlo napadnout? To bych nikdy neudělal" ,,Já vim..promiň" Kuňkla jsem. Přitáhl si mě k sobě a vzdychl. ,,Pamatuj,že bych ti nikdy neublížil a nikdy tě...pokud to sama nebudeš chtít,neopustím" Zašeptal a políbil mě do vlasů. ,,Miluju tě" Odtáhla jsem se,aby jsem se mu mohla podívat do těch jeho nádherných očích. ,,Já tebe taky"

,,Kdy se vlastně musíš vrátit?" Zeptala jsem se ho. ,,Zítra.." Odpověděl. Kyvla jsem a pustila se do jídla. ,,Chceš jít za Rae a Alexem?" ,,To by jsme mohli" Usmála jsem se.
Když jsme se nasnidali,opustili jsme hotel a šli ke mě domů.

,,Tenhle gauč mi tak chyběl!" Řekl a hned si lehl. ,,Hele,posuň se" Uchechtla jsem se. ,,Ty tu seš pořád,já už zítra odjíždím,tak mě nech si ho užít" Smál se. ,,A to si mám teda sednout na zem?" ,,Můžeš si sednou na mě" Olízl si spodní ret. ,,Ha ha" Protočila jsem očima. ,,Myslím to vážně" ušklíbl se a než jsem se stihla vzpamatovat,už jsem na něm seděla. Rukama mě chytil za boky. ,,V kolik říkali,že přijdou?" Zeptala jsem se. ,,Za deset minut" Přesunul ruku na mé stehno. ,,To je ještě dost času,nemyslíš?" Řekl a pevně ho zmáčkl. ,,Ne" Řekla jsem a chtěla se zvednout,abych se mohla převléct do něčeho jiného. ,,Ne ne ne,nikam nejdeš. Čekal jsem trochu jinou odpověd,takže mám se zeptat znovu nebo?" ,,No jo,máš pravdu..máme dost času." Pohladila jsem ho po břiše a on se spokojeně usmál. Náhla jsem se k němu. ,,Ale možná....příště" Zašeptala jsem a rychle se z něho zvedla. ,,Hej!" Uchechtl se. ,,Smůla" mykla jsem rameny a běžela po schodech do svého pokoje. V tom jsem,ale uslyšela zvonek,takže jsem se šla rychle převlict ať nemusí Rae s Alexem dlouho čekat. Máme naplánovano jít do obchodního centra. Něco jako...dvojitý rande,teď když jsme všichni spolu. No jsem zvědavá,jaký to bude. Většinou dvojite rande nekončí moc dobře.

Alex tu měl auto. Takže jsme si s Rae sedly do zadu a kluci seděli ve předu.
Po chvíli jsme konečně zastavili před velkým obchodním centrem. Šli jsme do restaurace,která tu byla a každý z nás si něco objednal.

Zrovna jsme se nad něčím smáli,když v tom se tu objevil on.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now