19.Kapitola- Zvládnu to?

5.9K 223 3
                                    

Dnes je venku opravdu krásný počasí.
,,Shawne"? Otočila jsem se směrem k němu. Ležel ještě v posteli a něco dělal na telefonu. ,,Mhm"? Podíval se na mě. ,,Co budeme dnes dělat"? ,,Ukážu ti Toronto" mrkl na mě. ,,Tak to už se těším"! Skočila jsem k němu do postele.

,,Dobré ráno Aalyiah" ,,Tobě taky,kde je Shawn"? Usmála se. ,,Ehm,ještě v pokoji. Převléká se,proč"? Usmála jsem se taky. ,,Aha,já jen...rodiče koupili muffiny,on je všechny určitě sní, takže si je vezmu k sobě do pokoje,minule mi nenechal ani jeden jedinej"
,,Řekl někdo muffiny"? Slyšela jsem za sebou Shawnyho hlas. ,,Jak ses tady..." Byla jsem mimo. ,,Kde jsou moje muffinky"? Ignoroval. ,,Tvoje"? Nadzvyhla jedno obočí Aalyiah. ,,A či teda"? Založil si ruce. ,,Moje. Minule jsi mi nenechal žádný! Takže si je sním sama,kup si svoje" vyplazla na něj jazyk. ,,Máš tři vteřiny na to,abys utíkala" řekl. ,,Ehm,co"? Nechápala jsem. Aalyiah se jen uchechtla. ,,Jedna...." Začal odpočítávat. ,,Dobře,myslím že to myslí vážně,utíkej Aalyiah"! Křikla jsem. ,,..3.." ,,Do prdele"! Vypískla Aalyiah. Rozeběhla se po schodech a Shawn hned za ní. Stála jsem tam a nemohla se přestat smát. Tohle je úplně sibling goals.

,,Ha! Nezahrávej si se mnou Aalyiah. Když jde k muffiny tak se neznám" kousl si do jednoho z muffinu a vítězné se usmál. ,,Ughh,ale dej mi aspoň jeden"! Křikla po něm. ,,Tady máš" nastavil ji ruku ve který měl drobek. ,,Děláš si srandu"? Řekla s poker facem. ,,No jo,tady máš" usmál se a dal jí muffin.
,,Hm,díky" ironicky se na něj usmála.

,,Půjde s námi i Aalyiah"? Zeptala jsem se Shawna těsně před odchodem z domu. ,,Aalyiah,jdeš s náma"! Křičel.
,,Shawne,kricis mi přímo u ucha,bože" smala jsem se. ,,Ou promiň" uchechtl se.
,,Slyšíš"?! Křikl znovu. ,,Shawne,zase mi kricis u ucha"! Lehce jsem ho placla po rameni.

,,Kam"? Zeptala se Aalyiah. ,,Jdu Chloe ukázat okolí a tak" nasadil si sluneční bryle. ,,Jo tak dobře" nazula si boty a společně jsme se vydali.

,,Je to tady opravdu krásný,Canade je úžasná! Ale už mě bolej nohy" uchechtla jsem se. Shawn mi to tu ukazuje už od odpoledne...a začíná se stmívat.
,,Tak tě budu nosit na rukou" uchechtl se. ,,Půjdeme už zpátky"? fňukla jsem. ,,Půjdeme se ještě najíst" přitáhl si mě k sobě a políbil mě do vlasů. ,,Tak to by jsme mohli,umírám hladem" usmála jsem se. ,,Co ty Aalyiah"? Zeptal se Shawn. ,,Jsem unavená,pojďte se už najíst a konečně domu"! Protocila očima. ,,Tak jdeme" usmál se Shawn a chytil mě za ruku.

,,To jídlo bylo výborný"! Řekla jsem. ,,Můžeme sem i zítra,jestli budeš chtít" řekl Shawn. ,,Tak jo" uculila jsem se. ,,Pro moji princeznu vše". Přitáhl si mě k sobě,chytil pevně za boky a začal líbat. Spolupracovala jsem. ,,Eee. No tak! Nechte si to na doma" usklebila se Aalyiah. Shawn se usmál do polibku a já se odtáhla. ,,No jo..už jdeme" řekla jsem ale přišlo k nám několik pištících holek které mě jen tak od Shawna odstrčily.
Koukla jsem se na Aalyiah která nad tím jen kývala hlavou. ,,To bude na dlouho" šeptla směrem ke mě a protocila očima.
Vzdychla jsem a zatímco se s nima Shawn fotil apod jsem projížděla sociální sítě na telefonu.

Po několika minutách,jedna z těch holek promluvila směrem ke mě. ,,Shawne? Tohle je kdo? Tvoje sestřenice nebo..."
,,Moje přítelkyně" řekl. ,,Cože? Vážně"? Divily se ostatní holky a šeptaly si mezi sebou. Bylo mi to celkem nepříjemné. Za prvé,jsme už měli být dávno doma,za druhé jsem unavená a za třetí,není to od nich milé. ,,Jo,proč"? Zeptal se jich. ,,Jen tak" řekla jedna z nich ale druhá ji skočila do řeči ,,Jako bez urážky,ale nehodíte se k sobě. Shawne,máš na vic.
Hodila by se k tobě nějaká zpěvačka nebo kdokoliv jiný. Už i ta Camila Cabello by byla lepší" dotekla. Ostatní jen kyvaly na souhlas.

V tenhle moment jsem vůbec nevěděla jak reagovat. Bylo mi strašně. Strašně,že si tohle jeho fans myslí. Mrzí mě to....strašně moc. Tohle ale není poprvé.
A já už pomalu ztrácím sílu tohle snášet. Žít a tím pocitem,že pro něho nikdy nebudu dost dobrá.

Stálá jsem tam beze slov a bez výrazu. ,,Jdeme Chloe" Chytla mě za ruku a naštvaně táhla pryč. Neprotestovala jsem. ,,Jak tohle můžete říct..." Slyšela jsem Shawna,ale čím dál jsem od něho byla,tím méně jsem ho slyšela co těm holkám říká.

Byly jsme skoro u domu. Aalyiah mě zastavila a podívala se mi do očí. V těch jejich jsem viděla lítost. ,,Chloe...nic si z toho nedelej. Jen žárlí" Objala mě. Aalyiah mám opravdu strašně ráda,je to úžasná holka. Tohle jsem teď nejvíc potřebovala. Po chvíli se odtáhla a usmála se na mě. ,,Pojď,uděláme si kakaao a budeme se dívat na nějaký film" ,,Mám tě moc ráda Aalyiah".

Po chvilce hned přišel udejchany Shawn. Myslím,že cestou běžel. ,,Chloe.." začal. Ale já to nechtěla řešit. S Aalyiah jsme se dívaly na "Taková normální holka" můj oblíbený film,nechtěla jsem si kazit zase náladu tím,co se stalo.
,,Neřeš to" řekla jsem a stále se dívala na televizi. ,,Vážně"? Zeptal se ustaraně.
,,Jo". Jen kývl a šel nahoru do pokoje. Asi se šel převlíct.

,,Děkuju ti za skvělý večer Aalyiah. Zlepšila jsi mi náladu" usmála jsem se.
,,Vůbec nedekuj. A nic si z toho nedelej prosimtě,vždyť ti jen závidí,protože Shawn chce tebe" mrkla na mě. ,,Dobře,dobrou" uchechtla jsem se.
,,Dobrou* vstala a odešla do pokoje.

Já tu zůstala ještě chvíli sama. Sama protože sem ani Shawn za náma nepřišel. Myslím,že šel spát Opřela jsem si hlavu o gauč a přemýšlela.

Myslí si to všechny jeho fanousci? Myslí si to i on? Třeba mi jen nechce ublížit...
Miluju ho,ale nechci aby se za mě cítil trapně. Protože jsem nic... Nechci se po jeho boku cítit méněcenná. Možná jsem se tím měla počítat,když jsem si s ním začala. Možná to...nezvládnu.

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílKde žijí příběhy. Začni objevovat