16.Kapitola-Opilý Shawn

6K 246 0
                                    

Právě jsme přišli domů z pohřbu.
,,Není mi dobře,půjdu si lehnout." Řekla jsem. ,,Dobře,jen běž" řekl Shawn a políbil mě na čelo. 

Vzbudily mě různé hlasy ze zdola. Přehodila  jsem přes sebe mikinu kterou jsem měla na židli a šla se dolu podívat kdo tu je.

,,Hele kdo se nám to vzbudil" řekla. ,,Ehm...ahoj,Camilo" lehce jsem se pousmála. Hned ke mě přiběhl Shawn, omotal si ruce kolem mého pasu a věnoval mi polibek na tvář. ,,Moje Růženka se vzbudila" uchechtl se. ,,Shawne,můžeš na chvilku?" Šeptla jsem směrem k němu. Jen kývl. Odebrali jsme se do kuchyně.

,,Co tu dělá Camila,Jeff,Mike a ostatní?  A-a kde je Cameron?" Založila jsem si ruce. ,,Cameron odjel s nějakou jeho další holkou,prý odtud potřebuje na chvíli vypadnout. Počítám že se vrátí tak,za týden? Myslím. No a Camila a další za námi přišli,vědí že byl dnes ten pohřeb tak tě chtěli jen přijít rozveselit." Pohladil mě po ramenou. ,,To je od nich milý" usmála jsem se.

,,Takže co takhle,Jack Daniels?" Zdvyhl láhev Jacka přes sebe. ,,Otvirej!" Křikl Jeff na Mike a ten nám všem začal nalivat. 

Musím říct,že je s nima vážně sranda.
Všichni už jsou opilí kromě mě a Camily,my jsme zatím v poho. Já měla jen pár skleniček. Někdo tu na ně přeci musí dohlížet.  ,,Hoď to do sebe!" Křikl směrem ke mě přes tu hlasitou hudbu Shawny. ,,Ne,to je dobrý. Nechci skončit jako ty." smála jsem se. ,,Ale no tak, miláčku...jen jedn.." a už ležel na zemi. Teď jsem propukla v totální výbuch smíchu a ostatní taky. Opilý Shawn je jedna z nejroztomilejšich věcích.
Zvedla jsem ho a položila na gauč. ,,Dobře,zůstaň tady. Půjdu ti připravit nahoru postel." ,,Já nechci spuaat" uchechtl se a škytl. Jen jsem mavla rukou a vyběhla schody nahoru. Připravila jsem nám postel a vzala si věci,chci se před spaním jít ještě vykoupat.

Vrátila jsem se dolů,ale neviděla jsem tu Shawna. Sakra.
,,Kluci? Kde je Shawn." Křikla jsem. Úplně mě ignorovali. ,,Kluci!" Ztlumila jsem hudbu a křikla o něco víc.  Nechápavě si mě prohlíželi. Fakt to s tím chlastem přehnali. ,,Kde je Shawn?" řekla jsem ještě jednou,tentokrát o něco klidněji ,,Šel na záchod" odpověděl Jeff. ,,Camila?" Řekla jsem. ,,Co?" svraštil obočí. ,,Kde je Camila?" založila jsem si ruce. ,,Šla s ním" mávl rukou. Jen jsem kývla a posadila se na gauč. Počkám tady na něho. Určitě šla s ním,protože on by se nejspíš sám na ten záchod nedostal.

Už to trvá několik minut,co tu na ně čekám. Není možný,aby tam byl tak dlouho. Ale co když zvrací? Radši se tam půjdu podívat. 

Lehce jsem zaťukala na dveře a vešla.
Opět ten pocit,ta bolest... Chtěla jsem začít křičet ale z mých úst nevyšlo ani slůvko. Dala jsem si ruku přes pusu a snažila se nezhroutit.  ,,Camilo..."  šeptla jsem po chvíli. ,,Já...to on začal" Vstala a odešla. Jakoby nic.  Shawn tu pořád seděl a opíral si hlavu o zeď přičemž se mu zavírala víčka. ,,Shawne" přešla jsem k němu. ,,Mhm" řekl se zavřenýma očima. ,,Líbal jsi ji?" Zeptala jsem se ho.
,,Koho kdy?" Mumlal.  ,,Camilu...před chvílí." řekla jsem. ,,Camila je přece dole,proč se mě ptas když si tu byla celou dobu se mnou."  Mávl rukou a snazil se postavit,ale nešlo mu to.
,,Pomůžu ti." Dal mi ruku kolem krku a já ho přidržovala. 

,,Konečně" Vydechla jsem. Ty schody mi daly zabrat,ještě když jsem musela nést Shawna. Položila jsem ho na postel. ,,Ták..pane Mendesi,teď vás svleknu,půjdu si dát sprchu a lehnu si k vám" usmala jsem se.
Sundala jsem mu pásek,rozepla poklopec a stáhla dolů jeho černé džíny. Poté jsem mu sundala ponožky a přikryla ho dekou. ,,Dobrou" dala jsem mu malou pusu na čelo. Jen se uculil a spal.

Vzala jsem si věci a dala si sprchu. Jak to mohla udělat? Hrála si na kamarádku a líbala mi Shawna. On byl na šrot opilí,ani nevěděl že ho líbá ona...myslel že to jsem celou dobu já. Mrcha.

Po sprše jsem se šla podívat dolů já kluci. ,,Tak končíme,kluci." Vzala jsem všechny flasky a uklidila je. Skleničky s alkoholem vylila a šla jim ustlat na gauči.  ,,Tak,můžete si lehnout" usmála jsem se. Kluci si lehli,netrvalo to dlouho a už spali. Připadám si jak jejich máma bože. Nad svoji myšlenkou jsem se musela uchechtnut.

Camila byla v pokoji pro hosty. ,,Proč jsi to udělala?" Řekla jsem. ,,Nevím co to do mě vjelo...omlouvám se Chloe" litostivě se na mě divala. ,,Dobrou" řekla jsem a odešla. Nevím, jestli ji to mám věřit.

Ahojkoooo jsem tu zas i s novou kapitolou💜 Doufám,že vás příběh stále baví 💕

TO  BE  CONTINUED 1-2.DílWhere stories live. Discover now